zato sto se stvara iluzija o velicini ovog foruma i broju korisnika.ali svejedno je jedan od najvecih ako ne i najveci na ovim prostorima a po meni i najsadrzajniji.
Kakva iluzija koji kurac vise !!!!! jeste bio bice i ostace najveci
zato sto se stvara iluzija o velicini ovog foruma i broju korisnika.ali svejedno je jedan od najvecih ako ne i najveci na ovim prostorima a po meni i najsadrzajniji.
Kakva iluzija koji kurac vise !!!!! jeste bio bice i ostace najveci
jesi li ti procitao do kraja moj post uopste i nisam mislio nista lose. samo kazem da 500000 ljudi ne pise trenutno na forumu
Ja ne znam dal postoji neki forum gde pise 500 000 ljudi trenutno... Aman za aman...dal bi bilo pravedno brisati neaktivne naloge....ima ovde ljudi koji imaju 0 poruka a aktivniji su od onih sa po nekoliko hiljada poruka... Znaci batalite brojke i pokusajte da uzivate u forumu...dal on ima 500 000 ili 5 000 000 je totalno nebitna stvar.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws