Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:15:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 193
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: upoznajte se mame i tate  (Pročitano 335339 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ma normalno... fala bogu pa je sve OK.... ona budaletina od doktorke u domu zdravlja nas naplasila ko da je sudnji dan... idioti..... ne kaze se za dzabe plati pa se klati..... + kaze ona zaklela bi se da je devojcica... a ovaj doktor(najbolji u zemlji) prvi put bila je 8 nedelja je rekao da je musko.... kure mu je vec 1cm u 21 nedelji.... show...... bice na tatu nema sta Smile Smile Smile Smile nego sve je super, nosic, rukice, srce, pluca, kicma, bubrezi, besika, okice, usi nismo mogli najbolje da vidimo jer se naslonio na posteljicu, mada sva je prilika da je tu sve bas kako treba pu pu da ne ureknem........
sinoc sam bio cepao drugara dobio sina... show... sve mi se jos uvek vrti..... joj kad sam video sta me ceka Smile Smile Smile Smile i tako uglavno vozi mali formulu unutra, samo radi nogicama ko blesav........... no aj pomozite mi oko imena: u opciji su ALEKSAA no1, ja sam predlozio FILIP, Matea........ ja navijam za Filipa mada meni je to vec i manje bitna ja cu ga zvati sine pa sine Smile Smile Smile Smile Smile

Ma doktori su ti haos!!! I mene su u 8 mesecu uplasili,( bez ikakvog razloga, na svu srecu, tako se ispostavilo) da mi beba ne napreduje uopste, cak po njihovim merenjima se smanjila od ultrazvuka u predhodnom mesecu!!!! Ma budalastine, samo smo se tresli bez veze, pa kao necu moci da se porodim, beba prevelika (za samo dve nedelje kasnije, kazu mi beba prevelika), da razmislim o carskom rezu!!  Ma sve proslo u najboljem mogucem redu, bez ikakvih komplikacija a beba se rodila sa 3kg i 47cm, sasvim prosecno, posto smo i ja i muz sitni, ni ona nije mogla biti dzin. Samo opusteno, i naravno, valja sve proveriti, da ti savest bude cista. Sa srecom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

porodica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
cao svima,
nije me bilo poprilicno,ali vidim i zadovoljna sam,post napreduje.
hvala Bogu ima mama i tata dosta,a bice i vise.nije kao pre,sada je "moderno"biti roditelj.
mala cera je kod bake,sin spava,tata renovira gajbu...a mama vas sve pozdravlja zeli sve dobro vasim porodicama.cuvajte decicu i sebe,naravno.
pisacu jos za neki dan,sad sam umorna,malo cu prelistati postove i pa,pa!
LJUBAV!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
jedan pozdrav od srećne mame za sve što ovde dolaze .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

As I stand here alone and drifting.....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Donje Lapovo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC touch pro
Pozdrav za sve mame i tate...ajde i ja da se pridruzim...mi smo jos mali, imamo 10 meseci. Bre, nateraste mi suze na augen...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam mama 17-o mesecnog Stefana {koji je upravo zaspao} i prvi put posecujem ovaj forum {od skora sam pristupila internetu}, i mogu da kazem da mi se jako dopada.  Smile
Veliki pozdrav svim srecnim roditeljima i nadam se da cemo se lepo dopisivati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
počele ove nesnosne vrućine...

u petak se istuširasmo svi (to je onaj nedeljni ritual  Smile) e sad u subotu isplanirasmo da odemo na bazen al' nas problem sa kazančetom i bojlerom otrgnuše od tih stvari, dodje i nedelja i kažemo našoj maloj (9.5 god detetu za koje misliš da ima malo mudrosti) ajde tuširaj se ...

nisi ni juče ni danas vreme je, ali lenja buba ne sluša,
e kad su bili dani da je uhvatiš pod mišku u kadicu i istamburaš to za čas, sad i ona dobila pravo glasa  Smile   
ništa - sutra će kaže ona ....

međutim u 04 30 ulazi u našu sobu i kaže plačnim glasom nemogu da zaspim kao da mi 1000 bubica mili po telu i onda po mrkloj noći pade tuširanje...

e sad ko izvuče pouku dobro je, a ko ne ustajaće u pola noći....
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
evo mi smo u pripremama za rođendan treći po redu... ovih dana razmišljamo šta da kupimo maloj princezi, koju li ću tortu da joj napravim pa eto mame  ako imate  neki lep predlog predlažite mi ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Molim te sve osim one sa Barbi u sredini!Nesto sa jagodama ili nekim vocem koje princeza voli.Uglavnom nesto jednostavno i ne previse slatko,jer kad su kod nas rodjendani djeca  samo izmrljaju one kreme sa orasima ili zele bombonama po tanjiru i onda bacamo.Od prosle godine sam malo pametnije radila.Nadam se ,uostalom da si do sad vec rijesila problem ,ako i rodjendan vec nije prosao.
IP sačuvana
social share
Suzana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
pozdrav za sve mame i tate. imam cerku 10,5 god za pocetak toliko.tema me je dirnula -sta god to znacilo-
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

car

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 54
Zastava zagreb
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson 
[/img]

evo mame!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 193
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:15:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.