Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 557137 puta)
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
Nisam imao iskustva sa H bravama ali evo nasao sam nesto na netu mislim da cje ti pomocji da se odluchis

:Stavio sam h bravu,talijansku CISA...cena je (sa ugradnjom )140 E uz garanciju godinu dana.Covek iz servisa se samo nasmejao kad je video moja vrata;kaze bilo je na izvolte...H brava je prilicno mocna stvar,fiksira vrata na 5 mesta i kako sam shvatio majstora ljudi dosta grese ugradjujuci jeftina blindirana vrata kineske proizvodnje,koja su opet skuplja od h brave,a losija iz prostog razloga sto imaju lose brave...i dzabe onda lim na vratima kad je brava lako resenje za obijace.

H brave sa uporišnim šipkama na 5 tačaka, poprečne Letva brave koje vežu za zidove, osnovne i dodatne brave, nakivajuće i ukopavajuće sa jakim šipovima i sl.

ako sam ti pomogao bas mi je drago nasao sam i firme koje se time bave ako ti rtebaju kontakti trazi poslat cju ti na pm da ih ne reklamiramo za dzabe.

Sto se tiche video nadzora evo ti jedan link koji mi se naj vise svideo cini mi se da su bas profesionalni

http://home.videonadzor.net/index.php?option=com_magazine&Itemid=27

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

a11.jpg
(4.87 KB, 120x138)
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 23:09:34 od buca74 »
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
pa mi to buco imamo musterije,a ti nista,pa javni bato,kako cemo za lebac da zaradimo

1.H brava,je samo jedna od varijanti koje postoje,pitanje je,kakva vrata ti imas??
2.U kakvom kraju stanujes,da li je kuca ili zgrada,i jos mnogo toga,bezbednost je jedna jako ozbiljna tema,ne zelim da te smaram ali neke informacije su nam zaista neophodnem,dakle upoznaj nas sa situacijom na terenu posto smo ovako  preko neta blago limitirani....

Sto se tice H brave,obicna brava sa uloskom fiksira vrata samo na jednom mestu,ako se naravno izuzmu sarke,takva vrata moze da obije dete  od 12 godina,ne pricam nista bezveze gledao sam svojim ocima,H brava ima i do 7 mesta na kojima fiksira vrata,obicna 1,H ima 7,plus ,imaju takozvane "mrtve sarke",da te ne umaram,to shvati kao jos 3 brave,znaci ukupno 10 kom,prevedeno na srpski znaci 10 puta bolje,dalje,cena za takvu bravu koja je kvalitetna ne moze da bude 140e,uz svo postovanje za bucu,nista ispod 300 eura ne kupovati,evo i zasto,licno sam servisirao te brave,mehanizmi su srce sistema,ako su losijeg kvaliteta dolazi do glavljenja i onda mozes da udjes u stan samo kroz prozor,desava se,bio sam licno prisutan,da se usled potresa vrata blago "nagnu",ako su blindirana,u taj stan mozes da udjes jedino bazukom,znaci nemoj da se polakomis i kupis nesto jeftino da te sutra ne boli glava,sta ti vredi sto imas protivpozarna,blindirana vrata ako ne mozes da izadjes,odnosno udjes u stan ili kucu....jos uvek ne znamo u kakvom okruzenju stanujes pa je ovo sve uslovno.....

da te ne bi bombardovao podacima,moras da nam kazes jos nesto ako zelis da ti pomognemo,toliko od mene...

dobices besplatno savet,ako imam fotografije iz svih uglova,npr kuce,mogu da te posavetujem gde je najbolje mesto za kamere....sve gratis...javi se ako ti nesto od svega ovog pomaze....
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 00:05:32 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 39
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung E250
U samom centru grada zivim,zgrada ima tri sprata + cetvrti nadogradjen,bez lifta. Zgrada je stara,jos iz 1936.,pa su takva i vrata,velika (visoke tavanice) i drvena. Sad imam neku sigurnosnu bravu za koju postoje samo tri kljuca. Koliko je sad pa to sigurno?  Smile
IP sačuvana
social share
Dan bez osmeha je izgubljen dan!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
postoji nessto sto se zove "letva",dve letve su jos bolje,to ce da ti zavrsi posao,cena im je bila oko 50e,ide obican ulozak,naravno sa navlakom da ne bi mogli da ti polome bravu "krckalicom",sve to vazi ako nije prizemlje?
jer si u prizemlju?

to ti je moj savet,pretpostavljam da ne zelis da potrosis mnogo para,ako gresim ti kazi,postoje vrata i od 3000e,koja ni ekpoloziv ne moze da otvori....

iglicasti ulozak,zastita od busenja,od "ulaska" u cilindar i ostalo se podrazumeva(ulozak to je ono gde guras kljuc!
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 07:26:55 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 39
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung E250
Da,hvala ti. Upravo sam se vratila iz policije i oni su mi isto rekli za letvu. To cu i da uradim. A,da. Zivim na trecem spratu.  Smile
IP sačuvana
social share
Dan bez osmeha je izgubljen dan!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
zahvaljujem u ime tima za uredjenje zivotnog prostora:D
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
bilo mi je zadovoljstvo sto sam mogao da pomognem,u ime tima,hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung J6
U ime tima za uredjenje zivotnog i radnog prostora zelim vam srecjne praznike Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
nista manje buco,nista manje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

vera,ljubav ,nada

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12731
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Tel.Me 
pozdrav timu,i ja sam stolar,radim sve od drveta i plocastog materijala,naravno ovde sam da pomognem burekdjijama besplatnim savetima Smile
buco,super tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.