Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 19:18:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uskoro nove drzavice  (Pročitano 14384 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Jebo te istorija, covek je nedokazan. Lepo mu objasnjavam a on nista.
Pa pomoli se po Hriscanski: Boze ne treba mi zlata i dukata, pameti mi daj, uma razuma i pameti, pa znam da ako ces mi to dati, imacu sve .

KO tebe tera da slusas sta se taj sa strane uplice? Ko je taj koji moze da te kupi, ako ti radom stices svoje.
Moj ded, obican paor, nije bilo te sile da kupi tv (prvi tv-i) na kredit. Ubedjivala ga sestoro dece i unuci. Dok nije skupio od penzije da ga kupi on to nije kupio.Partija, armija, Tito, revolucija, novi zivot, sreca, nove generacije i sve ostalo, deda je preferirao da se kod drzave ne zaduzuje. A kad mi je rekao da cemo to skupo platiti, vec sam ga zalio.

Dakle ko tebe moze da zavadi i ako moze znaci da si retardiran, glup i da vredis to sto ti se desava.
Dakle ako bi vecina bila takva (ne vecina, samo 30%) nema sansi da neko proda nesto u bescenje, nema sansi da neko nekoga potkupi, zajebava, zamajava.

Pa i ja da imam 200 hiljada, otisao bi u Nigeriji, otvorio farmu pilica, sedeo po ceo dan u golf klubu u lagosu, shamarao crnce i bolelo bi me dupe sto on strvina mene mrzi.
Dva crnca telohranitelja, koji da biju sve okolo i moja druzina bi bila svi belci koji tamo iznajmljuju, gospodare itd.
Da ne mislis da bi se rasplakao nad sudbinom gladnog crnje, koji isto nece da radi, nego hoce da krade.

isto vazi i kod nas.
Ali ako si pruzio ruku za milostinju, e bato onda jedi g*na. Zasluzjes mnogo gore od ovoga sto imas.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
SonyEricsson 
Citat
Приоритет за мене је Србија као држава па тек онда
економија
Nema države bez ekonomije (mislim, normalne), pa bi sve ovo trebalo da ide zajedno. Šta vredi Srbija sa jasnim granicama, kad je jedan deo stanovnika nema posla, drugi deo već umire od gladi, i možda treći deo (najmanji) uživa.
Isto ne može ni obrnuto, da se živi dobro, a da država postoji jedino na karti.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 
Digi, Srbija će imati pravu državu nikda , a možda ni tada. Smile
Mi stalno pričamo bajke , kako je bilo za vreme Kralja, pa za vreme Tita, a u stvari nikada na duže staze nismo imali stabilnu državu, bez rata i nemira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Nije čovek mislio doslovno, već mu je prioritet sama država, pa onda sopstveno dupe! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 
Jbg, zavisi od veličine dupeta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Citat
економија
Nema države bez ekonomije (mislim, normalne), pa bi sve ovo trebalo da ide zajedno. Šta vredi Srbija sa jasnim granicama, kad je jedan deo stanovnika nema posla, drugi deo već umire od gladi, i možda treći deo (najmanji) uživa.

Pa jel su ti Svabe dale lekciju da drzavu vise ne cine granice, nego ekonomija i nacionalna svest.
Imas lovu, granice same padaju.Imas drugom da pozajmis, naucice Nemacki a da mu ne trazis.
Mozes ti na engleskom da mu trazis zajam, ali obrazac moras na nemackom da popunis. Smile Smile Smile

Hoces Kosovo? Napravi jaku ekonomiju pa evo Shiptara koji svi govore srpski da nadnice za leb i marmeljad.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 14:49:30 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Blago nama sa nemackim zajmovima  Smile .. Oni bre ne daju kintu ni Grcima ni Italiji , ni Spaniji - a bas ce nama dati ...

Mandari ne daju ni platu na vreme , a razbi se ... od posla ....  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Citat
економија

Pa jel su ti Svabe dale lekciju da drzavu vise ne cine granice, nego ekonomija i nacionalna svest.
Imas lovu, granice same padaju.Imas drugom da pozajmis, naucice Nemacki a da mu ne trazis.
Mozes ti na engleskom da mu trazis zajam, ali obrazac moras na nemackom da popunis. Smile Smile Smile

Hoces Kosovo? Napravi jaku ekonomiju pa evo Shiptara koji svi govore srpski da nadnice za leb i marmeljad.
jeste zato turci emigriraju u Nemačku i već nameravaju da zamene zastavu!
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Podrzavam ovaj nacrt nemacke zastave !  Smile

Drzavni simboli moraju da odslikavaju stvarnost  i visoke evropske vrednosti .. i demokratiju .. mulitikulturalnost .. multietnicnost .. multikonfesionalnost ... da ih svak postuje ... i oseca koje svoje ... i voli ....  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 14:58:28 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Inače da je u albaniji bila bolja ekonomska situacija nego na kosmetu, šiptari bi tamo emigrirali, a ne obrnuto...joj čoveče škorpi, ja mislio ti ozbiljan lik! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 19:18:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.