Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 17:19:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustastvo u Australiji  (Pročitano 9180 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ajmo onda opet

gdje sam ja to zločine nazvao hrvatstvom???

upravo si ti taj koji ništa ne naziva hrvatstvom nego sve hrvatsko naziva ustaštvom

da ja osuđujem ono što se događa u australiji- ne pada mi na pamet
svatko po svom zidu neka vješa što god hoće, ja na svom zidu imam samo raspelo

kao što me boli kurac što srbin u hrvatskoj u svojoj kući, crkvi, kulturnom domu imaju 4 s-a isto tako me boli što neki hrvat ima u svojoj kući pavelića, tita, staljina ili dalaj lamu

jednako kao i ovo dvoje gore već navedeno isto tako me boli kur.. što nam srbi ne vjeruju, ne vjerujem ni ja njima, samo neka nas više ne diraju i neka zaborave dijelove hrvatske za vijeke vjekova
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
gdje sam ja to zločine nazvao hrvatstvom???

Ма ко је то забораван...

Citat
da ja osuđujem ono što se događa u australiji- ne pada mi na pamet
svatko po svom zidu neka vješa što god hoće, ja na svom zidu imam samo raspelo

Ако се правиш наиван, не значи да си стварно наиван (невин)...

Citat
kao što me boli kurac što srbin u hrvatskoj u svojoj kući, crkvi, kulturnom domu imaju 4 s-a isto tako me boli što neki hrvat ima u svojoj kući pavelića, tita, staljina ili dalaj lamu

Ти 4 С поредиш са Павелићем несрећо...па из пар реченица ти се види шта си у души...

Citat
što nam srbi ne vjeruju, ne vjerujem ni ja njima, samo neka nas više ne diraju i neka zaborave dijelove hrvatske za vijeke vjekova

Си ти нормалан...па ево како ти размишљаш...мени доста да знам да сам у праву...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tebi su zločini počinjeni pod jednim slovom u a meni pod četiri s-a

ko si ti pa da možeš vidjeti kakav je ko u duši, malo si previše uzimaš za pravo

tebi nije normalan netko ko svoju domovinu čuva i voli, svi mogu živjeti u rh ako će poštivati njene zakone, ne pišu bezveze brazilci na svojim auto oznakama: "voli brazil ili umri"
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat: bokimajk
... a i stvarno je interesatnoda sad kad je Hr konacno slobodna sasvim mali procenat se vratio od tih koji su sanjali da se vrate u nju cim bude slobodna
bas cudno Smile
Citat: Feanor11985
То није ствар Аустралије и ти то добро знаш. То је слика ваше дијаспоре и великог дела становништва које се до избезумљености диви тим злотворима...
    Smile
Evo nešto iz "prve ruke"...

Rodio se ovdje, školovao ... otišao u Australiju, još za vrijeme SFRJ - naravno, tada, po defaultu proglašen ustašom, živio, radio, politika me ne zanimala ... '91. za vrijeme rata vratio se ... ostao za stalno. Danas sam, po potrebi; za nekoga ustaša, za nekoga partizan    Smile     fuck off all
Vraćaju se i ostali Hrvati, ali ne u tako velikom broju
   Da, da Feanor ... "slika" naše dijaspore.   Smile   Ti mladi ljudi pojma nemaju o povijesti ...
Ali, trebao bi vidjeti i neke iz vaše dijaspore i njihovu "sliku"
Pola Australije smije se vašim bradonjama u povorci na "Australian Day" 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
tebi su zločini počinjeni pod jednim slovom u a meni pod četiri s-a

Опет замена теза несрећо?

Ја сам рекао Павелића поредиш са 4 С!!! И који то злочини под 4 С могу да се пореде са усташама, старим и новим???

Citat
tebi nije normalan netko ko svoju domovinu čuva i voli, svi mogu živjeti u rh ako će poštivati njene zakone, ne pišu bezveze brazilci na svojim auto oznakama: "voli brazil ili umri"

Ма нико ти не брани да чуваш и волиш своју домовину...само та домовина је припадала и некоме другоме...који је такође имао право на самоопредељење...али то је већ излизана прича...

Динамо:

На тим скуповима које спомињемо се јавно велича и слави геноцидна усташка организација...

Четници су за разлику од усташа били регуларан покрет отпора фашизму у Европи...и свет их такве и признаје. Злочини о којима су вам стари причали се не могу поредити са ониме што су радиле усташе...

Иначе, и мени су смешни са све брадама осталим обележјима...јер ја сам један од Срба који се не сврстава ни у партизане ни у четнике...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ako je svaki zločin isti, jer je zločin, kako ondaš uopće možeš uspoređivati zločine???

isto tako kako možeš uspoređivati ndh sa rh???

ndh-fašistička kvislinška tvorevina koju su NEKI hrvati željeli i vidjeli kao jedinu mogućnost za ostvariti nezavisnu državu- i zajebali se i platili glavom

rh-država koju su željeli i stvorili SVI hrvati, i potomci ustaša i potomci partizana, međunarodno priznata

opet ti ponavljam netko voli ljevicu netko desnicu, boli me za političke stavove pojedinca, svatko ima pravo na to, zna se službeni stav i odnos i prema ustaškom pokretu i prema partizanskom pokretu

srbi jesu imali pravo na samoodređenje i mogli su srbiju odvojiti od jugoslavije kada su god to htjeli
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat: Feanor11985
Четници су за разлику од усташа били регуларан покрет отпора фашизму у Европи...и свет их такве и признаје.
   Smile
Ma, naravno ...

« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 12:34:39 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
ako je svaki zločin isti, jer je zločin, kako ondaš uopće možeš uspoređivati zločine???

Теби је можда иживљавање усташа над Србима исто као и "неки четнички злочини" исто, али мени није, као што не би требало бити и једном нормалном човеку...
Ето ту се управо ради о релативизовању усташких злочина који сви Хрвати на овом форуму раде...

Citat
srbi jesu imali pravo na samoodređenje i mogli su srbiju odvojiti od jugoslavije kada su god to htjeli

Да је било права и правде и Срби би имали самоопредељење из Хрватске али велика Србија није одговарала великим играчима...а ми смо имали југословене на власти...ту одиграну партију ћу вам увек честитати...као што рекох излизана партија а ви само можете да ликујете пошто вам објективности мањка...

Динамо:

Класично разводњавање теме као да не знамо за фракције четника које су сарађивале са окупатором...
Опет бедно скретање са праве теме а то су усташе!!!

Рећи ћу ти само да је Дража Михајловић у свету препознат као борац против фашизма...

Али нећу ја бранити четнике од вас. Заболе ме јер ми се уопште не свиђа начин и четника и партизана на који су се борили против фашиста и нациста...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja ne znam što znači relativizirati zločin niti kako se to radi??? to ćeš mi morati objasniti
za mene je svaki zločin isti jer je zločin a ne zločinčić ili zločetina
ako misliš na broj žrtava koji vi imate volju i želju prenapuhavati do astronomskih proporcija o tome psihološkom trenutku u vašim glavama možemo razgovarati

tvoj pojam prava i pravde se dakle svodi na pravo srba ma gdje god bili i ma gdje živjeli da se mogu samoopredjeliti na samostalnu državu, pa odi onda to objasni svojoj manjini u njemačkoj, australiji ili sad-u da si ljudi mogu samoodrediti vjekovne stanove kuće i dvorišta

četnici su u svijetu prepoznati kao suradnici okupatora a jedini svjetski priznati antifašisti sa ovih prostora su partizani
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
tvoj pojam prava i pravde se dakle svodi na pravo srba ma gdje god bili i ma gdje živjeli da se mogu samoopredjeliti na samostalnu državu, pa odi onda to objasni svojoj manjini u njemačkoj, australiji ili sad-u da si ljudi mogu samoodrediti vjekovne stanove kuće i dvorišta

Ту територију коју сад зовеш Хрватска су градила и ослобађала два народа...Срби и Хрвати...штавише 1918. су је само Срби ослободили...

Низом за вас срећних околности (набројали смо их) добили сте државу без Срба на тацни...даље нећемо јер са пањевима не могу да разговарам...

Citat
četnici su u svijetu prepoznati kao suradnici okupatora a jedini svjetski priznati antifašisti sa ovih prostora su partizani

Нећу од тебе бранити четнике...довољно сам рекао...

Ево мало како је она шатро мањина код вас прихватила фашисте и нацисте:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
10. travanj 1941.wmv (1098.82 KB)
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 13:36:56 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 17:19:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.