Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obljubili drugaricu (12) i postavili fotografije na društvenim mrežama  (Pročitano 5040 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Znaci, ne samo da su kompleksasi vec i odvratni mali skotovi koji jedva cekaju da naude citavom svetu...

Izostavljeno je zbog ego tripa roditelja Smile
  Ne verujem u ono citirano.
  U mom gradu još uvek postoje škole u kojima predaju "dinosaurusi" koji fizički kažnjavaju đake. Sve ih je manje i to se vidi po divljanju klinaca kad nešto demoliraju po gradu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
LG G3
Kakva fotomontaza,skine se i pokaze jel sam ja na slikama.Ja jos ne sretoh dve ribe koje su iste kad su gole,tako da to svaki isnpektor(ka) za seksualne delikte odmah raskrinka,nego klinka se jebavala,pa je enko snimio/slikao pa kad hteli i drugari onda jao majko  Smile

Juce uhvatio vremena da provozam motor posle duzeg vremena,stajem skidam kacigu,kad mi prilazi neka likusa kao lep motor i krene da zaludjuje,ja bez veze pitam koje si godiste ona ni pet ni šest '98  Smile Smile pa jebo te Bog da te jebo Bog.Zamisli robiju da zgalavim  Smile

Ove starije likuse bar prvo nadu na fejsu pa se nude za voznju,a ova deca startuju na ulicama i to ne mozes da prepoznas dal ej dete ili ne  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 23. Jun 2015, 16:58:17
  U mom gradu još uvek postoje škole u kojima predaju "dinosaurusi" koji fizički kažnjavaju đake. Sve ih je manje i to se vidi po divljanju klinaca kad nešto demoliraju po gradu.

Ne mora kazna da bude fizička kazna. Dovoljno je i da profesor zna da se postavi, odnosno da primeni druge kazne kad treba. Klinci ma koliko tupavi i raspušteni bili danas, ipak brzo provale ko zna znanje i, ko zaslužuje poštovanje i sa kim nema zezanja, a ko je veverica i kod koga mogu da divljaju.

Problem je samo što se u famoznoj borbi za prava kriminalaca, ludaka, gejeva, leptira, televizora, šporeta, vanzemaljaca... pa tako i loših đaka... toliko daleko otišlo da danas učenik, pogotovu ako je loš, ima maltene ista prava kao i profesor. I naravno, kad mali bolid nauči još u srednjoj/osnovnoj da se igra sa pravilima, naravno da će to da nastavi i posle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Dovoljno je i da profesor zna da se postavi, odnosno da primeni druge kazne kad treba. Klinci ma koliko tupavi i raspušteni bili danas, ipak brzo provale ko zna znanje i, ko zaslužuje poštovanje i sa kim nema zezanja, a ko je veverica i kod koga mogu da divljaju.

Тачно. Али ти имаш и професоре који су уцртали себи у главу да су деца стока и да се ништа не може променити, то је просто тако, непоправљиво.
А, у ствари, њима нешто недостаје.

---

А, ти Злокрвниче, боље да се маниш нагађања, није океј  Smile
Али то што си ти написао јесте нешто што би се нашло на насловној страни у нашим просечним новинама
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Nastavnik koji nam je predavao istroriju je na svom prvom času išamarao one koji su pravili nered kad je ušao u učionicu. To je bilo jednom i nikad više. Jedan od kažnjenih je bio sin budžovana koji je došao na razgovor sa nastavnikom ali ne kao roditelj već kao feudalac. Posle onog čuvenog Znaš li ko sam ja i on je dobio batine. Smile
 Sve te organizacije koje propovedaju nabrojano lovare tipovi koji su uglavnom sami išli u privatne škole u kojima je fizičko kažnjavanje ne samo dozvoljeno već preporučeno. Ono što je najlepše od svega je da svoju decu šalju baš u takve škole.
 Tako je to kod nas kad nam MMF diktira školstvo.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung GT-S7580
И ми смо имали баш строгог професора историје, само што никог није тукао, а и поред тога су га сви поштовали
Шта знам, мени такав однос професор-ученик делује нормалније
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Тачно. Али ти имаш и професоре који су уцртали себи у главу да су деца стока и да се ништа не може променити, то је просто тако, непоправљиво.
А, у ствари, њима нешто недостаје.

Naravno, ima i toga. Postoje ljudi koji ne da nisu za predavača/vaspitača, nego im ne treba dati ni da pričuvaju dete na jedan dan. A nažalost ima ih dosta u prosveti. Ali ipak mislim da je veći problem to što se ta famozna borba za ljudska prava oterala u bestraga, odnosno što su se zakoni i pravila srozali do bola. Jer ako dete od 20 nastavnika ima 10 ok, 5 dobrih i 5 debila, ono će možda biti kivno ili nezadovoljno zbog tih 5 loših, ali će ga sistem, odnosno pravila i sankcije, naterati da (p)ostane normalno i da pregura to dok ne sazri.

A ovako kad svako ima prava ko papa, naravno da će mnogi i na prvi problem ili nezadovoljstvo da uključe sirenu i naprave od svega skandal. Što se neće dobro završiti ni po jednu stranu.

Шта знам, мени такав однос професор-ученик делује нормалније

Tako i treba da bude. Ne samo u školi, nego uopšte u bilo kom odnosu vaspitač-učenik.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 23. Jun 2015, 17:14:51
Posle onog čuvenog Znaš li ko sam ja i on je dobio batine. Smile

Smile E ako!
« Poslednja izmena: 23. Jun 2015, 17:23:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 23. Jun 2015, 16:58:17
Citat
Znaci, ne samo da su kompleksasi vec i odvratni mali skotovi koji jedva cekaju da naude citavom svetu...

Izostavljeno je zbog ego tripa roditelja Smile
  Ne verujem u ono citirano.

Svi su isti...

I pre 200 godina i danas...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.