Interesuje me da li neko poznaje proces niklovanja aluminijuma? Dakle treba mi sve, od aktivacije, preko nagrizanja do nanosenja, svejedno hemijski/elektrohemijski postupak, za 3nedelje drugaru je rodjendan pa hocemo da mu izniklujemo felne (hteli smo da ih eloksiramo, ali se neko setio da je ovaj rekao da mu se sere od toga ) hvala unapred
dakle. nemam pojma zasto se nije pojavila moja poruka da probam jos jednom kako da odlepim etison,tj topli pod koji tu stoji 20 godina generacije macaka i psa ostavljaju tragove na njemu ma koliko ga ja ribala i pocela je cela kuca da se oseca na taj etison,, cula sam da ima neki pistolj za paru- ili tako nesto da li ima neka hemija koju mozes namazati i da popusti lepak,,,? mora da nesto postoji radi se o uskom hodniku . .
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 20:27:35 od samuraj77 »
Pozdrav svima,vidim da ovde ima stvarno ljudi dobre volje da pomognu, Moje pitanje glasi,dali neko zna kako da napravim jukebox kutiju ovu novu sto ide hard disk u nju i lcd 17. Znam samo ako je drvo u pitanju da mora biti od medijapana a sto se tice metala moze od debljeg lika ili još bolje od aluminijuma. Radi se o jukeboxu sto se kaci na zid ili stoji na nekom stolu ne onaj visoki skroz mislim da kontate. Unapred zahvalan.
da li neko zna kako recimo da povezem elektro motor preko USB-a..? pravio bih neki ventilatorcic ili tako nesto... konkretno me interesuje sta je plus a sta minus kod kabla...?