Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 63169 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I bio je u pravu, bog da mu dusu prosti!!! Isti ti su ga na prevaru i uhapsili uz pomoc zemunskog klana i poslali u Hag gde je i ubijen!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
ovako:

Citat
unlike some other liberal parties, the Liberal Democrats were not founded on an explicit doctrine of economic liberalism instead favouring combining a commitment to "social justice" and the welfare state with a belief in economic freedom and competitive markets wherever possible.

Citat
The party is traditionally supportive of a multilateral foreign policy, and opposed British participation in the War in Iraq (although they later backed increases in troop deployment). They are considered the most pro-European party in British politics.

Citat
Recently the party has adopted a strong sense of environmentalist values - favouring taxing high polluters more so than at the moment.

rezultati 2005:

Citat
Labour              35.3%   -5.5%
Conservative      32.3%      +0.6%
Liberal Democrats   22.1%   +3.7%

najiskrenije mislim da ce se politika LDP-a kretati u slicnom smeru.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 15:24:38 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@Vanja, da li tvoja poruka icim pokazuje da ja nisam u pravu? Ovo pokazuje samo jos jednu neprirodnu koaliciju koja se spojila iz interesa... Pricam o sustinskom delovanju na osnovu programa, i zastupanju onoga sto po definiciji treba da zastupas.

Da li sada ja treba da postavim gomilu strucnih tekstova koji potkrepljuju stavove koje sam izneo?

A nisi mi odgovorio na ostale stvari koje sam spomenuo? Smile

Ovo sam tek sada video;

Citat
unlike some other liberal parties, the Liberal Democrats were not founded on an explicit doctrine of economic liberalism instead favouring combining a commitment to "social justice" and the welfare state with a belief in economic freedom and competitive markets wherever possible.

Sta to govori? Da su izvrnuli ideju liberalizma, pa samim tim osim imena, to nisu... Zasto? Zato sto su radi politickih poena a pored apela na pristalice liberalizma, ovom "mutacijom" pokusali da pridobiju nize/nezasticene i radnicke slojeve. Sustina je da jedno sa drugim ne ide, i da to nije liberalizam. To je isto kada bi SPS rekao da se zalaze da se svako sam snalazi, a da drzava samo regulise procese u drustvu, bez upliva u nju. To se moze reci i nije nelegitimno, ali je to lazno predstavljanje, da se tako izrazim.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 15:29:15 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Nisi u pravu ako mislis da je LDP prava liberalna partija. Svi misle da je LDP totalno liberalna partija, a dosta je manje liberalna od GSS-a (po programima). Ima tu dosta soc. dem. elemenata koji prave jednu sasvim solidnu politicku opciju.

Na sta nisam odgovorio na pricu o Ustavu?

Znas moje misljenje o Ustavu:

- nepostojanje javne rasprave
- ne zna se cak ko je napisao taj Ustav
- referendum od dva dana bez izborne tisine
- sastav tog Ustava (neodrziva Preambula, "svako ima pravo da odlucuje o radjanju", cirilica jedino pismo, drzava Srba i svih drugih gradjana koji u njoj zive, stranke vlasnici mandata poslanika...)
- sasvim sumnjiva procedura tokom kraja drugog dana referenduma, snimljeno par izbornih kradja u centru Beograda...

IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Prvo, nisam citao program, ali nema ni potrebe. Sve stranke imaju dobar program, problem je u pridrzavanju... Ali, ne treba biti Ajnstajn da bi izneo zakljucke koje sam ja izneo... mnogi priznati i uceni politicki teoreticari su detaljno obrazlozili sta znaci koncept liberalizma (koji je i danas opste prihvacen u svetu), pa mi je tvoja informacija tim jos zanimljivija. Hoces da kazes da osim sto u imenu imaju "liberalna", oni nisu takva partija? I ponavljam, koncept liberalizma i socijalne pravde ne idu nikako zajedno.

И не само то.
Наиме либерална теорија види државу као "ноћног чувара система", а све остало се регулише принципом лесе-фер... неки мислиоци доводе с тим у везу и таоистички принцип веи ву веи (делање кроз неделање). Лепо је кинеска мудрост рекла "Најбоља је она власт чије се деловање не види."
Тако гледано је "млохави"* остао веран својим либералним коренима. Искрено либералним.

Е сад, код наших либералиста (уочити да нисам рекао либерала) имамо јасну примену двоструких стандарда, као и иначе. Тако да њихови корифеји по форумима упадају у бројне контрадикције, што мене увесељава.
Узмимо рецимо ону њихову паролу: Da država građanima stvara šanse a ne probleme.
Па по либералном концепту држава и постоји само да би правила проблеме. Људима који немају поштене намере држава прави што више проблема, поштенима што мање.
Коме бре држава да ствара шансе? Можда су либералисти навикли тако да им прво занимање буде шеф посланичког клуба, потпредседница парламента, да се уваљују у управне одборе (сетимо се како је ту харао ГСС).

А и да не говоримо о њиховом понашању у сфери културе. Јасно је да по њима треба "пустити" само оно што је у Србији прозападно. Све остало треба да буде "лустрирано". Па та "лустрација" нема везе са либералним схватањем политике! То је исто што и комунистичка морално-политичка подобност. Тако имамо по форумима коментаре како би наметали натписе на латиници, "протеривали" неког на Ибарску магистралу... Да и не говоримо о количини увреда према другачијем културном обрасцу. Ко год се не слаже са њима је у најмањем "домаћински" (са најнегативнијом конотацијом). Па ево још једне предизборне LSD-NSDAPпароле
Divljan a ne Kopicl
Шта је то ако не наметање укуса. И то веома глупо.

Наравно, мислим да нема потребе да истичем како су са либералном теоријом (а богами и праксом) неспојиве оне манихејске пароле о елиминисању неистомишљеника, "гвозденој метли", ванредном стању које је требало да траје 5 година.

*па знате већ Аутистични, Клашњиков и све из тог вокабулара.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
sto se tice lustracije Ceda je jasno rekao: "Necemo mi sprovoditi lustraciju, to treba da cine same institucije."

(zakon o lustraciji je usvojen btw)

Ja ne krijem da mi nismo liberalna partija, niti se osecam obmanjenim Smiley procitao sam prvo program pre uclanjenja Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam na Fpn-u, zavrsio sam nesto drugo i nisam politicki aktivan ni u jednoj stranci! Ne podrzavam ni jednu stranku niti pokusavam nekom da nametnem svoje misljenje.Procitao sam programe svih stranaka na politckoj sceni SRBIJE i ne svidja mi se ni jedan. Slazem se sa duhom u vezi lustracije. A sto se tice onih koje sam naveo, mislio sam na one koji su tada, tj. 2000. bili u opoziciji a sada su na vlasti ili su bili na vlasti. A to su: Ceda, Velja, Voja, Batic, Canak, Dinkic itd. Namerno nisam naveo nikog iz DSa, iako tu stranku organski ne podnosim, jer je u to vreme jedini koji se pitao bio pokojni premijer, bog da mu dusu prosti. Iako se ni sa njegovom politikom nisam slagao, on je bio jedina osoba koja je htela da nesto menja. Mozda bi promenio, mozda i ne bi, ali mi to nikada necemo saznati niti doziveti, jer ove to ne interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
ni jedan

ni na jednom fakultetu nijedan se nijednom nije pisao odvojeno Smiley a kamoli dvaput.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 16:12:25 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lapsus calami:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
drzava Srba i svih drugih gradjana koji u njoj zive

А шта би ти ставио?
Ја би можда чак и узео Шпански устав као узор и написао "Србија је земља српске нације" и ништа више. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.