Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:17:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je jaci? USA>>boom<<Russia
USA
31.7%  (13)
Russia
68.3%  (28)
Ukupno glasova: 41
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: USA-Vs-Russia  (Pročitano 24789 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
U vezi cega gresim, u vezi nosaca ili podmornica.
Sto se nosaca tice, prilicno sam siguran u ove podatke i znam da ne nameravaju da grade nove nosace aviona, bar ne jos.
O podmornicama sam gledao nedavno reportazu na jednoj Tv, gde se prikazuje gomila napustenih nuklearnih podmornica, koje nemaju para da poprave, a i nije rentabilno da ih popravljaju tako da treba da se rashoduju. Zbog nuklearnih reaktora koje ove imaju to je opasno i skupo. Zato gledaju da izvuku neke pare od amera da bi ih uklonili jer predstavljaju opasnost.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Citat
ruske podmornice su jedne od najboljih na svetu ovaj podatak je sa wikipedie

One su bile najbolje,sve dok je SSSR mogao to da finansira.Dokazano je da Ruski ....sad da ga ebem kako se zove ..valjda(Korcjev) ...ili slicno nosio najvise nuklearki (48 komada),mogao najdublje da zaroni,bio je najbrzi,najbrojniju posadu je imao,manevarnost je bila +-60 stepeni za 45s(sto do danas nije oboreno),bez pristajanja 12 meseci(samo zbog zaliha hrane),gorivo je regenerisao svake 24 godine...itd.

Ovo je sve po secanju ,ali ajde nacicu o njoj bas tacne podatke.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Citat
ljudi ne mogu da vam opisem koliko je deplasirano da raspravljate o superiornosti jednih u odnosu na druge.
............................... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Touch Pro
Citat
ljudi ne mogu da vam opisem koliko je deplasirano da raspravljate o superiornosti jednih u odnosu na druge.
............................... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
pa zar nisam u pravu?
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung x640
U vezi cega gresim, u vezi nosaca ili podmornica.
Sto se nosaca tice, prilicno sam siguran u ove podatke i znam da ne nameravaju da grade nove nosace aviona, bar ne jos.
O podmornicama sam gledao nedavno reportazu na jednoj Tv, gde se prikazuje gomila napustenih nuklearnih podmornica, koje nemaju para da poprave, a i nije rentabilno da ih popravljaju tako da treba da se rashoduju. Zbog nuklearnih reaktora koje ove imaju to je opasno i skupo. Zato gledaju da izvuku neke pare od amera da bi ih uklonili jer predstavljaju opasnost.
uvek se u javnost predstavlja ruska nuklearna postrojenja napustena ruske podmornice slupane itd ko zna kad je to snimljeno sad to nije tako
IP sačuvana
social share
Death of one man is tragedy death of millions is statistic
,Joseph Stalin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ne razumem zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
To je snimljeno nedavno i to je aktuelni problem koji veoma zabrinjava strucnjake u Rusiji a i u americi i evropi. Ne znam zasto mislis da se za par godina moze obnoviti nesto sto je vise od dve decenije zapostavljano i unistavano.
A sto se tice toga cije su podmornice bolje, mislim da su ruski Tajfuni najimpresivniji, dok su tehnicki ameri malo u prednosti sto se tice opreme za detekciju i pracenje istih. Imaju mnogo naprednije senzore sto je presudno za prezivljavanje podmornice.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
evo kad ste več kod podmornica ........

Citat
APL "Yuri dolgorukiy" will leave to the road tests in the first quarter of 2007

MOSCOW, on 28 November. (ITAR- TASS). The atomic cruising submarine of strategic designation "Yuri dolgorukiy" will leave to the road tests in the first quarter 2007 g, reported the first Deputy Chairman of the committee of Federation Council for national sea policy Oleg tolkachev.

According to him, the building APL approaches the completion. "this is - head series boat, Defense Ministry already wired for sound plans about the creation of a series of new low-noise strategic boats, it resembled. - this is substantial for Russia, since concludes the period of the service of that group, which was created in the Soviet years ". At different stages of building - cruising submarines of project 955 ("Borey"): "Aleksandr nevskiy" (it is placed in 2004 g.) and "Vladimir monomakh" (it is placed in 2006). Only up to 2015 in enterprise "sevmash" in Severodvinske it is intended to build five submarines of project 955. Each nuclear-powered ship will bear 12 BRPL Of "bulava" with the divided head part.

Tolkachev also reported that the re-equipping from the liquid propellant rockets to the solid-propellant goes in the fleet, are created the ships of middle class - korvety, destroyers, ships on the air cushion of the type "aurochs"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ne znam zasto mislis da se za par godina moze obnoviti nesto sto je vise od dve decenije zapostavljano i unistavano

Zato sto milsi da su rusi svemocni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung x640
Ne znam zasto mislis da se za par godina moze obnoviti nesto sto je vise od dve decenije zapostavljano i unistavano

Zato sto milsi da su rusi svemocni
ja ne iznosim odnosno retko sto mislim vise ono u sta sam ubedjen ramon mislim da me ne razumes ne mislim da su oni za 5 godina sredili sve podmornice ali da se sada vise vode raqcuni jer je putin na vlasti a ne gorbatchov ili jelcin koji su unazadili rusiju 20 godina mozda su americke malo bolje ali podatak sa wikipedie je da su ruske jedne od najboljih na svetu ne najbolje i to je ok
ne mislim da su rusi svemocni al mislim da su snazni od amera i amere mrzim a rusi su mi ok mada oni se jos oporavljaju ali sve to dolazi na svoje mesto imaju zanimljiv podatak sam cuo da su kinezi pre ne znam koliko godina zbog neceg presli u rusiju da napadnu ne da udju u rat nego da nateraju ruse na pregovore i kad su presli reku kinezi njih recimo 40-40 hiljada sa tenkovima svim i svacim i samo nestali niko ih nije vise video nista cuo da li neko zna ovo malko preciznije da kaze
IP sačuvana
social share
Death of one man is tragedy death of millions is statistic
,Joseph Stalin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:17:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.