Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 63597 puta)
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
ostavite mrtve na miru Smile
pa dokle vise o "nasledjima" Smile
pokusajte nesto svoje, od stare slave se ne zivi..... hmmm a da li je slave i bilo, vrlo je diskutabilno.
ima plavih Roma, kako nema Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Dragi Danilo, Smile

Vidiš, sve to što si rekao oko ličnih interesa stoji, zato i ja ne izlazim na izbore (zato što nemam za koga da glasam, svi su ista gamad, koju bih rado hranila Raidom). Ali, opet, nije isto. Vidiš, ja mogu da ti garantujem da je dobar broj glasača radikala, recimo, spreman da trpi nove sankcije, pa čak i da se zarati, samo da bi se isterala politika koju podržavaju. A opet, neko je spreman da glasa i za narkića, samo da bi dobio telefonsku liniju. Nije isto: neko je ustanju da žrtvuje i sebe i druge zarad nekih "viših" interesa, a neko druge zarad ličnih interesa. To kažem, a pri tome ne mislim da je ovo prvo u redu, ali ovo drugo svakako nije.

no,no Smile
zar ne znas da je pravilnikom burek foruma zabranjeno vredjanje politicara? c,c,c...ni moderatori nisu ono sto su nekad bili. Smile
aj, za sada cu samo da prijavim moderatoru, ali sledeci put ima da te kazem SF-u Smile

Ko je pomenuo Čedu? Ja nisam. Ja sam samo upotrebila termin "narkić". To što je Čeda Jovanović tvoja prva asocijacija za taj termin, to se mene savršeno ne tiče. Uostalom, ne verujem da bi se Čedomorac našao uvređenim. Smile
pa ok je to, al kad se ja na isti nacin pravdam, meni to ne prolazi ni kod Shoneta ni kod moderatora...
a ti si pominjala koliko mi se cini i tadica i kostunicu i djilasa i vanju i mene...sve ljude koji su politicki aktivni na bilo kakav nacin... 'svi politicar' si rekla.  Smile
Citat
LDP polako ali sigurno postaje jedna vrsta sekte zajednicko za sve clanove LDPa je upotreba neke vrste droge

Smile

Citat
Cedini podocnjaci ukazuju na dve stvari vi izaberite jednu.Prvo da je rom i kao takav bi bio odlican vodja nacionalne romske zajednice.

u jbte, i ja ponekad imam podocnjake, mozda sam i ja Rom. Doduse plav, ali ko zna...

Citat
nemoze

Smile

Citat
ozbiljne licnosti kakav je Boris Tadic

cekaj, mozda je covek bio maneken?  Smile
sta to znaci, da manekeni nemaju svoja prava ali zato albanci kojki ubijaju ljude i homoseksualci koji bi da se jebu na ulici imaju? a mozda je i deo kampanje koji je privukao 80% zena...a bez tih 80% ni LDP ne bi bio nikakav faktor na sceni.  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
Kako prepoznati osobu koja ce na izborima glasati za DS ili LDP ? Ako krenete po spoljashnjim znacima ,necete daleko stici.Ima ih svih uzrasta, razlichitog materijalnog stanja ,oba pola , raznih rasa. Pa ipak ,postoji neshto shto ih povezuje ... Prilikom upoznavanja sa takvom osobom,njoj nece biti dovoljno njeno rodjeno ime. Tu ce se odmah stvoriti neka zvucha titula ili zanimanje ,sa stranim prizvukom (manager,PR , model,DJ ...) Ako ne to ,onda ce dotichna osoba pokushati da vas impersionira svojim bogatstvom ,izgledom ili ce jednostavno pokushati da se prikaze kao faca. Tu sad treba biti mudar i napraviti se ushicenim i veoma zainteresovanim (iako ce vam odmah biti jasno da je iza fasade stvar prilichno shuplja) . Dozvolite vashem subjektu da pricha o svojoj omiljenoj temi - sebi. Povremeno mu stavite do znanja kako vas veoma zanima (iako ce vam se verovatno prevrtati u stomaku) i voila ,uskoro cete postati prijatelji (koliko je to sa takvom osobom ,naravno, uopshte moguce).
 Kasnije ,sa vashim novim prijateljem mozete razgovarati i o drugim temama. Druga omiljena tema svakog pravog DS-ovca i LDP-ovca su drugi ljudi -tachnije njihovo ogovaranje. Ako je vash subjekat uchenik/student tema ogovaranja ce svakako biti neki profesor ,jedan od onij koji ne poklanja ocene vec zahteva rad. Moguce je i da to bude neki drugi uchenik/student (obavezno neko ko misli da je cilj shkolovanja neshto nauchiti ,a ne dobiti diplomu).Takav ce ,prirodno,biti etiketiran kao shtreber,bubalica i slichno. Ukoliko je vash subjekat negde zaposlen ,mozete ochekivati da ce se na tapetu naci ili shef koji zamislite trazi da se radi za vreme radnog vremena ili kolega koji to i chini. Poseban sluchaj su DS-ovci privatnici . Oni zaista imaju mnogo problema :finansijski policajac ili poreski inspektor koji ne prima mito , opshtina koja trazi da se poshtuju gradjevinski propisi ,nelojalna konkurencija sa kvalitetnijim i jeftinijim proizvodima ... Jedno ,mozete biti sigurni : svaka mana ogovarane osobe ce biti uvelichana bar jedno 10-ak puta i od nje ce se napraviti drzavni problem.
 Ako se razgovor tiche politike ,primeticete da se DS-ovci i LDP-ovci u duhu demokratskih tradicija ne drze uvek partijske linije. Primera radi ,ako se povede rech o izboru izmedju EU i Kosova ,stav vasheg sagovornika ce zavisiti iskljuchivo od toga ima li on ili ona na Kosovu nekih interesa (finansijskih uglavnom) . Ako je rech o legalizaciji automobila sa CG tablicama ,odgovor ce zavisiti od toga poseduje li ta osoba takav automobil . Dakle po bilo kom politichko-ekonomskom pitanju : kurs evro/dinar , sluzenje vojnog roka ,Bolonjska dekleracija ,legalizacija marihuane ... pravi DS-ovac (a i LDP-ovac) ce se izjashnjavati iskljuchivo prema vlastitom interesu .Ukoliko pak takvog interesa nema , vash prijatelj ce za to pitanje biti zainteresovan bash onoliko koliko vas zanima unutrashnja politika Kameruna.
 Nadam se na kraju da ce vam ovo malo uputstvo posluziti da se bolje upoznate sa chudesnim svetom glasacha DS i LDP. Ko zna ,mozda vam jednog dana ova chudna bica postanu i simpatichna ...
ma oni ce na izborima biti na nivou statisticke greske,..
ZIVJELA VELIKA SRBIJA I SRS!
IP sačuvana
social share
"ko zna zasto je to dobro"[b][/b]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1577
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
od vladana batica zavisi ..ovaj pardon mislim, od nas zavisi!     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
od vladana batica zavisi ..ovaj pardon mislim, od nas zavisi!     
ma od batica najvise zavisi. Smile
batic je pola godine pokusavao da se usljami u redove DS pa kad su ga ovi odbili otisao je tamo gde idu svi koji popuse od DSa. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
otisao je tamo gde idu svi koji popuse od DSa. Smile

nije li DS hteo LSV u svojim redovima  Smile ?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
u svakom pravilu ima izuzetaka.  Smile
ali zar nije najcesce tako?  Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
zar DS nije hteo da Vesna Pesic osnuje Gradjanski Forum pri Demokratskoj Stranci  Smile
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Sramota je sto se LDPu uopste daje toliko prostora ali nije sramota sto takva opcija uopste postoji jer ima mnogo gorih.LDP polako ali sigurno postaje jedna vrsta sekte zajednicko za sve clanove LDPa je upotreba neke vrste droge.Cedini podocnjaci ukazuju na dve stvari vi izaberite jednu.Prvo da je rom i kao takav bi bio odlican vodja nacionalne romske zajednice.Drugo da je korisnik heroina o cemu se vec pricalo.Pa dragi moji na vama je izbor po opisu.Covek koji izgovori toliko reci u jednom minutu nemoze se pohvaliti sa karakterom,pravo mesto za njega je buvlja pijaca odlican bi bio u prodaji flajmerki i lorki kao i brut-a.Daleko je on od ozbiljne licnosti kakav je Boris Tadic.

"Ћедица" би могао да када му Лудачка Дупејебачка Партија пукне к`о тиква 21. оснује нову партију (Либерално Ромска Партија ) !

Ево једног вица:
Пита Чеда у књижари : Где стоје књиге Чеда премијер и ЛДП у скупштини?
А продавац му каже : Бајке су на другом спрату!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Jel to nesto novo o Cedi, ili sam ja neupucen? Nisam znao da ga pored svega "optuzuju" i da je Rom.

Jel lose biti Rom?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.