Rado bih sacuvao i koristio knjige Uradi sam od Bore. Vidim svi ih hvalite. Ali treba znati kako se to radi. Problem je sto kad kliknem na precicu ka sajtu, otvara se strana za prijavljivalje i tu je kraj mojih informatickih znanja. Ako je neko dovoljno dokon da mi u par tomova objasni kako da preuzmem tako postavljene bisere rado cu mu se "oduziti u utorak".
Nadam se da nisam pogresila temu ,ako jesam neka me neko obavesti. Trebala mi je lezaljka za plazu zbog vezbanja,obisla sam nekoliko radnji,ali uglavnom se prodaju u sezoni.Nakon dugog pesacenja,pronadjem u jednoj radnji i to za 1350din. Cena mi je bila preterana,tako da sam resila da pronadjem sundjer i sasijem sama.I gle nadjem sundjer za 450din debljina 2cm(220x120), a materijal za posteljinu za 109din.Znaci od ovog sundjera mozete napraviti 2 lezaljke,eto drugu mozete pokloniti
evo par slika kako sve izgleda Znaci potreban vam je sundjer,metar, makaze,pamucni materijal i naravno sivaceg umeca. Moj savet sta god da sijete uvek materijal operite,da bi se skupilo koliko treba.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
ovo nije bas na nivou ostalih uradi sam ali simpaticno je skofildova origami....ptica a ispod je i kako sam ja to uradio nije bas na nivou njegove ali ....
E, ovako... opet ja.. Dobila sam neke L profile za useljenje... Namenjeni su za police, koje bi bile dimenzija 550x170 mm, debljina bi zavisila od debljne materijala... znaci.. 10, 18 ili 25 mm Ja sam gledala neki univer u pastelnim bojama koji mi se jako dopao...
E, sad... posto bi to bile police za knjige, par informacija: 1. Nosivost L profila je 12kg, a dimenzije su 100x125mm... da li je polica presiroka i koliko bih morala da ih stavim po polici na kojoj bi bile knjige i neke sitnice? 2. Da li je razmak izmedju polica od 300mm dovoljan ili da stavljam vise? 3. Da li je univer od 18mm dobro resenje ili da uzmem nesto drugo, pa da sama farbam police? 4. Koje su najmanje dimenzije koje bi mogli da mi iseku, posto bi svaka polica bila u drugoj boji... 5 polica, 5 boja... 5. Sta da stavim kao bocne drzace za knjige.... da ne bi ispadale... parce univera ili da jurim neku zicu (kao sto je slucaj u bibliotekama)? 6. Koja firma ima najbolji odnos kvalitet\cena u Beogradu?
Inace, to bi izgledalo ovako nekako...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Moze da prodje univer od 18 mm, razmak nosaca moze okjo 300 mm. Ostalo zavisi. imas ja mislim na Belim Vodama dobre cene al se ne mogu setiti tacno gde. tamo sam kupovao za sebe nesto.