Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 559132 puta)
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia c5
Ima li negde na webu da neko strucno preproruci raspored u stanu,
ili sam promasio temu
Mislis na feng sui ?  Smile  Guglaj malo,imas gomilu dobrih stvari.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 328
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia e51
ne znam sta je feng sui,
mene interesuje ono, kad ja nacrtam osnovu stana/kuce, dakle hodnik, soba, kupatilo, boravak....
a onda neko predlozi gde sta treba da bude od stvari... dvosed i fotelje ovde, tv ovde, ormar ovde
IP sačuvana
social share
Super IDEJA
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia c5
ne znam sta je feng sui,
mene interesuje ono, kad ja nacrtam osnovu stana/kuce, dakle hodnik, soba, kupatilo, boravak....
a onda neko predlozi gde sta treba da bude od stvari... dvosed i fotelje ovde, tv ovde, ormar ovde
Kapiram.Ma,ja to namestam kako meni odgovara.Ne znam da li ovde ima neki dizajner enterijera pa da ti nesto predlozi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Deset trikova za renoviranje kuhinje

Malim promenama možete da osvežite vašu kuhinju, a na njih ne morate potrošiti mnogo novca.
Pažnju morate posvetiti sitnim detaljima, jer oni za ukupni utisak znače više nego što mislite.

Kuhinjski elementi zauzimaju većinu prostora u svakoj kuhinji, pa ako njih osvežite novom bojom, i vaša kuhinja će osvanuti u novom ruhu. Ako su stare površine od materijala koji ne može da se farba, posegnite za samolepivim tapetama. da biste postigli pravi efekat, u maloj kuhinji obojite donje ormariće tamnijom bojom, a gornje nekom svetlijom. Idealno bi bilo da gornji elementi budu u boji zida iza njih ili zidnih pločica, ako su svetle.

Pobacajte sve nepotrebno

Kada uđete u kuću, najčešće prvo odete u kuhinju da odložite ono što ste usput kupili. Zbog toga često zatrpavate radne površine nepotrebnim papirićima, računima, reklamnim knjižicama i poklončićima iz radnji. Budite nemilosrdni prema tim brojnim sitnicama i odmah ih bacajte. Osmislite mesto na koje ćete odlagati samo ono što vam je zaista potrebno. Ako nemate slobodnu fioku, stavljajte sve u jednu kutiju, nikako u činiju-svaštaru. Jednom mesečno proverite sadržaj kutije pa, ako vam iz nje ništa nije trebalo ceo mesec, to je dovoljan kriterijum da kutiju ispraznite direktno u kantu za otpatke.

Postavite novo osvetljenje

Umesto uobičajene kuhinjske plafonjere osmislite zanimljivije rešenje za osvetljenje. Postoji veliki izbor najraznovrsnijih svetiljki, malih reflektora i halogenih sijalica, koje mogu da se ugrade ispod gornjih elemenata. Iskustvo govori da je najkorisnija neonska lampa koja se postavlja na zid, bliže gornjim elementima. Dovoljna je ona dužine 50 centimetara.

Kupite nove sudove

Nova činija, šerpa, set tanjira ili escajg daće vam neverovatan osećaj promene. Kada na sto iznesete novo posuđe, odjednom ćete dobiti želju da i druge stvari popravite i osvežite. Ako ništa, bar ćete za stolom uživati. Još ako naletite na jeftin a zanimljiv stolnjak ili na lepe podmetače, uživanje će biti kompletno. Pobacajte i sve stare isflekane krpe za sudove, jer u novom ambijentu za njih nema mesta, a nećete se mnogo istrošiti.

Zastaklite vitrinu

Dovoljno je da skinete jedna vrata s nekog od gornjih elemenata i da postavite nekoliko polica na manjem rastojanju. Umesto starih vrata možete da postavite i staklena jer providna površina daje otvoren, prozračan izgled. U tom prostoru ujedno možete da postavite malu izložbu lepih čaša ili drugog posuđa.

Igrajte se zavesama

Nije skupo da obnovite prozorske zavese. U zavisnosti od toga da li u kuhinji želite elegantnu, rustičnu ili modernu atmosferu, poigrajte se materijalima. Za eleganciju izaberite jednostavan materijal i svetlu boju zavesa. Rustičan stil postići ćete čipkom, vezom ili jednostavnim kariranim materijalima. Moderan ambijent može da bude i bez zavesa, uz venecijanere jarkih boja. Vodite računa o tome koliko vremena imate za održavanje zavesa jer se one češće peru od zavesa u sobama.

Promenite radnu ploču

Možda vam je radna ploča u odličnom stanju, ali je zastarele boje ili uzorka. Zamenite je novom, što je veoma lako i jednostavno, i to po pristupačnoj ceni. Preko stare ploče možete da postavite i pločice, koje izgledaju jako efektno, ali nije lako za održavanje kao klasična radna površina. Jeftinija opcija je da preko stare ploče nanesete specijalnu boju, ali je ovo rešenje kratkotrajno.

Zamaskirajte stare pločice

Danas postoje specijalne boje kojima možete da ofarbate čak i stare pločice. Prvo popravite stare fuge, a onda prionite na pipav posao preciznog bojenja pločica. Preko starih pločica možete da zalepite i traku podne obloge sa zanimljivim uzorkom.

Mislite na detalje

Umesto da kupite novu kuhinju, promenite ručke na ormarićima. Dobro izmerite razdaljinu između rupa u koje su ušrafljene stare ručke ili, što je još bolje, u kupovinu ponesite stare ručke. Potražite neke interesantne koje će učiniti da kuhinja blesne kao nova. U bogatoj ponudi nemojte da se rukovodite zvučnim imenima proizvođača, već slobodno „prošnjurajte" po pijacama, gde ćete za male pare pronaći ove zanimljive detalje.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Koristite pametno mašinu za pranje posuđa

Da bi vam mašina za sudove duže trajala, a suđe bilo uvek lepo oprano, pridržavajte se nekoliko osnovnih saveta za korišćenje ovog aparata.

- Mašinu uključujte samo kada se nakupi dovoljno sudova. Najbolje je da program za sušenje ne koristite svaki put jer mašina troši više struje za sušenje nego za pranje.
- Budite oprezni s plastičnim sudovima. Stavljajte ih u mašinu samo ako njihov proizvođač garantuje da ih možete prati mašinski. I tada ih stavljajte samo na gornju rešetku i perite u hladnijoj vodi.
- Rasporedite sudove tako da između njih ima dovoljno prostora za prolaz vode i deterdženta.
- Upotrebljavajte samo sredstva i deterdžente namenjene za automatsko mašinsko pranje, nipošto sapun, deterdžent za veš ili ručno pranje posuđa.
- Noževe i ostale oštre predmete pažljivo poređajte u korpu za escajg. Sečiva noževa okrenite nadole ili ih stavite u horizontalni položaj.
- Bilo bi dobro da posle svakog pranja isključite dovod vode i da vrata mašine uvek držite malo odškrinuta. Tako ćete sprečiti zadržavanje vlage u unutrašnjosti.
- Pre nego što prljavo suđe stavite u mašinu, uklonite s njega sve ostatke hrane, a veoma zaprljano suđe sa ostacima zagorele ili zapečene hrane najpre potopite pre pranja jer ćete se lakše rešiti ostataka.
- Ako imate srebrni escajg, ne bi trebalo da ga perete zajedno s priborom od drugih metala jer tokom pranja među njima može doći do hemijske reakcije.

IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pustite boje u kuću

Boje koje birate za svoj dom najviše govore o vama. Uz njihovu pomoć možete da stvorite određeni ambijent, da pretvorite veliku sobu u manju i intimniju, ili malu sobu u prostraniju. Bojama možete skrenuti pažnju na neke detalje, ali i prikriti one manje lepe.

Tajna uspešnog dizajna leži u kombinovanju praktičnih elemenata sa estetskim. Zato se najčešće preporučuju srednje i tamnije nijanse za površine koje se najviše habaju, kao što su podovi i meblovi, dok se svetlije nijanse koriste za tavanice, zidove, drvenariju i one delove koji su lakši za pranje i čišćenje. Jače i čistije nijanse najbolje su za isticanje određenih detalja. Efekat najveće harmonije postići ćete ako koristite različite nijanse jedne boje. Takav prostor će delovati opuštajuće i smirujuće, a ukoliko želite plave ili zelene nijanse, sobe će vam izgledati prostranije i elegantnije.

Plavi snovi

Svetloplava stvara atmosferu širokih prostranstava i nepreglednih horizonata. Idealna je da smiri jako osvetljenu sobu. Plava može da bude i veoma hladna, pa je u strogim formama vrlo zahtevna. Pažljivo je koristite, a poželjno je da je kombinujete sa žutom, crvenom ili narandžastom, naročito u sobama koje nemaju dovoljno prirodnog svetla. Tamne nijanse plave kombinujte s toplim bojama. Tirkizna je odlična za detalje. Plava boja smanjuje napetost, otklanja nesanicu i snižava visok krvni pritisak.

Purpurna prostranstva

Jača nijansa ljubičaste je vrlo živahna i zahtevna, pa je zato pažljivo kombinujte, najbolje sa svežim neutralnim bojama ili toplim pastelnim. Ljubičasta je hladna boja ukoliko sadrži nijanse plave, pa takvu tretirajte kao i plavu. Svetloljubičasta ili lila otvaraju prostor.

Crvena diskrecija

Ovo je najtoplija boja, koja asocira na vitalnost, energiju i agresiju. Ona je i boja opasnosti. Crvena boja može „ugrejati“, pa je zato pogodna za hladnije sobe. Tamnije nijanse crvene koristite diskretno. Takođe, crvena boja može da stvori utisak manjeg, intimnijeg, udobnijeg prostora, ali i da deluje klaustrofobično. Podstiče apetit, te nije ni čudno što su mnogi restorani dekorisani u raznim nijansama ove boje. Kada se crvena kombinuje s belom, postaje nežnija i manje intenzivna. Kao i kod ostalih toplih boja, i utisak crvene se pojačava malim kontrastima s hladnim bojama ili s neutralnim.

Narandžasta egzotika

U svojoj osnovnoj nijansi ova boja je jako zahtevna, intenzivna i napredna. Asocira na snagu i izdržljivost. Narandžastu možete da koristite za dekorisanje na isti način kao i crvenu. Za stimulativnu atmosferu koristite tamnije tonove ili napravite kontrast sa crnom, belom ili plavom. Boja kajsije daje toplinu i stvara atmosferu dobrodošlice. Terakota, žućkastosmeđa ili boja kestena višenamenske su boje za dekoraciju. Ako ih upotrebite neutralno, dobro se kombinuju i s toplim i s hladnim bojama. Ako ih koristite kao glavne boje u kombinaciji sa belom ili krem, stvorićete opuštajuću i toplu atmosferu.

Žuto osveženje

Žuta je boja radosti i simbolična boja sunca. Skoro svaka nijansa žute donosi toplinu i svetlost i u najtamnije i najhladnije prostorije. Međutim, jarkožutu koristite pažljivo u malim prostorima. Žuta je fenomenalna kao kontrast na crnoj pozadini. Svetložuta dobro reflektuje, pa tako može vizuelno da poveća malu sobu, pogotovo ako je uklopite sa suptilnom plavom. S bojama senfa, zlatnom, bojom bronze možete da stvorite sofisticiranu atmosferu dobrodošlice. Žuta s primesom zelene uvek mora da bude dobro osvetljena.

Zelena harmonija

Zelena je boja prirode i nade, odmara oči i stvara opuštajuću atmosferu. Ako zelenu kombinujete sa crvenom, rezultat će biti veoma stimulativan. Ako želite da stvorite utisak prostranstva, možete da koristite svetle nijanse ove boje. Njom možete uneti i osećaj živosti u mračne podrumske prostorije, naročito ako kombinujete njene srednje i tamnije nijanse sa svetložutom. Zelenu takođe koristite ako želite da unesete duh prirode u svoj dom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Od male sobe velika

Ako živite u skučenom stanu, s malim sobama koje moraju da zadovolje više funkcija, naučite kako da ih pravilnim izborom nameštaja i igrom boja učinite većim. Videćete da to i nije tako teško.

Svetle boje otvaraju prostor

Za početak, obojite zidove u svetle i hladne boje, jer će tako soba izgledati prostranije. Potrudite se da tepisi i kreveti budu u istoj boji jer šarenilo vizuelno smanjuje prostor. Plafon obavezno obojte u belo. Ne izvlačite bele linije po zidovima, uz tavanicu, jer će plafon na prvi pogled izgledati niži.

Police su dragocene

Na slobodnim zidovima iznad kreveta, televizora ili računara možete da montirate jednostavne police na kojima ćete držati knjige, suvenire, kutije s nakitom, a u dečjoj sobi igračke. Sve će vam biti nadohvat ruke, a oplemeniće prostor. Ono što ređe koristite možete da spakujete i u lepe dekorativne kutije.

Fioke ispod kreveta

U malim sobama dragocen je svaki milimetar prostora, tako da ga treba pametno iskoristiti. Ispod kreveta postavite fioke s točkićima u kojima možete da držite posteljinu ili garderobu koju trenutno ne nosite. U dečjoj sobi ove fioke mogu da se koriste i za odlaganje igračaka. Čak u donju fioku možete ubaciti i dušek, i tako dobiti dva kreveta.   

Točkići su super

Soba treba da bude opremljena malim komadima nameštaja koji imaju više funkcija. Zato je najbolje da birate komode, stočiće i stolice sa točkićima, jer ćete mobilni nameštaj lako moći da prebacite s jednog mesta na drugo.

Orman do plafona

Pravilan izbor nameštaja ima važnu ulogu, tako da mala soba ne sme da bude pretrpana. Da biste uštedeli prostor, umesto dva niža izaberite jedan orman koji dopire do plafona. Takođe, trebalo bi da izbegavate kabaste komode i glomazne garniture za sedenje.

EKSTRA SAVET: Dobrom rasvetom „povećajte sobu"
Ukoliko pravilno postavite rasvetu, malu sobu učinićete vizuelno većom. Izaberite nekoliko izvora svetosti i pažljivo ih rasporedite. Umesto lustera, kupite jednostavnu plafonjeru i podnu lampu s potenciometrom, kako biste mogli da odredite jačinu svetlosti, i jednu do dve stone lampe.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Vratite sjaj staroj komodi

Da li vam je dosadila stara komoda? Ne morate da potrošite silne pare za novu. Uz malo spretnosti i mašte, i stara će dobiti nov i svež izgled. Evo naših predloga.

Trendi pruge

Pruga su jednostavno, a efektno rešenje. Budite smeli kada je izbor boja u pitanju. Nemojte se bojati jarkih tonova. Zelena, narandžasta i crvena su konstantno u modi, a osim toga, one dobro utiču i na raspoloženje. Ofarbajte prvo celu komodu u jednu boju, a zatim nanesite pruge različite debljine i dobićete pravo remek-delo.

Unikatni antikvitet

Kupite boju koja se slaže s ostatkom nameštaja i zasucite rukave. Razmazanu površinu, koja podseća na starinski nameštaj, dobićete ako boju nanesete grubljim sunđerom.

Vesele boje

Staru komodu možete podmladiti pomoću svetlih, pastelnih zelenkastožutih tonova. Za još privlačniji efekat možete stare ručice da zamenite plastičnim, na primer u obliku životinja, i doživljaj će biti kompletan. Nećete moći da je prepoznate, a životni prostor će delovati veselije.

Romantičan stil

Ako ste romantični u duši, unesite to raspoloženje i u vaš dom. To možete učiniti tako što ćete vašu staru komodu prefarbati u belu ili neku drugu svetlu boju. Sačekajte da se osuši, a onda na nju zalepite uspomene. Na takvoj podlozi odlično će doći do izražaja sitni dugmići ili drugi dekorativni elementi.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Vaši saveznici za čistoću

Pogledajte kako možete da očistite i osvežite prostor u kome živite bez upotrebe hemijskih sredstava.

Jasno je da se kuhinja, kupatilo i pod redovno čiste i blistaju. Ali, šta je sa stvarima koje se ne čiste svake nedelje? Recimo, sofe i fotelje takođe treba da usisavate svake nedelje, a jastučiće da rastresete. Navlake koje se skidaju radije odnesite na hemijsko čišćenje nego da ih sami perete.

Dečje igračke perite u veš mašini
Jednom mesečno igračke od veštačkih materijala stavite u jastučnicu i operite u veš mašini. Plišane igračke isto perite, a ukoliko to nije moguće, onda ih stavite u plastičnu kesu i ostavite tri dana u frizu.

Sodom bikarbonom izbelite žaluzine
Jednom ili dva puta godišnje njima je neophodno temeljno čišćenje. Otvorene ih potopite u toplu vodu sa šakom sode za pranje. Posle 10 minuta istresite ih i vlažne okačite.

Stare najlon-čarape odlično čiste prašinu
Navucite staru najlon-čarapu na ruku jer je ona idealna za upijanje prašine. Deluje antiseptički, a prašina ostaje u njoj.

Napravite red u velikim fiokama
Prazne kartonske kutije od cipela upotrebite za pregrađivanje velike fioke. Kutije poređajte jednu do druge bez poklopca i imaćete odvojene pregrade.

Pastom za zube uklonite fleke
Fleke od hemijske olovke na odeći lako ćete skinuti ako na njih nanesete pastu. Isperite posle desetak minuta i perite uobičajeno.

Štapićima za uši pažljivo prebrišite telefon

Aparat možete svake dve-tri nedelje očistiti sredstvom za čišćenje stakla. Nedostupna mesta očistite štapićima za uši. Ako je neko u porodici bolestan, slušalicu češće čistite dezinfekcionim sredstvom ili maramicama, najbolje odmah pošto je bolesnik upotrebi.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Neka vaša sofa bude baš crvena

Preuredite stan ovog leta. Neka sve pršti od energije. Počnite sa vatreno crvenom sofom.

Zamislite toplu crvenu sofu koja usred dnevne sobe čeka da vas prigrli kada se posle napornog dana dovučete do kuće. Ma, sa sve cipelama. Ukoliko se još niste pozabavili preuređenjem svog stana, razmislite o tome da u srce svog doma unesete jedan vatreni komad. Mi vam dajemo predlog kako da uz crveni dvosed, za malo para, promenite i ulepšate vaš prostor i samo jednim potezom date mu nov akcenat.
Pošto se usudite da krevet u ovoj jarkoj, vatrenoj boji unesete u kuću, povedite računa o bojama koje je okružuju. Enterijeristi preporučuju da u prostoru s dominantnim crvenim komadom ne bi trebalo da bude više nijedne jake boje, odnosno da ostale treba da neutrališu njenu vatru, a to su siva, srebrna, plava ili bela.

Zidove u belo

Okrečite sobu u belo ili neku hladnu boju, sivu, svetloljubičastu ili ledenožutu. Malu dnevnu sobu najbolje je da okrečite hladnim i pastelnim tonovima pošto takve boje čine da i zidovi i objekti u prostoru izgledaju udaljeniji, a prostor vizuelno veći.

Ukoliko pak volite tapete, birajte one sa što svetlijim šarama, čak samo reljefne u jednoj boji. Ako vam dnevni boravak nije baš prostran, zalepite tapete samo na jedan zid ili na deo zida i tako ćete i funkcionalno odvojiti prostor.

Crno-beli print

Ili bela fotelja ili neka u crno-belom desenu – na pruge, tufne, s geometrijskim šarama, floralnim motivima ili motivima krave, dalmatinera ili zebre. U istom desenu možete da napravite jastučiće i da ih položite na crvenu sofu.

Lampa za toplinu

Da bi vaš dom postao vaša topla oaza, dobro isplanirajte kako ćete ga osvetliti. Lampe bi trebalo da svetlost rasipaju po zidovima, jer svetlost odaje utisak topline. Koristite mnogo lampi i osvetljenja jer, što ga je više, prostor izgleda prostranije.

Na pod boja trave

Crvenu sofu najbolje ćete upotpuniti prostirkom u kontrastnoj zelenoj, ali možete na pod staviti neki tepih u ljubičastoj nijansi, pošto se crvena i ljubičasta dobro uklapaju.

Detalje u zeleno

Birajte detalje u zelenoj boji, na primer izdužene vaze, lampu sa zelenim abažurom, ili crno-bele vaze, zelene ramove za slike. Ukoliko imate malu dnevnu sobu, savet je da je ne pretrpavate detaljima. Na zid stavite samo jednu veliku sliku, nipošto mnogo sitnih ukrasa i sitnica.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.