Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 558391 puta)
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung J6
hm vrlo kompleksan problem ako sam dobro razumeo ,tebi treba pomocj oko izrade oregrade jer po tebi kao sto si u pravu dolazi do odzvanjanja  u manjoj prostoriji ,sto je i logicno,prvo bih ti predlozio da uzmes spoljne zidove od manje prostorije da oblozis stirodurom od 2 cm koji je falcovan i lako se lepi pomocju lepkova za montazu ima sintetickih i akrilnih pa sta ti je isplativije s obzirom da su ti zidovi verovatno ravni jer je stambeni prostor vecj znachi da ti ne trebaju prazkasti lepkovi koji se koriste kod izrade fasada....kad nalepis taj stiropor koji nije jeftin ali je najbolji zvocni izolator,pozovi nekog molera za ti sa fugenfillerom izgletuje taj stiropor i okrechi ako necjete sami...ako i tada bude bilo buke mada sumnjam jer je to maximalna zastita koja postoji,onda je problem u plafonu koji se ponasa kao rezonator zvukova,znachi ako ti je plafon radjen od greda tj nije u pitanju betonska plocha moras i njega da oblozis....

sto se tiche pregrade u vidu harmonike ona jeste ok isplativa je i lako se montira ali mislim da je mnogo bolje da odneses crtez sa presekom u neku od firmi koje izradjuju namestaj od medijapana pa ti oni iseku ploche od recimo 8mm debljine i izmedju njih isto stavis stirodur pa tek onda stavis harmoniku najmanjih dimenzija koja postoji taj medijapan mozes odmah da krechis a spojeve izoliraj mrezicom i popuni supljine sa fugenfillerom....

mislim da sam ti pomogao barem malo kazi odakle si pa cju ti preporuchiti neke od firmi....

srecjno
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala na savetima,i sto Vas nije mrzelo da citate moj post!
Nego,ja nisam htela da ugradim  harmonika vrata,vec klizna vrata,nekako mislim  da bi me ona bolje odelila od tog prozocica u kuhinji,posto pretpostavljam da je problem i sto su 2 prozora,a ne samo velicina prostorije.
Znaci,koliko sam razumela,stirodur bi smanjio zvuk koji dolazi spolja kroz zidove a ujedno i sprecio odzvanjanje u prostoriji,koje nastaje zbog njene velicine.
Ne znam od cega je plafon,moram da se raspitam.
Inace,ja sam sa Banovog brda,ali moze da bude i firma iz nekog drugog dela grada,samo da nije mnogo daleko (prigradska naselja i sl.)
A znate li mozda da li bi imalo ikakvog efekta ono sto sam pomenula,da se ugrade i jedna klizna vrata preko celog zida na kome je trpezarijski prozor,nakon sto se izvrsi pregradjivanje kuhinje od trpezarije,da li bi ona bar delimicno zaustavila zvuk koji dolazi kroz spoljni zid (na kome je prozor) i kroz prozor?Da li bi pomoglo da npr.prelepim ta vrata stirodurom,ili plutom,ili uopste nekim izolacionim materijalom?Ovo pitam jer nisam sigurna da ce ukucani dozvoliti da lepim stirodur na zid (da se samo ja pitam,odmah bih to uradila,ali sta cu...).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung J6
moses da ga apliciras na bilo koji materijal kako god zelis samo da ne padne...imas na banovom brdu farbaru Belcom...Dusan je sef kazi da te je Buca iz NIjanse is NIsa poslao,tamo imas sve materijale
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Vam puno!
A znate li mozda,vezano za klizna vrata,posto cujem da ne dihtuju bas sjajno,da li bi ipak ona predstavljala kakvu-takvu barijeru zvuku,posebno ako nalepim dodatnu izolaciju preko njih (mada to ne resava problem dihtunga)?Posebno me zanima da li bi ona imala efekta na onaj prodorni zvuk autobusa,ono ''brrruuum'',koje se u sobi uopste ne cuje tako jako i ne ometa san,a u trpezariji je bas problem.
Dakle,bas sam u dilemi upravo zbog tog dihtovanja,da ni ne pokusavam da ih ugradjujem ako ne bi imalo bas nikakvog efekta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung J6
klizna vrata ne mogu da zaustave zvuk osim ako nisu pvc sa digtunzima...najbolje je da odes negde gde izradjuju pvc stolariju pa se konsultuj sa njima....video sam po sajmovima da ima takvih vrata ali ne poznajem nijednog proizvodjacha...mozes pozvati firmu Plastik Varvarin  mislim daimaju predstavnike i u BGD to ti je najacha firma u zemlji za pvc i alu stolariju

http://www.plastik.co.yu/kontakt.htm

imaju lika i u bgd pa nek dodje do tebe da snimi situaciju...kazi da ti je Laki iz Varvarina dao tel....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znaci,koliko sam razumela,postoje klizna vrata od PVC-a i sa dihtunzima?Dakle,nisu obicna,klasicna,samo od PVC-a,vec klizna od PVC-a?To pitam jer ne mogu da ugradim klasicna vrata normalne velicine jer bi to zahtevalo prezidjivanje i ugradnju tih vrata u zid,a kliznim mogu da pokrijem ceo otvor bez zidanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung J6
mogu da budu velichine koje zelis ja sam vidjao vrata 3*4 metra
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
klizna vrata ne mogu da zaustave zvuk osim ako nisu pvc sa digtunzima...
Ne razumem bas najbolje,da li mislite na klizna PVC vrata sa dihtunzima  ili na klasicna PVC vrata,koja se normalno otvaraju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung J6
klizna ali mogu da se izrade za dihtunzima....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U,pa to je odlicno!Ovo ste me bas obradovali da postoje klizna vrata i sa dihtunzima,jer sam do sada mislila da postoje samo ona klizna vrata sto slabo dihtuju,na primer cula sam da aluminiujumski profili dihtuju cetkicama,a ona mi bas i ne bi bila neka zastita od buke.A jesu li to gumeni dihtunzi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.