Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 19:42:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 693 694 696 697 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384086 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Biće,biće! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Prvo svako ima pravo da iskaže svoju političku volju i svoje političke interese. Pošto su još 91. muslimani i Hrvati svoje interese da ne žele da žive sa Srbima iskazali sasvim je prirodno da posle svega ni Srbi više ne žele da žive sa muslimanima i Hrvatima. Zato je rat okončan formiranjem zajedničke Muslimansko-Hrvatske federacije i odvojene Republije Srpske. Kome nije jasno neka pogleda na referendum. Taknuto-maknuto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
I ja propagiram BiH bez RS...pa kad rinaka slobodno propagira svoje stavove sta fali mojim, ne moze sam moje bit okwalifikowano kao prowocirajuce...inace ja sam fajter za svoje stawowe i treba se borit do kraja,bosna il ce bit normalna drzawa kao i sve ostale u regiji,a owakwa kakwa je sad nam ne treba...

Јеси ли то коначно укапирао оно о чему више пута причах? Да ћете се развијати брже и као држава и као нација када се отцепите од РС?

Дакле договорили смо се... Босна без РС и РС без Босне ?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Prvo svako ima pravo da iskaže svoju političku volju i svoje političke interese. Pošto su još 91. muslimani i Hrvati svoje interese da ne žele da žive sa Srbima iskazali sasvim je prirodno da posle svega ni Srbi više ne žele da žive sa muslimanima i Hrvatima. Zato je rat okončan formiranjem zajedničke Muslimansko-Hrvatske federacije i odvojene Republije Srpske. Kome nije jasno neka pogleda na referendum. Taknuto-maknuto.
I ja bih dodao jos nesto da su ziveli odvojeno do rata ne bi ni doslo a sada kad su odvojeni neko bi da ih spaja i onda ce opet neko drugi biti kriv kad opet ispadne neki rat u zajednickoj bih, nema nista od te nenprirodne zajednice!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

da, ali mi smo organizovali i proveli u miru referendum i izglasali nezavisnost, dok su te tvorevine produkt rata...neprirodno je zato što je omogućeno dejtonom rs-u da radi sa bosnom sta hoće i da sa te pozicije i moze govorit da je neprirodna...pa ako je neprirodna, mi i hrvati čemo je učinit prirodnom samo nam vratite zemlju...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
samo nam vratite zemlju...

Колико кубика земље вам је потребно?
« Poslednja izmena: 18. Avg 2008, 00:49:31 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
mi smo organizovali i proveli u miru referendum i izglasali nezavisnost
Jel ti čuješ sebe? Ko to vi? Gde su tu Srbi? Jel su Srbi glasali za nezavisnost? Lekić,bato,pod hitno! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Jel ti čuješ sebe? Ko to vi? Gde su tu Srbi? Jel su Srbi glasali za nezavisnost? Lekić,bato,pod hitno! Smile

pa niste ni u cg, niste ni u hrvatskoj ali te zemlje danas postoje...s tim što vas u hrvatskoj nema radi pobune, a valjda poučeni iskustvom iz hrvatske i bosne kao i pod udarom NATO saveza to niste smjeli učinit u cg gdje je procentualno manje ljudi izglasalo nezavisnost nego što je slučaj u bosni iz 91 godine Wink
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
БиХ није једнонационална држава да би се одлучивало простом већином, слепче.

« Poslednja izmena: 18. Avg 2008, 00:57:18 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

pa niste ni u cg, niste ni u hrvatskoj ali te zemlje danas postoje...s tim što vas u hrvatskoj nema radi pobune, a valjda poučeni iskustvom iz hrvatske i bosne kao i pod udarom NATO saveza to niste smjeli učinit u cg gdje je procentualno manje ljudi izglasalo nezavisnost nego što je slučaj u bosni iz 91 godine Wink
O čemu ti pričaš? Smile Kakve veze ima ovo što tvoje "pametno bosnoglagoljenje" sa mojim postom? Kompas u ruke,momče! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 693 694 696 697 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 19:42:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.