2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 23:34:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: US Open 2006  (Pročitano 15109 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Bas steta,imala je priliku da udje u sam svetski vrh.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
sto rece komentator nedostatak iskustva...a mozda i srece a i svadjanje sa sudijama bez razloga  je dosta uticalio na koncentraciju...mada i ovo je odlican uspeh....
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Ma i ovako je ok (nije mala stvar igrati polufinale US Open-a, pogotovu sto je Jelena prvi predstavnik Srbije koji je stigao ovako daleko na jednom Grand Slam turniru). Samo da sad nastavi sa dobrim igrama, i kao sto rece komentatorka na Eurosportu do decembra je u samom vrhu WTA liste. Jel zna neko koliko ce napredovati na listi u ponedeljak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Ako je verovati Viskovicu,za dva mesta.Da je usla u finale pretekla bi Anu i jos jednu,valjda Skiavone,ne secam se...Neka,ima vremena..

A Viskovic ju je urekao,'ladno je rekao da mec skoro sigurno ulazi u treci sat(pred pocetak treceg seta),osim ako neka igracica ne pocisti drugu... Kakav kralj Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Women's Semifinals -- Complete

Maria Sharapova(3)   def.   Amelie Mauresmo(1)   6-0, 4-6, 6-0
Justine Henin-Hardenne(2)   def.   Jelena Jankovic(19)   4-6, 6-4, 6-0

Men's Doubles Semifinals -- Complete

Jonas Bjorkman/Max Mirnyi(2)   def.   Ashley Fisher/Tripp Phillips   6-1, 6-4
Maryin Damm/leander Paes(6)   def.   Paul Hanley/Kevin Ullyett(4)   6-4 (1-7), 7-6 (9-7), 7-5

Women's Doubles Semifinals -- Complete

Nathalie Dechy/Vera Zvonareva   def.   Kveta Peschke/Francesca Schiavone(6)   6-4, 6-1
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Citat
Maria Sharapova(3)   def.   Amelie Mauresmo(1)   6-0, 4-6, 6-0

Zanimljivo...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Citat
Maria Sharapova(3)   def.   Amelie Mauresmo(1)   6-0, 4-6, 6-0
Veliko iznenadjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Ko preživi dvanaesti dan US Opena, pričaće. Ostalo je malo takmičara a puno novinara, svaka reč se beleži i svaku pozu prati blic. Iz priče je jasno da Jeleni Janković nije bilo lako. Drama je počela gubitkom prvog seta prve runde od Argentinke Dulko i trajala sve do duple greške pri 4:2 u drugom setu današnjeg polufinala. "Vetar je počeo da duva", objasnila je Jelena, i stvari vise nikad nisu došle na svoje mesto. Belgijanka je osvojila narednih deset gemova i otišla u finale. Jelena je ostala na 4:2 i razmišljala o sudiji.

To joj je ranije išlo u korist. U većini mečeva na ovom US Openu imala je sudare sa sudijama. Rekla bi šta joj je na umu, uputila par duhovitih zamerki na njihov racun i ponovo se vratila tenisu. Ali ovo danas je bilo

za nju nešto sasvim novo. Posle nekoliko bliskih susreta sa belim linijama "Arthur Ashe stadiona" osetila je da su sudije pasivnije zbog 'Challenge' sistema i da na igracima ostavljaju da se sa istim kockaju. Kao i ranije,

rekla je sudiji šta je imala na umu, ali se nije vratila istom tenisu.

Nije zaboravila kako se udaraju forhend i bekhend, ali je prestala da se kocka. Lopte je vraćala po sredini gde su Belgijanki bile laka meta. Pobedničkih poena po ćoškovima, onih kojih smo se nagledali protiv Dementijeve, više nije bilo. U celom trećem setu osvojila je samo deset poena.

Posle meča, Jelenina konferecnija za štampu trajala je duže od pobedničke. Novinari su imali puno pitanja i nisu joj dali da siđe sa bine. Tokom godina videli su mnoge talentovane igračice. Nadamo se da i oni osecaju

isto što i Jelena - ovo nije bilo slucajno, zasluzeno je bila u polufinalu. Uz vise iskustva i uz dobrog trenera, uskoro ce dogurati i do finala.
Počela si da gubiš poene i gemove jedan za drugim?
"Teško je, takav je neki čudan vetar duvao... Odjednom je počelo, na kraju drugog seta. Udarim iz sve snage, lopta padne na servis liniju. Propustila sam priliku da uđem u finale, mislim da sam bila bolja igračica. Naravno da sam razočarana, krivo mi je. Bila sam bolja. Ipak mi je drago da sam došla da polufinala."

Šta radiš posle US Opena?
"Trebalo je da idem za Bali, direktor turnira mi non-stop piše emailove i hvali me gde god ide, on prakticno govori da bez mene turnir nije zanimljiv. Idem nazad za Beograd sutra uvece, pa mi treba 30 sati do Balija sve zajedno. Ne znam da li mi je to dobra odluka. Do kraja moram da igram Peking i još jedan turnir u Aziji, to mi je u ugovoru sa WTA-om."

Da li ćes u Beogradu još da lečiš leđa?
"Kad sam se ohladila, bole me ledja, dok sam igrala nije me bolelo. Sad me bole ledja i drhte mi noge."

Čime si najviše zadovolja posle ovog US Opena?
"Stvarno uživam na terenu, dajem svoj maksimum. Za mene nema izgubljene lopte, igram svaki poen kao da mi je zadnji i to je nešto što me krasi kao igrača. A i bekhend mi je išao od ruke ove dve nedelje. Mislim da mi je solidna igra, imam sve udarce. Ni jedan udarac mi nije toliko loš, da može da bude rupa u igri. Igra na mreži može malo da se popravi. Mogu i da ojačam malo fizički."

Publika te voli...
"Imam dosta fanova. Drago mi je što publika voli da navija za mene, podrška mi mnogo znači, volim kad imam publiku iza sebe."
Priredili: Nikola Olić, IL

izvor www.b92.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Steta sto Jelena nije uspela da udje u finale  Smile, ali ostvarila je ogroman uspeh a ako od nekog nije sramota izgubiti onda je to Henin-Harden, a kad pogledamo koliko smo mala zemlja i koliko se (ne)ulaze u tenis treba da budemo prezadovoljni  Smile, Jelena ce napredovati na WTA listi i tek ce da napreduje kad krene da osvaja turnire
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Švajcarski teniser Rože Federer plasirao se u finale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je savladao Rusa Nikolaja Davidenka sa 3:0, po setovima, 6;1, 7:5, 6:4.

U drugom polufinalnom susretu kasnije večeras igraju Amerikanac Endi Rodik i Rus Mihail Južnji.

Finale muškog singla će se igrati u nedelju, a Federer će tako imati priliku da odbrani titulu osvojenu prošle godine. Ako osvoji trofej, to će mu biti deveta "grend slem" titula u karijeri.

www.b92.net

Andy Roddick(9)   def.   Mikhail Youzhny   6-7 (5-7), 6-0, 7-6 (7-3), 6-3

finale Roddick - Federer
« Poslednja izmena: 10. Sep 2006, 00:37:29 od aleksabravo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 23:34:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.