Verovatno da ima. Ti verovatno nikad nisi nista pravio pa bi voleo da ucis od nule?
Ne znam čemu takav nastup još od strane moderatora??? Tvom nipodaštavanju nema mesta jer nemaš ama baš niti jedan razlog za to. Ako sam ja nešto pogrešno pitao ili izabrao pogrešno mesto onda tako i reci ali nemoj da izigravaš magarca jer to verovatno nisi!
A što se tiče mog znanja ja sve moje radove mogu da uslikam i da postavim ovde pa čak i da dam neke korisne savete ali to se sigurno neće desiti dok si ti moderator!
Vidi- mnogo ljudi ovde dodje i ja ne znam ko je ko. Sta sam ja drugo po tvom pitanju mogao da pretpostavim nego da nisi do sada radio pa bih voleo da probas i to.
Ovakve stvai od sad da ne koristis:
Citat
ali nemoj da izigravaš magarca
Otkud tebi ovakve gluposti paddaju na pamet:
Citat
A što se tiče mog znanja ja sve moje radove mogu da uslikam i da postavim ovde pa čak i da dam neke korisne savete ali to se sigurno neće desiti dok si ti moderator!
Ako nesto radis ja a i mnogi drugi cemo vrlo rado to videli. Otvori lepo temu i stavi bilo sta od toga sto si pravio. Sto se mene tice imam iskustva kao majstor i u stilskom namestaju kao i opremanju skupih jahti. Tako da ako bolje citas sta ja ovde pisem i ne reagujes nepotrebno i bez nekih izraza, naci ces ovde odlicne sagovornike a i Burek ce postati tvoj forum.
Uzgred receno- prelistao sam u mejuvremenu nesto od svoje literature ali nisam mogao da nadjem odgovarajuci nacrt. Tek tolko da znas da nisam nimalo zao prema tebi.