Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 557794 puta)
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
[tt]Evo  tri  pitanja za Tim...

Koliko je teska tabla Kronospanove iverice(2070x2750)...deblljine stansardno-18mm
pitam,zato sto sko pre neki dan istovarili,rucno,3 palete po 20tabli...
Koliko je teska Falcova tabla(2070x2650), 18mm,posto su bile 2 palete po 30 tabli...standardno
kolio je teska tabla jednostrano oplemenjenog MDF-a(2070x2850) 19-ka 1 palete 20 tabli...

cisto da znam koliko smo preturili preko ruku...(oko HDF-a,nemogu da se smaram).....

Poz za tim... [/tt]

table iverice su sve iste tezine od 18 mm 78 kg

mdf jednostrano oplemenjen 85 kg od 19 mm
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC Magic 32A
@inicio
Ja sam VRLO konkretno postavio pitanje. Ne znam koji deo njega ti nije jasan. Trebaju mi "uradi sam" sajtovi za uredjenje enterijera. Znaci SVE sto se tice enterijera. Ako je tebi "Kako drkati ku*ac" ili "Kako sazvakati zvaku" i blizu onoga sto sam ja pitao, onda svaka ti cast.

Ako hoces bas konkretno, zanimaju me spusteni plafoni. Sad ces verovatno da kazes "imaju ovakvi, imaju onakvi....kakvi te zanimaju"....bilo kakvi. Radim za sobu koja je otprilike 8X4m pa bih hteo nesto sto se uklapa u taj profil. Mislio sam da radim "zvezdano nebo" ali cini mi se da ce to biti preskupo. Pa sam onda mislio da radim nesto na dva nivoa, znaci jedna polovina da bude niza od druge, i da ide od zida do zida, ali ne znam....previse mi je prosto to. Tako da mi trebaju neke ideje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
@inicio
Ja sam VRLO konkretno postavio pitanje. Ne znam koji deo njega ti nije jasan. Trebaju mi "uradi sam" sajtovi za uredjenje enterijera. Znaci SVE sto se tice enterijera. Ako je tebi "Kako drkati ku*ac" ili "Kako sazvakati zvaku" i blizu onoga sto sam ja pitao, onda svaka ti cast.

Ako hoces bas konkretno, zanimaju me spusteni plafoni. Sad ces verovatno da kazes "imaju ovakvi, imaju onakvi....kakvi te zanimaju"....bilo kakvi. Radim za sobu koja je otprilike 8X4m pa bih hteo nesto sto se uklapa u taj profil. Mislio sam da radim "zvezdano nebo" ali cini mi se da ce to biti preskupo. Pa sam onda mislio da radim nesto na dva nivoa, znaci jedna polovina da bude niza od druge, i da ide od zida do zida, ali ne znam....previse mi je prosto to. Tako da mi trebaju neke ideje.

nemoj da si na kraj srca
ako te interesuje zvezdano nbo za male pare znaci nista skuplje od klazicnog knauf plafona treba samo da pitas a ja da ti odgovorim.

ps procitaj  prvi post teme
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
@inicio

nema potrebe za desankom,sve sto treba je da nam kazes koji konkretno problem imas,ovde nece niko da te vredja i omalovazava,naprotiv,sve probleme shvatamo ozbiljno i tako ih i resavamo...

a evo i odgovora

sto se tice plafona,to je ralativno mala soba,obrati paznju sa koje strane ti pada svetlo,i sa koje strane ulazis u sobu,prvi utisak koji ona ostavi na nekog je najvazniji,ako malo razmislis zakljucices isto,bitno je takodje koja je jacina tog svetla u skladu sa tim odredis koliko i kakve rasvete ti je potrebno(danju-jedno,nocu-drugo)dalje,u izvodjenju plafona,posvetiti maximalno paznju na bezbednost,takvi plafoni,na vise nivoa,i prelomljeni vise puta mogu biti jako teski,dakle,ako nisi nikada pre radio ne preporucujem da krenes sa necim jako komplikovanim jer moze da dodje do povreda,moje je da te upozorim a tvoje da poslusas ili ne poslusas,treba izabrati nesto sto je nesvakidasnje,sto nije "korisceno" pre,ako se zeli maksimalan ucinak,mi smo to radili tako sto bi izabrali neku sliku(savremena umetnost-inace,cisto da pomenem,neke najpoznatije tehnike zavrsne dekorativne obrade zidnih povrsina u akrilnom kitu,u "perlama".....da te ne umaram,nastale su upravo tako,sto su "izvadjene" iz dela nekih od umetnika) i onda bi to prilagodili zatecenom stanju,a moze i skulptura,ako imas neki svoj model,to je jos bolje,jer pretpostavljam da je to tvoja soba,pa prema tome ti najbolje znas sta ti se dopada,to je sve proveren model koji se pokazao toliko puta kao najbolji i zato ti to od sveg srca preporucujem... i jos samo par napomena,kad budes zavrsio,i budes osmislio sve to,gledaj,ako posoji takva mogucnost,da uradis sebi model,neka i obican karton moze da bude od pomoci,ovo ti kazem jer sam gledao kako to rade arhitekte,neki od njih su jako poznati,i svako od njih ce ti reci da postoji velika razlika izmedju onoga sto zamislimo i onoga sto je izvedeno u nekom prostoru,maketa ti pomaze da se sto vise priblizis realnosti,i da mozes da je dodirnes,ljudi,bez obzira na sve,mnogo vise osecaju nego sto znaju,pa se prema tome i ponasaj....

kad osmislis to sto zelis,ti se javi sa idejom i dobices savet koje plafone da izaberes i kako....

hvala na poseti...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
[tt]Evo  tri  pitanja za Tim...

Koliko je teska tabla Kronospanove iverice(2070x2750)...deblljine stansardno-18mm
Koliko je teska Falcova tabla(2070x2650), 18mm,posto su bile 2 palete po 30 tabli...standardno
kolio je teska tabla jednostrano oplemenjenog MDF-a(2070x2850) 19-ka 1 palete 20 tabli...

cisto da znam koliko smo preturili preko ruku...(oko HDF-a,nemogu da se smaram).....

Poz za tim... [/tt]

Kako su iste tezine,kada su Falco-ve,za 10cm krace...
A,tek,radne ploce...one Egerove,ili Krono, prave za ljude(da ih nose),ali Madjari-Falco su nenormalni...5,i nesto metara...jos i ne daju laminatsku traku... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
[tt]Evo tri pitanja za Tim...

Poz za tim... [/tt]

Kako su iste tezine,kada su Falco-ve,za 10cm krace...
A,tek,radne ploce...one Egerove,ili Krono, prave za ljude(da ih nose),ali Madjari-Falco su nenormalni...5,i nesto metara...jos i ne daju laminatsku traku... Smile

dakle?pitanje je?

problem koji imas je?
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
...pa ,tezina nije ista...eto to je ,a ne:

table iverice su sve iste tezine od 18 mm 78 kg....to je nemoguce...nisam ja vas hteo da zajebavam,samo pitam...brat mi drzi firmu koja se bai time...vele,malo prodajom plocastih materijala,okova,secenje,kantovanje,spera,OSB,...itd...nemam ja problem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
...pa ,tezina nije ista...eto to je ,a ne:

table iverice su sve iste tezine od 18 mm 78 kg....to je nemoguce...nisam ja vas hteo da zajebavam,samo pitam...brat mi drzi firmu koja se bai time...vele,malo prodajom plocastih materijala,okova,secenje,kantovanje,spera,OSB,...itd...nemam ja problem... Smile

da li ima potrebe da se kaze da mora da budu istih dimenzija??

ja mislim da ne mora,i da ce svako da razume da ako se razlikuju po dimenzijama ne mogu ni da imaju istu tezinu,a i ako je duza za 10 cm kao sto si i napisao,onda je 0.207m2 vise,a to procentualno iznosi nesto vise od 7% sto znaci u tezini to iznosi nesto preko 5kg,prema tome jedna je teza 5kg....

hvala na poseti
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Cao ljidi! Kuhinja mi stoji ruinirana ve godinu i vise,jer ne mogu odluciti u kojoj ce boji biti frontovi ,u kojoj zid,a u kojkoj podne i zidne plocice.Kuhinjica je vrlo mala ali funkcionalana sa velikim pozorom iznad sudopere.Jedino sto je uradjeno je radni deo na kome je ugradjena sudopera.Izgleda kao laminat orprilike,kao stari parket u nijansama od sredje do tamnije smedje,kao lesnik.A kuhinja izgleda ovako :harmonika vrata bela-levo radni deo sa sudoperom na sredini duzine1,40 iznad koga treba da budu plocice do visine prozora,a prozor je na visini1,45.
Sa desne strane su redom sporet mala radna povrsina sir.0,30pa frizider.Plocice treba da budu i iznad sporeta do visecih delova.Viseci delovi su do plafona,a rucice na kuh.delovima matirani metal.Ispod one male povrsine od 0,30 je kanta za smece.Pomozite,ne mogu vise da gledamDa dimenzije kuhinje su 1,40 x2,10.A gleda se iz dnevne sobe jer je harmonika uvek otvorena.Dnevna soba je u rusticno-moernom stilu.Mozda je i to greska.Trpezarijski sto je rustican,a gar. za sedenje prljavo roze plisana modernog izgleda,udobna pre svega.
IP sačuvana
social share
ko zna zasto je to dobro...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC Magic 32A
Citat
nemoj da si na kraj srca
ako te interesuje zvezdano nbo za male pare znaci nista skuplje od klazicnog knauf plafona treba samo da pitas a ja da ti odgovorim.

ps procitaj  prvi post teme
Pa ja sam na knauf plafon i mislio. A sto se prvog posta tice, procitao sam ga ali sajt ti ne radi, tj. nema fajlova.

Citat
sto se tice plafona,to je ralativno mala soba,obrati paznju sa koje strane ti pada svetlo,i sa koje strane ulazis u sobu,prvi utisak koji ona ostavi na nekog je najvazniji,ako malo razmislis zakljucices isto,bitno je takodje koja je jacina tog svetla u skladu sa tim odredis koliko i kakve rasvete ti je potrebno(danju-jedno,nocu-drugo)dalje,u izvodjenju plafona,posvetiti maximalno paznju na bezbednost,takvi plafoni,na vise nivoa,i prelomljeni vise puta mogu biti jako teski,dakle,ako nisi nikada pre radio ne preporucujem da krenes sa necim jako komplikovanim jer moze da dodje do povreda,moje je da te upozorim a tvoje da poslusas ili ne poslusas,treba izabrati nesto sto je nesvakidasnje,sto nije "korisceno" pre,ako se zeli maksimalan ucinak,mi smo to radili tako sto bi izabrali neku sliku(savremena umetnost-inace,cisto da pomenem,neke najpoznatije tehnike zavrsne dekorativne obrade zidnih povrsina u akrilnom kitu,u "perlama".....da te ne umaram,nastale su upravo tako,sto su "izvadjene" iz dela nekih od umetnika) i onda bi to prilagodili zatecenom stanju,a moze i skulptura,ako imas neki svoj model,to je jos bolje,jer pretpostavljam da je to tvoja soba,pa prema tome ti najbolje znas sta ti se dopada,to je sve proveren model koji se pokazao toliko puta kao najbolji i zato ti to od sveg srca preporucujem... i jos samo par napomena,kad budes zavrsio,i budes osmislio sve to,gledaj,ako posoji takva mogucnost,da uradis sebi model,neka i obican karton moze da bude od pomoci,ovo ti kazem jer sam gledao kako to rade arhitekte,neki od njih su jako poznati,i svako od njih ce ti reci da postoji velika razlika izmedju onoga sto zamislimo i onoga sto je izvedeno u nekom prostoru,maketa ti pomaze da se sto vise priblizis realnosti,i da mozes da je dodirnes,ljudi,bez obzira na sve,mnogo vise osecaju nego sto znaju,pa se prema tome i ponasaj....

kad osmislis to sto zelis,ti se javi sa idejom i dobices savet koje plafone da izaberes i kako....
Hvala na pomoci ali meni mi bas trebalo nesto malo konkretnije od same teorije, tj. neki primeri. Zato sam i trazio sajt gde imaju neke slike ili "uradi sam" tutoriali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.