Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:46:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urbane predrasude - Imamo li ih?  (Pročitano 29273 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Muzika iskreno i neposredno utice na nasa osecanja; jednostavno nas odvodi do uzvisenosti. Ona govori necemu visem no intelekt. Zato birajte muziku koju cete da slusate, bas kao sto sebi birate prijatelja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
I kako onda muzika moze biti cisto zabavnog karaktera?!

може....на сплавовима Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
I kako onda muzika moze biti cisto zabavnog karaktera?!  Smile
Једноставно људи различито то доживљавају. Ево ја делим твоје мишљење по овом питању, али рецим  моја девојка јако ретко слуша музику уопште. Чак јој је и чудно колико се ја уживим у оно слушам и како се удубим у неку песму.

Неки људи се ето тако плићи ментално, немају ту могућност да ствари гледају кроз музику или уметност уопште, једноставно немају моћ да посматрају нешто из више углова. Онда рецимо имаш неког ко музику не доживљава посебно озбиљно али се истиче преко нечег другог. Свакојаких типова има, а музика је у свему томе некако најзаступљенија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Неки људи се ето тако плићи ментално

немој тако преоштро....можда их једноставно не занима музика Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Citat
I kako onda muzika moze biti cisto zabavnog karaktera?!

може....на сплавовима Smile

Ne racunam splavarske i MTV mish-mash gluposti...Mada i to moze pored zabave posluziti kao dobar primer totalnog raspadanja drustva i umetnosti uopste.

@EC Ja kontam da ljudi to dozivljavaju na razlicite nacine, ali valjda postoji neka objektivnost u svemu tome? Kao npr. sto ja ne kontam Likovnu umetnost sa pocetka XX-og veka i ne gotivim je, ali objektivno znam da ona ima svoje neko mesto u logicnom istorijskom toku, objektivno znam da ona nije sama radi sebe tu, radi zabave ili tako necega...

Ne moras uopste da slusas muziku cesto da bi je voleo, ljudi to dozivljavaju na razlicite nacine...Ali mi je cudno da je to nekome samo razonoda - Muzika je od svih umetnosti nesto sto doseze do apsolutno svakoga na ovaj ili onaj nacin..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat
Неки људи се ето тако плићи ментално
немој тако преоштро....можда их једноставно не занима музика Smile
Раздвојио сам то после Smile

Muzika je od svih umetnosti nesto sto doseze do apsolutno svakoga na ovaj ili onaj nacin..
Ладно не досеже до свакога. Мени је било чудно, ал ето, уверио сам се у свом окружењу. Мени је мјуза жешће битан део, врти се нешто 24 сата, а опет неко то слуша чисто ради разоноде и то само понекад, као моја девојка или рецимо један мој другар који с времена на време пусти на радију неку станицу где се пушта техно. И то је све што се тиче музике за њих. Мени је то чудно, ал ето има и таквих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Ali slusaju nesto, razumeju je. Svako razume muziku, ne svaku muziku, ali barem neku razume.
Ne mora da bude na dubokom nivou povezan sa njome, ne mora da zivi od nje ali svako ce je razumeti.
Ali nece svako razumeti slike, skulpture ili fotografije, nece svako razumeti knjige, nece svako razumeti ples.
Zato u muzici postoji nesto za svakoga, bas iz tog razloga svaka osoba(normalna) na ovom svetu moze da je razume vise nego neke gore navedene umetnosti.

Inace, ja slusam muziku samo ponekad, ne slusam je 24/7 ali ne smatram da je nekome ko je slusa vecito ona bitnija nego meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
То си у праву, музика је лакша за разумети, ал поента у томе да неко слуша то само ради разоноде је обична незаинтересованост. Није ни мени баш најјасније, али рецимо такви људи не могу да се навуку на неку песму ко ја. Једноставно се некад заразиш неком песмом из ко зна ког разлога и можеш цео дан да је слушаш. Код њих тог одушевљења музиком нема, једноставно равна линија и то је то. Чудно, с обзиром како музика може да делује и како је деловала неким ранијим генерацијама (полемисали смо нас двоје и Ванјо у биртији чиними се о томе).

nace, ja slusam muziku samo ponekad, ne slusam je 24/7 ali ne smatram da je nekome ko je slusa vecito ona bitnija nego meni.
Наравно, квалитет је битан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 

Ja ne mogu bez muzike i kako se probudim palim radio, u zadnje vreme najvise Jat ili Tdi i ne gasim dok ne   izadjem iz stana .Kad se sredjujem uvek pojacam  . Smile
Bitno mi je da me muzika tera na pokreti i ples,volim veselu muziku  - a kad sam u kafani da mi dirne dusu (ako je i imam )  Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 16:12:33 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Muzika je stvar licnog ukusa, a o ukusima se ne raspravlja.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:46:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.