Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
...a ja po svemu sudeci ili cu da obnovim godinu ili da napustim fax.
Nemoj odmah da se obeshrabrujes Moras biti uporan U tome je TAJNA uspeha (Znas da govorim iz licnog iskustva. Seti se na primer diplome za oslobadjanje od prijemnog)
Hvala Druze .... Ali kad covek vidi da je propao onda nevredi da se laze nego jos ima nade ali ko zna sta ce biti.
Nego samo sad da se javim i da kazem da me nece biti na netu jos nekoliko dana - meseci jer mi je riknuo komp a i neki novi problemi se stvorili i tako ....
Nego kad se javim javim se tj kad se bude moglo i imalo tehnickih mogucnosti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!