Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 03:14:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urbane predrasude - Imamo li ih?  (Pročitano 29100 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
Oni koji nisu te sreće da ih je majka priroda obdarila inteligencijom povezuju se sa sljedećom glazbom: Lil Wayneom, T.I.-jem, Beyonce, Jay-Z-jem, Justinom Timberlakeom, Aerosmithom ili Ludacrisom.

slazem se Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Јароко то што си цитирао је моја генерализација, пре свега на основу мог искуства. Нигде не пише да ти мораш у то да се уклопиш. Али по ономе што сам ја до сада видео такви људи су у већини.

А то што кажеш да слушаш ритам песама које не воли је тачно оно 'слушају али не чују' Smile

Thug

Уколико сам добро схватио, тај пројекат око музичког укуса и интелигенције је одрађен у Америци. Питање је да ли се то може пресликати овде.

Тамо углавном црнци слушају реп и р 'н' б, док је избор белаца шарен, али рецимо да највише слшају рок и све његове деривате.

Како су сами црнци у просеку мање интелигентни и образовани од белаца, резултат не треба да чуди. Smile

Што се нас тиче, не бих рекао да народњаци имају неки нарочити утицај. Протерани су са скоро свих телевизија, док је на Пинку остао само Гранд и ништа више. Мислим да је заправо понуда других врста музике доста сиромашна. Зато ми се чини да има више него икад људи који имају потпуно неодређен музички укус и који слушају све живо, односно од свега по мало.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 17:15:32 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Citat
Thug

Htedoh ja da napisem, ali Duki je me preduhitrio... Smile

Citat
сам добро схватио, тај пројекат око музичког укуса и интелигенције је одрађен у Америци. Питање је да ли се то може пресликати овде.

Тамо углавном црнци слушају реп и р 'н' б, док је избор белаца шарен, али рецимо да највише слшају рок и све његове деривате.

Како су сами црнци у просеку мање интелигентни од белаца, резултат не треба да чуди.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ма то је ОК, али то је више за тему чији сам линк поставио..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Дакле да се вратим, на оно о чему сам говорио.

Телевизију не гледам пуно, али ево пре неколико минута пређох преко свих станица.

И док сам тако притискао дугме за наредни канал, размишљам где има народњака стално.

Нема их на Студио Б, нема их на 92, нема их на Фоксу, Авали. На РТС-у има народњака, али не и онога што се назива турбо-фолком. Остаје само Пинк, а и ту као што рекох, оста само Гранд и ништа више.

То су отприлике све телевизије које имају велику гледаност.

Нема турбо-фолк толико поклоника као раније, већ друге ствари стагнирају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 

Nemam predrasude sto se tice muzike ,niti mislim da muzicki ukus moze nesto vise reci o kvalitetu neke osobe .
Upoznala sam dosta dobrih i kvalitenih ljudi koji slusaju najgore moguce narodnjake ,kao i gradske face koji se jeze narodne ,a slusaju kubansku i dzez muziku . To ko kakvu muziku slusa po meni vise ima veze sa temperamentom ,nego sa necim drugim . Meni muzika nije sve u zivotu da bih ljude delila na ove i one i davno sam shvatila da samo ogranicene osobe vrednuju coveka po njegovom muzickom izboru .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Па музички избор може доста да ти каже о човеку, али то никако није довољно да оцениш човека.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 

Sta govori o meni moj muzicki ukus - volim orijentalnu muziku (arapsku ,indijsku ,grcku,spansku  ),nasu narodnu i starogradsku ,hrvatski pop i mediteranske ,stranu komercijalu tipa Madonna, Pussycat Dolls, Beyonce,Justin T...
Sta sam ja ako sve to slusam ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k810i

Nemam predrasude sto se tice muzike ,niti mislim da muzicki ukus moze nesto vise reci o kvalitetu neke osobe .
Upoznala sam dosta dobrih i kvalitenih ljudi koji slusaju najgore moguce narodnjake ,kao i gradske face koji se jeze narodne ,a slusaju kubansku i dzez muziku . To ko kakvu muziku slusa po meni vise ima veze sa temperamentom ,nego sa necim drugim . Meni muzika nije sve u zivotu da bih ljude delila na ove i one i davno sam shvatila da samo ogranicene osobe vrednuju coveka po njegovom muzickom izboru .

Podrzavam izjavu u svim aspektima.  Smile

Sta govori o meni moj muzicki ukus - volim orijentalnu muziku (arapsku ,indijsku ,grcku,spansku  ),nasu narodnu i starogradsku ,hrvatski pop i mediteranske ,stranu komercijalu tipa Madonna, Pussycat Dolls, Beyonce,Justin T...

Otvorena, bez predrasuda, sa normalnim, pravim gledistem na stvari.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 17:04:11 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4

Говори да музику не доживљаваш претерано озбиљно и да ти служи за разоноду и поправак расположења. Рецимо ништа не могу да закључим о твом карактеру на основу овога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 03:14:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.