Duke nemam reci!!! E evo ovako posto smo mi stari drugari zamolio bi te za jedan banner...Ako mozes da mi uradis za priesta ali da bude Troll(female) sa T5 setom posto mi je taj set najjaci od svih!Znaci isti ko onaj sa undead-om ali troll(female) i T5
P.S. Mozda se bas i nece primecivati da je Troll ali ajde neka bude tako
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 14:12:26 od cygan »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Ovo je Kutak za gamere, a 3EBC je otvorio ovu temu gde bismo kacili banere koji su povezani sa gejmingom ili reklamiraju Kutak. Za pravljenje banera ja (a i vecina) koristim Photoshop.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.