Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 556887 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U880
Sad sam citala one ranije postove i skontam da si iz Nisa.Znaci,kad budem kupovala materijal imam sve podatke od tebe:gde kupiti,koliko kosta.... Smile
IP sačuvana
social share
ZTI
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung J6
naravno pa zato i postoji ova teme da vas zastiti od nas pohlepnih majstora Smile
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U880
Eh,zaboravila sam te pitati za vrata...Ona su sad bela,ali planiram da ih farbam u drugu boju.Da li moram da skidam boju sa onim skidolom ili je dovoljno da ih presmirglam samo,pa prefarbam?Ili da ih smirglam pa izimpregniram pa onda farba?
I koju bi mi boju preporucio za vrata (samo da nije bela i tamno braon)? Ja sam se razmisljala o nekoj bordo ili srebrnoj varijanti,ali se plasim da ne bude suvise napadno.Zaboravih da napisem,u pitanju su sve sobna vrata
IP sačuvana
social share
ZTI
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung J6
hm,

prvo moras da ustanovis koji je tip boje  znaci dal je emajl tj,sintetika ili nitro ili poliuretan?
znaci sa tom informacijom ides u farbaru (jer nemoze svaka od ovih boja se ne trpi sa svakom,tj nitro moze biti podloga svema tri bojama poliuretan samo moze preko sebe i nitro boje ,sintetika moze preko svih boja itd),sto se tice boje tj tona to moras sama da odlucis mada ja sam vise za od dva zla manji tj za bordo nemoj sivu ona je za firme i kancelarije,imas u svakoj farbari velike ton karte pa uzmi na revers tj ostavi im licnu kartu i nek ti pozajme ton kartu pa odi kucji i lepo sama na tenane odredi boji,moja ti je preporuka nesto neznije jer u suprotnom cje ti se vrata isticati od ostatka namestaja a neverujem da su neka mnogo lepa vrata!

ne nemoras da gulis boju ali ako ima podkorusene boje onda ti delovi moraju pazljivo da se ogule i razlike da se popune sa akrilnim kitom koji imas u raznim bojama ~

sto se tice impregnacije nemoras da ih radis ako su tzv tablena ili sperovana vrata impregnacija je potrebna samo kod cistog dva.

nadam se da sam ti pomogao barem malo,
a ti jesi iz nisa?

iako nisi ja u svakom gradu poznajem nekog vlasnika farbare i mogu te preporuciti ,nije problem.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2006, 22:26:29 od buca74 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U880
Da,sada sam iz Nisa  Smile
Nema te podkorusene boje,drvenarija je sredjivana pre 1.5 godinu,ali bih zelela da promenim tu belu boju posto cu ionako imati posla oko toga,zbog menjanja futera.
Hm,sto se tice farbe koliko sam upoznata prvo je isla neka "obicna" masna farba pa emajl.E sad neznam da li su tablena ili sperovana,ali znam da nisu od furnira jer su teska.A mislim i da nije cisto drvo,jer bi i njih sipac napao kao futere.
Ako bi nesto znacilo,mogu ih slikati
IP sačuvana
social share
ZTI
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
ako stavi sliku a sto se ticr boje mozes sad samo emajlom da ides,znaci nedolazi u obzir nitro i poliuretan.
a sto se tise bordo boje imas u nijansinom megamarketu u brankamiljkovica trula visnja se zove emajl a proizvodi ga nevena leskovac.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U880
Evo konacno da stavim sliku :

i jos jednu :

IP sačuvana
social share
ZTI
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
ipak su ti sperovana vrata i radjena su sintetickim emajlom znaci samo emajl dolazi u obzir
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U880
Ja ti se u to nerazumem,zato i pitam.Sta li su sperovana vrata i da li njih napada crv?Moram te pitati i kakav je to "sinteticki" emajl?
Sto se tice marketa u B.Miljkovica,znam gde je,cak mi i nije puno daleko.Bas sam uzimala neki sadolin sa lakom Nevenin,i mogu ti reci da sam prilicno odusevljena proizvodom.
IP sačuvana
social share
ZTI
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
hvala na pohvali sinteticki emajl ti je ustvari ona klasicna boja za metal i drvo i ne crv ne napada takva vrata!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.