Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 637 638 640 641 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 385342 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Као што рекох унитарна Босна где у слози живе Бошњаци муслимани и Бошњаци католици и Бошњаци православци је већа утопија него ли мир у свету.

него ево питам вас све Бошњаке... зар не мислите да би вама било боље, да се одвоји федерација и да будете своји на своме? Да се не бавите Србима него сами собом?

a zasto bi srbi imali 2 drzave, a nama starosjediocima oduzimali nasu zemlju i pripajali je tamo sa nekim zemljama u cijem nikad sastavu nije bila??? ma safatajte crnogorce njih cete lako pridobit i tamo otpilite jedan dobar dio sa izlazom na more oko herceg novog... Smile

Mi Srbi nećemo imati dve države, ili tri imaćemo samo jednu Srbiju kolika treba da bude. A vi što ste prodavali veru za večeru ili kao kopilaći silovatelja naučili da budete uvek potapšani po ramenu kad pokoljete još i još Srba pomislite zašto niko neće sa vama. Ne poštuju vas bre ni Šiptari, kupili su pola Sarajeva i truju vašu decu drogom. Umesto da se uzmete u pamet lupajući glavom u zemlju vi kolektivno prolupaste i za tuđe interese sami sebe i svoju braću zatirete 500 godina.

neko ljepo reče turci su nekom ostavili vjeru, a nekom gene...meni gene nisu sigurno...što se tiče šiptara, malo si se zeznula, riječ je o Bošnjacima iz Sandzaka-Srbije, a to su dvije različite kategorije ko nebo i zemlja, što se tiče droge čitaš li ti malo habere, vijesti samo u rs-u policija nalazi po nekoliko kilograma heriona, hašiša i ostalih narkotika u federaciji nema puno takvih akcija iz razloga vjerovatno što i nema tih jakih narko krimi bandi...doduše ruta droge ide iz turske, albanija, srbija i cg pa bosna...ne brini ta pošast je uzela maha i u federaciji i u rs podjendnako...a što se tiče klanja Bošnjaci nikad nisu klali Srbe, samo je bilo obratno, a i omjer civilnih žrtava u prethodnom ratu je 15:1 na naš teret...imaš izvještaj P.Đurišića iz IIWW pa ga pročitaj i kako je to samo slavodobitnički napisao a piše da su pobili starce,žene i djecu...ja ni u bivšoj jugoslaviji iz historije nisam učio zločine muslimana prema srbima ili hrvatima, znači u ono vrijeme kad ste sve konce držali u svojim rukama nisam učio iz historije o zločinima svog naroda prema drugim tj. završio sam dio osnovnog obrazovanja u ondašnjoj državi, nemoj mi ti sad revidirat historiju jer vidi se da ti je d.mihailović idol...a fakat kad vidiš četnike, vidi se na njima da su krvopije kose masne, duge, brade, šubare nijedan nema istu uniformu, nidje veze...
« Poslednja izmena: 07. Avg 2008, 16:35:15 od moralles »
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Da zavrsim o ovim fantazijama:
Rusija i Srbija nebi priznale RS a da nepricam o ostalom svijetu ...

Sto prije prihvatite BIH kao svoju drzavu bice bolje i nama i vama

Smijesno a iskreno meni kao nekome ko zivi u RS netreba priznanje ni Srbije ni Rusije vec nekih drugih
A za ovo drugo necemo se vrijedjati nije potrebno sam znas da takve plitke ala-Haris izjave ne prolaze kod mene  a ni kod ostatka Srba
Pa prema tome sto prije prihvatite da je RS trajna i nesalomljiva kategorija zivjecemo bolje i srecnije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6428
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
valjda je svima jasno da se na Balkanu ustavna uredjenja ne mjenjaju demokratski na izborima nego ratom, meni je jedan u zivotu bio dosta, BiH je ovaka kao produkt sporazuma koji je prekinuo rat , i to je to...

znaci svako jednostrano mjenjanje toga izazvace sukob...

ovako je utakmica zavrsena nerjeseno i tako je po meni najbolje..

a kome je da rata burujm na ledinu i nek nadje drugu budalu ko on i nek se mlati s njim a nek ostavi nas ostale na miru  Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2008, 16:45:26 od galebg4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
valjda je svima jasno da se na Balkanu ustavna uredjenja ne mjenjaju demokratski na izborima nego ratom, meni je jedan u zivotu bio dosta, BiH je ovaka kao produkt sporazuma koji je prekinuo rat , i to je to...

znaci svako jednostrano mjenjanje toga izazvace sukob...

ovako je utakmica zavrsena nerjeseno i tako je po meni najbolje..

a kome je da rata burujm na ledinu i nek nadje drugu budalu ko on i nek se mlati s njim a nek ostavi nas ostale na miru  Smile

ma de ba nikom nije do rata...sada se pokušava diplomatskim putem da postigne ono što nije ratom realizovano, srbi žele da se ocjepe i pripoje srbiji i dok se to u njihovim glavama ne promjeni, mislim ta svijest o podjeli BiH, ni mi ne možemo mirno spavat...ovako imaju sve u Bosni, ali i to im malo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6428
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Као што рекох унитарна Босна где у слози живе Бошњаци муслимани и Бошњаци католици и Бошњаци православци је већа утопија него ли мир у свету.

него ево питам вас све Бошњаке... зар не мислите да би вама било боље, да се одвоји федерација и да будете своји на своме? Да се не бавите Србима него сами собом?

a zasto bi srbi imali 2 drzave, a nama starosjediocima oduzimali nasu zemlju i pripajali je tamo sa nekim zemljama u cijem nikad sastavu nije bila??? ma safatajte crnogorce njih cete lako pridobit i tamo otpilite jedan dobar dio sa izlazom na more oko herceg novog... Smile

Mi Srbi nećemo imati dve države, ili tri imaćemo samo jednu Srbiju kolika treba da bude. A vi što ste prodavali veru za večeru ili kao kopilaći silovatelja naučili da budete uvek potapšani po ramenu kad pokoljete još i još Srba pomislite zašto niko neće sa vama. Ne poštuju vas bre ni Šiptari, kupili su pola Sarajeva i truju vašu decu drogom. Umesto da se uzmete u pamet lupajući glavom u zemlju vi kolektivno prolupaste i za tuđe interese sami sebe i svoju braću zatirete 500 godina.

neko ljepo reče turci su nekom ostavili vjeru, a nekom gene...meni gene nisu sigurno...što se tiče šiptara, malo si se zeznula, riječ je o Bošnjacima iz Sandzaka-Srbije, a to su dvije različite kategorije ko nebo i zemlja, što se tiče droge čitaš li ti malo habere, vijesti samo u rs-u policija nalazi po nekoliko kilograma heriona, hašiša i ostalih narkotika u federaciji nema puno takvih akcija iz razloga vjerovatno što i nema tih jakih narko krimi bandi...doduše ruta droge ide iz turske, albanija, srbija i cg pa bosna...ne brini ta pošast je uzela maha i u federaciji i u rs podjendnako...a što se tiče klanja Bošnjaci nikad nisu klali Srbe, samo je bilo obratno, a i omjer civilnih žrtava u prethodnom ratu je 15:1 na naš teret...imaš izvještaj P.Đurišića iz IIWW pa ga pročitaj i kako je to samo slavodobitnički napisao a piše da su pobili starce,žene i djecu...ja ni u bivšoj jugoslaviji iz historije nisam učio zločine muslimana prema srbima ili hrvatima, znači u ono vrijeme kad ste sve konce držali u svojim rukama nisam učio iz historije o zločinima svog naroda prema drugim tj. završio sam dio osnovnog obrazovanja u ondašnjoj državi, nemoj mi ti sad revidirat historiju jer vidi se da ti je d.mihailović idol...a fakat kad vidiš četnike, vidi se na njima da su krvopije kose masne, duge, brade, šubare nijedan nema istu uniformu, nidje veze...

cetnici su bili takvi kakvi su bili masni i neorganizovani , vecinom banda, slazem se ja bi bio partizan jer bi tako pomlatio najvise svaba Smiley

a momcino ko je bio u Handzar diviziji ? sto je jeruzalemski muftija postrojavao u Sarajevu , Eskimi ? il mozda muslimani? ne znam nosili su fesove Smiley

razlika izmedju domacih izdajnika je bila ovakava:

cetnici- raspustena banda kriva za mnogo zlocina , Foca jedan od najvecih pomora muslimanskog civilnog zivlja tada, klani na mostu i bacani u drinu, deda/dedo od mog kolege je jedva izbjegao smrt kao 16 godisnjak, ostala mi jakna srecom u rukama cetnika a on uspjeo da preskoci ogradu.

ustase (Hrvati i muslimani) - sistematsko unistavanje Srba Jevreja i cigana, logori za koje je SS rekao da su brutalni, klanja po istocnoj hercegovini, ubijanje skolske djece i odsjecanje njihovig glava, (pogledaj izvjestaj italijanskog lokalnog komadanta u Trebinju koji se zgrazava nad tim i trazi kaznu za koljace)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6428
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e by the way ja sam Srbin, i bio sam u ratu u VRS, na Sarajavskom ratistu, ja nisam za odcjepljenje,  ja sam zato da RS potpise da se nikada nece odcjepiti od BiH  ali da Federacija potpise da nikada nece pokusati da unisti RS i mirna Bosna.

jer to je realnost, nazalost ili na srecu zavisi iz kog ugla gledas a  realnost je fakat!

pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

cetnici su bili takvi kakvi su bili masni i neorganizovani , vecinom banda, slazem se ja bi bio partizan jer bi tako pomlatio najvise svaba Smiley

a momcino ko je bio u Handzar diviziji ? sto je jeruzalemski muftija postrojavao u Sarajevu , Eskimi ? il mozda muslimani? ne znam nosili su fesove Smiley

razlika izmedju domacih izdajnika je bila ovakava:

cetnici- raspustena banda kriva za mnogo zlocina , Foca jedan od najvecih pomora muslimanskog civilnog zivlja tada, klani na mostu i bacani u drinu, deda/dedo od mog kolege je jedva izbjegao smrt kao 16 godisnjak, ostala mi jakna srecom u rukama cetnika a on uspjeo da preskoci ogradu.

ustase (Hrvati i muslimani) - sistematsko unistavanje Srba Jevreja i cigana, logori za koje je SS rekao da su brutalni, klanja po istocnoj hercegovini, ubijanje skolske djece i odsjecanje njihovig glava, (pogledaj izvjestaj italijanskog lokalnog komadanta u Trebinju koji se zgrazava nad tim i trazi kaznu za koljace)

ej u pravu si ti...slažem se...ali recimo ta handzar divizija je razbijena 1944 godine, nije dočekala ni kraj rata...slažem se i za ustaše. bilo je i muslimana u njima...ali postoji još jedna važna činjenica a vezana za muslimanski narod u bosni...mi te fašističke organizacije nismo oživjeli, oni su na mrlja u istoriji našeg naroda...znači ti danas ovdje nemaš okupljanja i obljetnica tih jedinica ovo ono...dok recimo u rs-u ravnogorci četnici sa svim svojim rekvizitama šubarama, noževima, zastavama mrtvačkim slobodno orgijaju i niko neće da ih zabrani...to nije isto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
Citat
neko ljepo reče turci su nekom ostavili vjeru, a nekom gene...meni gene nisu sigurno...
kako ja znam neki turski cinovnici su se zenili lokalnim muslimankama i naturalizovali se tu prihvatajuci lokalne obicaje,tako da ne znam sta mislis ovim reci.neobavjestenost,negiranje ili obicna glupost...
Citat
vijesti samo u rs-u policija nalazi po nekoliko kilograma heriona, hašiša i ostalih narkotika u federaciji nema puno takvih akcija iz razloga vjerovatno što i nema tih jakih narko krimi bandi
ne to dokazuje da je federalna policija daleko vise korumpirana,vi ste za narko dilere unusno trziste kao i svako drugo,a to sto nema aktivnosti policije znaci da neko prima pare da je ne bi bilo
Citat
a što se tiče klanja Bošnjaci nikad nisu klali Srbe, samo je bilo obratno, a i omjer civilnih žrtava u prethodnom ratu je 15:1 na naš teret
ma ne one jame po hercgovini su bile pune srba koji su sami skocili,a oni snimci mudzahedina na ozrenu montirani,i malo manje slusaj holbruka po tom omjeru smo vas trebali istrebiti
Citat
.ja ni u bivšoj jugoslaviji iz historije nisam učio zločine muslimana prema srbima ili hrvatima, znači u ono vrijeme kad ste sve konce držali u svojim rukama nisam učio iz historije o zločinima svog naroda prema drugim tj. završio sam dio osnovnog obrazovanja u ondašnjoj državi
ti stvarno vjerujes da smo mi ista drzali tada,da jesmo danas bi stvari bile mnogo drugacije,to sto nisi ucio znaci da su komunisti opet modifikovali istoriju,ne moze bratstvo jedinstvo sa nekim ko ti je zaklao oca

IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6428
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije burazeru, slazem se, cetnici su koknuli kojeg svabu tu semoras sloziti cak i kolasin zauzeli jednom mada je Radio Slobodna Jugoslavia iz Moskve to pripisao partizanima....

ak ko ih sisa, ono sto je kokarda s mrtvackom glavom nikada necu pozdraviti ni prihvatiti ali po dvoglavim orlovima necu da pljujem, jednostavno stariji su od cetnika....

nas problem je sto niko na balkanu ne zna kako da ne pretjera, al ionako je sve bilo kofuzno...

kad si vec kod cetnika, ajde objasni sto amerikanci ne izrucise Djujica nikada??????

zato sto im je spasio 350 pilota ...jebiga Amerikanci nemaju vjecne prijatelje i neprijatelje samo interese , mozda se po tome na njih trebamo ugledati..

a da  u pravu si , u zadnjoj operaciji Armiije BiH napadu iz pravca Visokog pram Sarajevu, nije bilo ustaskog znamenja, al su se dernjali "alahu ekber" i "tekbir"  i noslil zelen trake oko glave sa arapskim slovima, izvini ali nije sija nego vrat...

niko nije bezgresan...

nemoj se uvrjediti ne zelim da vredjam, ali cuj ovaj vic , kazu kolko ce dobiti Karadzic u Hagu? 6 godina... pa sto? Naser je za oko 3600 mrtvih Srba dobio 2 godine, a za tri puta toliko otprilike Raso dobija tri puta vecu kaznu ....

tragikomicno priznajem al i to je realnost.....sve dok nam mrtvi budu nasi i vasi , i cak i u smrti podjeljeni , ovako ce nam biti i ovako cemo razgovorati nazalost...

ipak bolje je razgovarati godinama nego ratovati jedan dan

pozdrav

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
nije burazeru, slazem se, cetnici su koknuli kojeg svabu tu semoras sloziti cak i kolasin zauzeli jednom mada je Radio Slobodna Jugoslavia iz Moskve to pripisao partizanima....

ak ko ih sisa, ono sto je kokarda s mrtvackom glavom nikada necu pozdraviti ni prihvatiti ali po dvoglavim orlovima necu da pljujem, jednostavno stariji su od cetnika....

nas problem je sto niko na balkanu ne zna kako da ne pretjera, al ionako je sve bilo kofuzno...

kad si vec kod cetnika, ajde objasni sto amerikanci ne izrucise Djujica nikada??????

zato sto im je spasio 350 pilota ...jebiga Amerikanci nemaju vjecne prijatelje i neprijatelje samo interese , mozda se po tome na njih trebamo ugledati..

a da  u pravu si , u zadnjoj operaciji Armiije BiH napadu iz pravca Visokog pram Sarajevu, nije bilo ustaskog znamenja, al su se dernjali "alahu ekber" i "tekbir"  i noslil zelen trake oko glave sa arapskim slovima, izvini ali nije sija nego vrat...

niko nije bezgresan...

nemoj se uvrjediti ne zelim da vredjam, ali cuj ovaj vic , kazu kolko ce dobiti Karadzic u Hagu? 6 godina... pa sto? Naser je za oko 3600 mrtvih Srba dobio 2 godine, a za tri puta toliko otprilike Raso dobija tri puta vecu kaznu ....

tragikomicno priznajem al i to je realnost.....sve dok nam mrtvi budu nasi i vasi , i cak i u smrti podjeljeni , ovako ce nam biti i ovako cemo razgovorati nazalost...

ipak bolje je razgovarati godinama nego ratovati jedan dan

pozdrav

Smile Smile

oki...ti mi se svidjas, imaš blaži ton u nastupima i takve ljude volim...jbg nisam ratovo tako da ni ne znam, ali priznajem da je bilo mudzahedina i svega toga...bilo je zločina i s naše stranei neosporno... Smile

btw jel ti voliš ženska stopala???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 637 638 640 641 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.