Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 557265 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
nema nikakvih problema,mozes da pregradis prostoriju,ali ako imas mogucnosti mozes kotao da izmestis,posavetuj se sa svojim parogrejacima i oni ce ti uraditi instalaciju,ako,kazem ako postoji takva mogucnost...

ako ne,kotao vrlo malo greje,ako je kvalitetan,mozes da pregradis recimo gips-kartonskim plocama,ili plocama od mineralnih vlakana,posto je stan prilicno sredjen,kako kazes,a ja sam nadam se dobro razumeo,sa nesto izolacije naravno,jer obicno malo-manje kvalitetne pumpe prave buku,treba ostaviti nesto prostora da moze da se pridje,da se pogleda pritisak vode u sistemu,temperatura,da se ispusti i dopuni sistem za slucaj da je tako nesto potrebno,sto zavisi od vrste kotla,a i od izvodjenja,neki kotlovi to sve "sami" rade,dakle primer 60-70cm sa svake strane,racunajuci kotao,to moze da bude neka prostorija recimo 1.5X1.5 na pr...

moj predlog je da taj deo koji pregradis iskoristis za neki kamin,ako takva mogucnost postoji,jer ce,pretpstavaljam,takvo pregradjivanje da narusi estetsku vrednost prostora,to je jedan mali trik koji mozes da upotrebis,da izgleda kao da si bas to htela......

u ime burek tima enterijerista hvala na poseti....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
da se izmešta kotao ne verujem da će moći, obzirom da je parket već urađen - neću bwe da dižem sad parket  Smile
mada bi to bila najbolja varijanta, ali jbg, gotovo sad.

predlog sa kaminom je takođe super, ali neeeema se prostora za to  Smile
ma to je mali jedan stančić, kutijica, al je moja  Smile
bitno mi je da može vizuelno da se zatvori, buka će verovatno biti nešto na šta ću morati da se naviknem....

u svakom slučaju hvala još jednom  Smile
javiću se ako bude još nekakvih nedoumica
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
inicio ti je rekao neke od mogucjih solucija ali mislim da bismoo ti imali vise toga predloziti ako slikas kotao i mesto gde se on nalazi  onda cje Tim Burek Enterijerista imati resenje za tebe veruj mi i to vise komada! Smile Smile

u ime burek tima enterijerista hvala na poseti....
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
to je dobra ideja. za koji dan stiže slika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
moja je obaveza i duznost kao profesionalca da ukazem prvo na najbolje resenje,a onda na sve ostalo,tako sam i uradio...

ne postoji tako nesto kao mali stan...."gde ljudi nisu besni,tu kuca nije tesna",kako kaze nas mudri narod

kad stignu slike,znacemo vise,do tada pozdrava ivo...

hvala na poseti
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U880
Momci,postoji li ikakva mogucnost da se vrata suze? Ne mislim na 2-3 cm,vec na dobrih 30cm?
IP sačuvana
social share
ZTI
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
kakva su vrata?sobna,ulazna?od kog materijala?trebali bi to znati,ovo je sasvim konkretno pitanje,pa mi treba malo vise informacija....

naravno da postoji mogucnost da ih suzis,koji je razlog za tako nesto?hoces da dobijes na prostoru ili sta??
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

vera,ljubav ,nada

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12731
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Tel.Me 
naravno da mogu,ali kao sto kolega kaze,moraju se videti,kod sperovanih nije problem,ali za drvena je malo teze,mada to ne znaci da ne moze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
Ako su tablena vrata kao sto si dala sliku onda moze i  to vrlo jednostavno i to mozete sami da uradite a ako su drvena samo da se raznizu i ponovo tutkale. ali kao sto rece inicio moras da nam das vise informacija da bi smo ti pomogli!
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U880
Vrata su sobna.Stavljala sam sliku ranije.Buca mi je rekao da su sperovana.Hocu da ih suzim jer planiram drugaciji razmestaj u kupatilu,kad budem stavljala plocice.Kupatilo je malo,a mislim da bih tom kombinacijom dobila na prostoru.Zato mislim da mi nisu potrebna vrata te sirine.Pitala sam jer mi suzavanje deluje kao isplativija solucija nego postavljanje novih
IP sačuvana
social share
ZTI
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.218 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.