<Imam problem u sobi mi se "runi" zid !! Evo fotografije! Moje pitanje je sta konkretno da radim da ne zovem majstora ! Sa suprotne starne zida mi je kada pa mozda je od vlage? Cevi nisu sigurno kaze vodoinstalater.
Prvo moras da nadjes izvor vlage. dakle ili ti odnekud curi neka cev ili ti mnogo prska voda od kade. Sto se tice ove vlage ima resenje da se buse rupe u zidu i ubacuhu silikonske sipke koje upiju svu vlagu. Ali za to ti treba jaka busilica, lici na one rudarske i po velicini ali i po snazi. Ali kad resis pitanje izvora vlage onda sacekas da se osusi zid i premazes ga sa "wasserdicht. I to obe starne- i ovu sto si slikao kao i onu odakle je curela voda.
Prvo nek se sve lepo osusi. kad bude sve savrseno suvo onda ga premazes ovom zastitom pa tek posle obradis silikonom. Nije lose da posle toga ponovis sloj zastitnog premaza.
vidim da ima nekih majstora ovde pa me interesuje dali neko koristi neki program za projektovanje nesto jednostavno za dvodimenzionalno crtanje vrata , prozora i slicno cisto da ne crtam na papiru