Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 20:47:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uran  (Pročitano 60219 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
29sco
uran u 11 kuci je sjajan kanal za nove moucnosti. Zivot s etalno menja. puno ljudi oko see, stalno novi prijatelji, svih rasas iz svih krajeva. razumevanje strologije. nepredidivi i originalni ljudi. Prijatelji ili internet komunikacija menjaju zivot.
tvoja kojukcija urana i sunca j e izmedju dobrog  i loseg aspekta. za sve sto je u simbolici sunca je uglavnom lose, usled dejstav urana. a kroz simboliku urana osoba moze doziveti veliki uspeh i slavu.
konjukcija merkura i urana, mislim da je losa jer se merkur ponasa lose kada se nadje u aspektu sa nekom maleficnom planetom. Donosi ti nervozu i nemir. Pogresna odluka zbog koje se pati.
venera u konjukciji sa uranom govori o naglim gubicima ili dobicima, u zavisnosti od odnosa dispozitora.

brikos
uran u 10 ukauje na osobu koja vazi za cudnu, cesto ispred svog vremena. Ponekad je ovo dobar znak i za ljude koji se bave socijalnim pitanjima, iako ih vodi pre svega moderna tehnologija. mozda cs imati mnogo nalih i neocekivanih promena u zivotu.
mas kvadrat ura donosi nervozne i eksplozivne ljude. Psiholoska eksplozija. sa ovim aspektom se radjaju hrabri ljudi koji se mogu zrtvovatiza druge, jer u osudnom momentu nemaju straha vec se suocavaju sa bilo cime sto je ispred njih.
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
"X polje
Profesija Uranovske prirode. Ovo su ljudi koji puno putuju, svetski ljudi. Jedan od roditelja je puno ispred svog vremena, gen genijalnosti nasleđen od dede, pradede. Ovaj čovek važi za kontradiktornu i intrigantnu ličnost, slobodniju od drugih. Originalan, maštovit, humanista i altruistička priroda ali i buntovnik - protiv svih autoriteta. Pobunom do vrha"
pogodak  Smile moj deda je bio takav...volim da putujem...prezirem autoritete...prochitajte moj potpis uostalom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala na odgovoru,jeste ja sam jedan veliki buntovnik Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je uran u 9. kuci,u Strelcu...od aspekata pravi sledece:
Ur 0 So -a
Ur 0 MC-s
Ur 90 ASC-s
Ur 60 Ma-s
Ur 60 Ju-a
Ur 135 Mo-s

doneo mi je zbog ovog kvadrata sa ASC da vrlo burno reagujem...u jednom trenutku mogu toliko da se iznerviram,a u vec sledcem postanem potpuno ravnodusna kao da do malopre nisam lupala nogom po ormanima...dao mi je i da vecito isterujem neku pravdu...i stalno taj neki moj bunt i inat...naravno,dao mi je interesovanje za astrologiju...
a trenutno tranzitni UR je R,ali vrlo blizu mog ASC,i kada bude krenuo direktno da se krece i prelazio preko  ASC,bice svasta...letos je on bio zakacio moj ASC,i bila sam totalno nenormalna,sto bi rekla moja mama stalno sam se negde vucarala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
I meni je uran u IX kuci u strelcu. Pravi vise aspekata, a najjaci su kvadrat sa suncem, kvadrat sa jupiterom i trigon sa ASC. Izgleda da se zbog ovog kvadrata sa suncem stalno svadjam sa ocem. U stanju je da me jednim pogledom izbaci iz takta i da eksplodiram. To se desava i po nekoliko puta dnevno, a onda kao da nista nije bilo. Koliko sa njim nemam takta, toliko sam sa ostalima smirena i imam konjske zivce... mada kad poludim jednom... dalje od mene. Mozda je to zbog trigona sa ASC, jer ipak retko odlepim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako se može tumačiti postavka mog urana?
09.05.1979. 10.30h Beograd
                          Hvala, Ljilja

I još nešto   Smile
Kako se tumači uran u njegovom horoskopu? Rođen je 12.04.1969. u 10.30h u Kikindi

[Edit by marye: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 10. Dec 2007, 15:30:53 od marye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Kako se može tumačiti postavka mog urana?
09.05.1979. 10.30h Beograd
                          Hvala, Ljilja
Uran opozicija Sunce,
Uran inkonjukcija Venera,
Uran kvadrat Ascedent (podznak)
Razlicito se moze tumaciti postavka tvog Urana...

IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
A šta bi mogao da znači Uran u 3.kući na 15 st.vage, u kvadratu sa Venerom u 12.kući na 15 st.raka, u opoziciji sa Hironom na 16.st. ovna u 9.kući, trigonu sa Saturnom na 19.st.blizanaca u 11.kući i trigonu sa Mesecom na 22.st. vodolije u 7.kući? ( u 3.kući  se nalazi i Pluton, ali ne pravi konjukciju sa Uranom).  Smile Smile Smile
Baš razbijam glavu, amaterski naravno, ha! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
A šta bi mogao da znači Uran u 3.kući na 15 st.vage, u kvadratu sa Venerom u 12.kući na 15 st.raka, u opoziciji sa Hironom na 16.st. ovna u 9.kući, trigonu sa Saturnom na 19.st.blizanaca u 11.kući i trigonu sa Mesecom na 22.st. vodolije u 7.kući? ( u 3.kući  se nalazi i Pluton, ali ne pravi konjukciju sa Uranom).  Smile Smile Smile
 Baš razbijam glavu, amaterski naravno, ha! Smile
Nemoj da razbijas glavu, izacice ti cvoruga  Smile
Taj trigon Urana i Meseca kao i da ne postoji ipak je to 7 stepeni...

Uran je vladar koje kuce?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Tvrda je to glava!!!!!  Smile
Uran je vladar 7.kuće (Mesec je u vodoliji!). Čini mi se da nije dobar aspekt za dužinu braka, a opet, kažu da ovaj pozitivan aspekt Saturna prema Mesecu daje trajnost, a opet u opoziciji je sa Uranom, kao vladarem 7.kuće.... Uglavnom, nemam pojma! Smile Smile Smile
Charobnjače, ako znaš nešto više od mene, svaka pomoć je dobrodošla. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 20:47:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.