Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 06:55:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 383983 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ĐURIĆ OSUDIO IZJAVE ŽELjKA KOMŠIĆA O PREMIJERU SRBIJE

BEOGRAD – Savetnik premijera Srbije za medije Srđan Đurić kritikovao je večeras izjavu predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića koji je srpskom predsedniku vlade poručio da „drži prste dalje od BiH jer bi mogao dobiti i po prstima i po nosu”.

„Primitivne, drske i ratoborne izjave Komšića samo potvrđuju da je neophodno najodlučnije braniti Dejtonski sporazum koji garantuje entitetski status i očuvanje Republike Srpske”, rekao je Đurić agenciji Beta.

Prema Đurićevim rečima, Srbija ima obavezu da kao garant Dejtonskog sporazuma vodi računa o njegovom sprovođenju.

„Zato Vlada Srbije daje punu podršku premijeru RS Miloradu Dodiku da obezbedi položaj RS saglasno Dejtonskom sporazumu”, rekao je Đurić.

On je dodao da „necivilizovan rečnik Komšića samo dodatno produbljuje krizu koja je proizvedena Lajčakovim merama”.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Ericsson T28
Ma uvjek ce tako biti, kad izvana stizu reagovanja , neka ce odgovarati Srbima neka nece, neka Bosnjacima , a neka Hrvatima, ali da imamo na celu drzave takvu sirovniu u liku Komsica e to je jedinstveno i toga ima samo u BiH! Totalno podrzavam izjave Kostunice, jer smiju reci Lajcaku sve u brk , a da ne bude posljedica! Dokle smo mi dogurali da nam diktiraju stvari ljudi koji se nisu znali suprostaviti Staljinu i koji su morali cekati da komunizam spadne spontano! I da nam takvi kroje sudbinu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ове будале од политичара (хрвати и муслимани) као да заборављају да је Србија један од гаранта Дејтона и да има и те како права да се меша у унутрашње ствари БиХ поготову када је у питању интегритет Р.С.
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple Iphone 5
Komsic zna odlicno da ga nisu izabrali Hrvati vec Silajdzicevi muslimani. Nije ni cudo sto je on veci unitarsita i od SDA.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Тој дворској будали подхитно зачепити губицу!!!   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple Iphone 5
Ta dvorska budala je clan predsednistva drzave. Nije ni cudo sto te institucije ne podnosi vise od 60% stanovnika.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ta država ima dva problema. Jedan je što svaki od naroda vidi samo sebe u toj državi. Drugi je što ni jedan od naroda nije spreman na dogovore. Da se dogovore i podele državu ne bi bili pod okupacijom, ne bi bili pod stresovima, a otvorene granice bi održali lako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ма и сам Лајчак види да цела Босна оде у кура$ а са тим и гомиле милијарди потрошених на вештачко одржавање БиХ ...
али Лајчак се вара ако мисли да ће урадити нешто ако зајебе Србе .... може само да га попу$и као и муслимани 95!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Ericsson T28
Suti bolan kakvo vjestacko odrzavanje zadlji put kad sam gledao sebe iznutra bio sam od krvi i mesa i nikakve plastike!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
балије и њиховог тату - Лајчака  највише боли ово ...

РЕПУБЛИКА СРПСКА НАПРЕДУЈЕ БРЖЕ ОД ФЕДЕРАЦИЈЕ БиХ     

ФРАНКФУРТ, 16. ЈУЛА /СРНА/
- Република Српска /РС/ привредно брже напредује од Федерације БиХ /ФБиХ/, а премијер РС Милорад Додик, за разлику од бошњачких и хрватских лидера који остају на обећањима, постиже много - пише њемачки лист "Франкфуртер алгемајне цајтунг".

Овај лист упоређује привредни развој у два ентитета, а статистички подаци су на страни РС.

"БиХ стагнира, устав је исувише компликован, реформа полиције коју тражи ЕУ је на чекању. Додуше, тренутно је атмосфера у РС боља него у ФБиХ. У Бањалуци је премијер Милорад Додик неприкосновени вођа. Његов Савез незавинских социјалдемократа /СНСД/ на протеклим изборима суверено се изборио за владајућу позицију" - подсјећа "Франкфуртер алгемајне цајтунг".
Према једном извјештају њемачке Агенције за инострану привреду, на који се позива овај лист, у ФБиХ је индусријска производња прошле године порасла за 7,5 процената, а у РС чак 19 одсто.

"Међународне финансијске институције су јединствене у оцјени: РС иде напријед. Посебно брзо напредује околина града Бањалука. Западни аналитичари процјењују да ће у овом ентитету привреда током 2007. порасти за девет процената, двостуко више него у ФБиХ" - пише њемачки лист.

У тексту, који преноси "Дојче веле", истиче се да РС има званична трговачка представништва у Штутгарту и Москви, а ускоро ће их имати у Загребу и Бриселу.

"Франкфуртер алгемајне цајтунг" примјећује да су у Бањалуци посебно добродошли Руси.

"Када је Додик у јануару посјетио Москву, руски шеф дипломатије Сергеј Лавров говорио је о великим плановима сарадње" - подсјећа овај лист.

Лавров је тада рекао, како се наводи, да су односи Русије са РС "локомотива за руске односе са БиХ".

"А за локомотивом клопара бошњачко-хрватски вагон" - закључује новинар "Франкфуртер алгемајне цајтунга".
« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 12:24:50 od bambyle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 06:55:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.