na 28. hromosomu kod pripadnika katolicke i islamske vjeroispovjesti se javlja mutacija, kod koji proizvodi nesrpske proteine...e sad, oni su vjerovatno problem sto mrzimo sve pravoslavno...ja mislim da je do toga, jer ko ce mrzit pojedince srbe vakve, cvjecke, osim mutanata
kombiondzija jedna mala digresija, u tvom desnom kutu potpisa nalazi se mrtvačka glasa sa dvije kosti klasičan četnički simbol, simbol zla i mržnje. kada sam ja stavio znak HOS-a koji zapravo je također jedna organizacija meni su prijetili banom.
sto da se ja pored sam shljamom??? jebe mi se za ameriku! zbog takvih kao sto si ti kojih imamo i mi u srbiji i bosni koji gledaju kakva je amerika mi propadamo... mi nismo zaostali kako svi govore... mi smo turbo razvijeni... na ulici kod nas nema dzankija... tako da ne budi ogranicen
"turbo razvijeni","nema dzankija"....ha ha , i sto se desilo kad si se probudio ?????.....
kombiondzija jedna mala digresija, u tvom desnom kutu potpisa nalazi se mrtvačka glasa sa dvije kosti klasičan četnički simbol, simbol zla i mržnje. kada sam ja stavio znak HOS-a koji zapravo je također jedna organizacija meni su prijetili banom.
toliko o dvostrukim kriterijima.
Та застава није симбол зла и мржње. Та застава је симбол слободе, под њом су се борили најхрабрији и најчеститији Срби. У Балканским ратовима, Српско - Бугарском рату, Првом светском рату...