2.kompatibilan je sa MAC racunarima gde radi bez drajvera sto ce reci mozda moze da ga detektuje!!! ako neko ima Apple !? ukoliko ti uspe da ga procitas ima vinacina kako da se sacuvaju na cd ili DVD mediji.
3. Otvaraj uz pomoc nekog ko se razume! mozda mu se sprzio neki elektrolit.?
ti uredjaji nisu bas osetljivi inace!!!
merged by Belgrade: Ne pisi postove zaredom,koristi opciju izmeni u gornjem desnom uglu poruke
da zaboravih da ti spomenem: ukoliko si formatirao kao NTFS particiju na drajvu- na MAC-u ces imati samo read only opcije ukoliko je FAT32- imas full read and write opcije! Pozdrav...
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 13:50:02 od Belgrade »
imao sam isti problem ali sa sandisk-om, nema mu pomoci. probao sam na 15 racunara i nista sva sreca bio je u garanciji pa sam dobio nov, od podataka se slobodno oprosti
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.