Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uskoro eksplozija zvezde koja će osvetliti Zemlju na dve nedelje  (Pročitano 6604 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Dakle, ta planeta B , ili vec kako god je udaljena dovoljno daleko da kod nas ne moze da izazove problem. Beskonacno su male sanse za to.  Smile Tako da toliko velika supernova mora da eksplodira, kad tad, a mi cemo videti taj prizor kao jos jedno sunce kojece sijati najduze mesec do dva dana Smile
Tako da problema nema, niti mesta panici. Smile

O rly?  Smile  Smile To sam znao cim sam video ovu temu. Smiley

Najgori strah je strah od nepoznatog...

Gledajte na svetliju stranu: Ovo se skoro nikad nedesava, tako budite srecni sto ce te prisustvovati ovoj unikatnoj pojavi u ljudskoj istoriji. Osim ako se ne desi za milion godina, jebiga onda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Dakle, ta planeta B , ili vec kako god je udaljena dovoljno daleko da kod nas ne moze da izazove problem. Beskonacno su male sanse za to.  Smile Tako da toliko velika supernova mora da eksplodira, kad tad, a mi cemo videti taj prizor kao jos jedno sunce kojece sijati najduze mesec do dva dana Smile

O rly?  Smile  Smile To sam znao cim sam video ovu temu. Smiley

Najgori strah je strah od nepoznatog...

Gledajte na svetliju stranu: Ovo se skoro nikad nedesava, tako budite srecni sto ce te prisustvovati ovoj unikatnoj pojavi u ljudskoj istoriji. Osim ako se ne desi za milion godina, jebiga onda  Smile

eto ti si pametan i odvazan, a ja se tako lako uplasim  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E ovako...juce, posle ne znam koliko dana razmisljanja, pozovem svoj prijatelja u Australiji koji studira neku uber astronomiju, fiziku i neka cuda jos. Zovu ga Ludi Srbin. Magistrirao u 25 Smile
ahahaha  Smile Smile Smile
al,vala,svaka mu cast.  Smile
to i dalje predstavlja veliku pretnju po ekosisteme ovde.
mislim,mi ljudi cemo se snaci i navici,ali ce zivotinje(a verovatno i biljke) da odlepe.  Smile

u stvari,najpre-jel se zna koliko ce jako sijati?mislim-oce biti bukvalno kao jos jedno Sunce,toliko jako,ili ce biti slabije?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
u stvari,najpre-jel se zna koliko ce jako sijati?mislim-oce biti bukvalno kao jos jedno Sunce,toliko jako,ili ce biti slabije?  Smile

Mislim da sam video negde, da moguce je da uopste nece biti tako jako da bi bilo drugo sunce, ali mozda i hoce...tako da se ne zna Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Koliko mi rece drug, mozda jace jer oslobadja veliku energiju, barem ce se nama tako ciniti  Smile

@hkj...decko je vanzemaljac, oduvek smo znali da nije za ovu planetu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

На трећој страни сам окачио вест са сајта space.com

Citat
"The supernova would hit somewhere around the brightness of a crescent moon," said Kaler, who has focused his research on dying stars since the 1950s. "It would definitely be visible in full daylight, and it would cast shadows. It might scare the crap out of people to be honest, but it would be nowhere near as bright as the sun."
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 19:38:54 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
На трећој страни сам окачио вест са сајта space.com

Citat
"The supernova would hit somewhere around the brightness of a crescent moon," said Kaler, who has focused his research on dying stars since the 1950s. "It would definitely be visible in full daylight, and it would cast shadows. It might scare the crap out of people to be honest, but it would be nowhere near as bright as the sun."
hvala,druze.  Smile Smile

pa,dobro,znaci kao sto sam i pretpostavljao-nece biti ni blizu jako kao nase Sunce,ali ce bacati senke,kako kaze ovde.
znaci-ljudima nece smetati.
ali je pitanje kako ce zivotinje (a i biljcuce  Smile) reagovati na to.  Smile

ja da sam na mestu neke institucije,sazvao bih samit (nista hitno,nista grandiozno-samo obican samit.negde...) da se diskutuje o eventualnim posledicama i mozda strategijama kako umanjiti te posledice.

@hkj...decko je vanzemaljac, oduvek smo znali da nije za ovu planetu  Smile
Smile Smile

ma,dobro,verujem da je cudak,  Smile al ipak,svaka mu cast za taj trud.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 20:12:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Citat
ali je pitanje kako ce zivotinje (a i biljcuce   Smile) reagovati na to.   Smile

Bice u "whateva" fazonu.
Mada ako bude jaca svetlost, mozda ce biljke da vrse fotosintezu "nocu".  Smile Bilo bi lepo da deo viska ugljen-dioksida u atmosferi zamene kiseonikom svojim dano"nocnim" radom.

Citat
znaci-ljudima nece smetati.

Homo sapiens najvise i tripuje.  Smile

Citat
ja da sam na mestu neke institucije,sazvao bih samit (nista hitno,nista grandiozno-samo obican samit.negde...) da se diskutuje o eventualnim posledicama i mozda strategijama kako umanjiti te posledice.

Neverujem da ista stetno moze da nas ugrozi: Zracenje bi apsorbovala atmosfera, da nas "napadne" neka druga vrsta stetnog zracenja koje ide brzinom svetlosti (a, da ide sporije, imao bi fore nekoliko godina/decenija Smiley ), mislim da ne bi mala uzasan udarac na planetu. Uostalom, suvise je daleko da nas ugrozi, tako da bi se svo stetno zracenje rasprsilo, a do nas bi dosao milijarditi delic.  Smile

Na kraju, ni naucnici neznaju da li se desilo/ce se desiti. Smiley I sami su rekli da je raspon oko sad pa do milion godina. Sve mi ovo lici da naucnici 
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 21:28:28 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
ali je pitanje kako ce zivotinje (a i biljcuce  ) reagovati na to.

Сумњам да ће бити проблем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
ali je pitanje kako ce zivotinje (a i biljcuce  ) reagovati na to.

Сумњам да ће бити проблем.

Recimo da i ja tako razmisljam. Prilagodicemo se svi zajedno. Nece nam biti prvi put.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.