Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:42:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384935 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Устав каже да су сва три народа конститутивна тј. једнака  , али у пракси госн. Силајџић и остала муслиманска политичка елита покушава управо то што си рекла
Citat
Da li se takvim triki imenovanjem strancima podmeće ideja da samo Bošnjaci imaju pravo na BiH a ostali su uljezi?
, они теже унитаризму, док остала већинска Босна тежи федрализму (Срби и Хрвати) ....
на сву срећу то су само покушаји и тежња одређене групе муслиманских политичара Босне!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Bambi meni i dalje nije jasno, mislim da moram da tražim pojašnjenja od kolega iz BiH. Mi iz Srbije smo mnogo glupi za tu računicu, a naročito ja. Problem mi je što nikako ne shvatam i dalje ko je u Bosni  Bošnjak a ko je Srbin, ko je Hrvat, a ko je Bosanac i ko je Hercegovac.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
Da ti obijasnim:

Bosanski Srbi - ljudi koji nisu vidjeli Srbije osim preko TV a nazivaju se Srbima
Bosanski Hrvati - Ljudi koji su vidjeli Hrvatsku samo kad idu na more a nazivaju se Hrvatima

Bošnjak- da se muslimani ne bi osijećali ugroženo uzeli su ovaj naziv iz istorije koji normalno nema veze sa muslimanima nego sa paganskim plemenom Bošnjani.........

Bosanac - svaki stanovnik Bosne bez ozira na vjersku pripadnost
Hercegovac -  svaki stanovnik Hercegovine bez obzira na vjersku pripadnost  Smile
IP sačuvana
social share
" Crko svak ko u Bosnu bocka "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ха ха ха, ма важи ....

Citat
Bosanski Srbi - ljudi koji nisu vidjeli Srbije osim preko TV a nazivaju se Srbima
Bosanski Hrvati - Ljudi koji su vidjeli Hrvatsku samo kad idu na more a nazivaju se Hrvatima

по тој логици су онда "бошњаци" - Балкански мулимани који нису у животу видели Турске а још мање Ирана или Арабије а Бога ми нису мрднули даље од своје гудуре и прдеканије, а мисле да су за Европу, море имају само на мапи а немају га (Неум) ... "народ" из вицева ...најпознатији становници Мујо, Хасо и Фата ...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
ха ха ха, ма важи ....

Citat

по тој логици су онда "бошњаци" - Балкански мулимани који нису у животу видели Турске а још мање Ирана или Арабије а Бога ми нису мрднули даље од своје гудуре и прдеканије, а мисле да су за Европу, море имају само на мапи а немају га (Неум) ... "народ" из вицева ...најпознатији становници Мујо, Хасо и Фата ...

Kakve veze muslimani imaju sa turskom ?

Dečko nisu svi Srbi pravoslavci.....a nauči razliku između vjere i nacije

Mi imamo makar Neum a vaše more su Albanci  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 13:32:30 od konjogriz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Da ti obijasnim:

Bošnjak- da se muslimani ne bi osijećali ugroženo uzeli su ovaj naziv iz istorije koji normalno nema veze sa muslimanima nego sa paganskim plemenom Bošnjani.........

Bosanac - svaki stanovnik Bosne bez ozira na vjersku pripadnost
Hercegovac -  svaki stanovnik Hercegovine bez obzira na vjersku pripadnost  Smile

A kako se onda jednim imenom zovu svi državljani BiH bez obzira na veru i naciju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
Bosanci ili Hercegovci pa poslije toga možeš biti i ameba što se mene tiče .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Jel vam kralj naučio srpski jezik ?
kill
научи прво историју, човек није краљ него "престолонаследник" а да ли ће икада постати краљ - тешко , његова деца -можда!
Citat
Dečko nisu svi Srbi pravoslavci.....a nauči razliku između vjere i nacije
ти ћеш мене као муслиман из труле Босне и Херцеговине да учиш да ли су Срби православци или не... немам шта више са тобом да причам ---
[ ja sam tupav ]
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 15:11:03 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Bosanci ili Hercegovci pa poslije toga možeš biti i ameba što se mene tiče .....

Ne može tako. to nije tačan naziv. Bosna ili Hercegovina su geografske odrednice kao Srem ili Šumadija. Nisam zadovoljna odgovorom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
Pa to je isto da ja tebi kažem da je Srbija geografska odrednica.......nego kao što rekoh po sadašnjem ustavu možeš se izjasniti kao Srbin, Hrvat, Bošnjak ili ostali...što znači da ja spadam u ostale ali se izjašnjavam kao Bosanac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:42:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.