Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 240192 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Vas odnos sa muskarcem rodjenim 12.12.1982. god. zaista deluje prilicno neujednaceno i moze se desiti da veza cesto prolazi kroz faze promena. Ono sto vam sigurno mogu reci jeste da su emocije veoma jake i obostrane i da ce vas to i u naredenom periodu dovesti do obnove. Pokusajte da poboljsate komunikaciju jer po mom misljenju to predstavlja osnovni problem. Ako reagujete impulsivno i nepromisljeno to vas nikako ne moze dovesti do uspeha.

astrolog Vera Jovanovic
 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)

Nadam se da nisam dosadna ali me stvarno muci sto smo bivsi decko i ja razdvojeni i jako sam tuzna.
Receno mi je da ce doci do obnove u narednom periodu. Pre tri dana smo se ponovo sastali da
popricamo ali sam bila dosta odbojna i hladna, zato sto me je on napadao sve vreme i nisam mogla da
predjem preko nekih stvari. Meni ovo bas ne lici na obnovu  Smile ali me drzi nada, odnosno prognoza
astrologa. Htela sam da pitam da li se ja dzabe nadam i da li da se okrenem sebi, odnosno da li je
mozda to trebala da bude obnova do koje nece doci ili da se nadam?
Hvala mnogo!
Ja- 25.11.1986 u 10.45- Beograd
On- 12.12.1982 u 09.45- Salzburg (Austrija)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Zahvaljujem na odgovoru! Zanimalo bi me za jednu frendicu .. ona je rođena 2.12.1987. a on 06.06.1987. .. po onome što sam ja gledala mislim da ova veza može bit zaista ono pravo, u nacelu mislim da im se karakteri slazu i da traze iste stvari, stabilnost i predanost, a s druge strane imaju veliku privlacnost i nalaze jedno u drugom onaj drugi dio sebe .. nadopunjavaju se .. al eto to je samo moje pocetnicko misljenje .. pa eto ako mozete pogledati malo ..  Smile

Edit by Makišon: bez tačnog vremena i mesta rodjenja nije moguće tumačenje horoskopa
« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 00:15:37 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
zanima me da li mozete da pogledate uporedni horoskop za mene i mog partnera....bila bih vam veoma zahvalna! Smile ja sam rodjena 1. 09.1992. u 19:40 h, u NS. On je rodjen 23.6.1989. ,nije sigurno koliko sati ali oko 8 ujutru. znam da je u podznaku LAv! i on je u NS. HWALa UNAPRED

Edit by Makišon: je l' vama jasno da bez preciznog-tačnog vremena rodjenja tumačenje za tu osobu ne bi bilo tačno- što tačnije vreme-to je preciznije tumačenje.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 19:26:01 od Makišon »
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zanima me sta mislite o ovom odnosu,dugo smo bili zajedno-2,5 godine...nismo zajedno vec skoro 2 godine,mada smo ostali u kontaktu,i opet pocinje nesto da se desava...zanima me da li vredi nastavljati ovako nesto???

Ja: 2.12.1985. 12:30 Beograd
On: 09.05.1971. 00:28  Pancevo   

Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 15:11:05 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
zanima me da li mozete da pogledate uporedni horoskop za mene i mog partnera....bila bih vam veoma zahvalna! Smile ja sam rodjena 1. 09.1992. u 19:40 h, u NS. On je rodjen 23.6.1989. ,nije sigurno koliko sati ali oko 8 ujutru. znam da je u podznaku LAv! i on je u NS. HWALa UNAPRED

Postovana, Venera Vaseg partnera je u znaku Raka, u Vasoj 5 kuci, i daje ljubav i vezu, takodjer jako lep odnos prema zenama. Mladic sa Marsom u Lavu, je izuzetno sarmantan, zgodan i sexualan. Voli da ser udvara i zna da bude galantan. Vasa dva Meseca koja se nalaze u teskom aspektu takozvani kvadrat, daju da izmedju Vas postoje emocije,ali nikako da steknete poverenje jedno u drugo, i stalno ste izlozeni testovima, proverama, ponekad kidate dusu jedno drugome. Ovo je mladic koji moze da Vas uzdigne duhovno, ili da Vam da podrsku u komunikaciji, na bilo kom nivou. Njegovo Sunce u Vasoj 4 kuci, prestavlja dozlazak u Vas dom, kucu,ili ste blizuy mesta stanovanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
veoma sam ti zahvalna... sve je istina...  . Da li mogu da ti se obratim kad budem htela? nisam htela da te pitam javno,pa pitam privatno.... da li postoji mogucnost veye izmedju mene i ove osobe. Ja mislim a je to sudjeno...al on je daleko

JA 1.9. 1992 U 19:40h u NS
ON  25. 10. 1990 u 08:25 u Cacku

hwala unapred...

Aleksandra na tvoje pitanje je odgovrio profesionalni astrolog, ukoliko želiš da dobiješ dodatne odgovore možeš poslati sms imaš baner pa pogledaj...
« Poslednja izmena: 21. Jun 2008, 19:32:05 od Makišon »
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zanima me sta mislite o ovom odnosu,dugo smo bili zajedno-2,5 godine...nismo zajedno vec skoro 2 godine,mada smo ostali u kontaktu,i opet pocinje nesto da se desava...zanima me da li vredi nastavljati ovako nesto???

Ja: 2.12.1985. 12:30 Beograd
On: 09.05.1971. 00:28  Pancevo   

Smile

Postovana, po podacima koje ste mi poslali, ne bih Vas savetovala da ulzite u ozbiljniju pricu sa osobom cije ste mi podatke poslali. U Vasoj sinastriji, uporednoj analizi Vasih horoskopa imate dosta opozicija (losih aspekata). Kada su u igri Saturn i Venera imamo sliku karmicke veze. Svakako i u ovom periodu mozete povratiti strasti i probuditi secanja ali Vasa veza nema tendenciju da bude perspektivna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
veoma sam ti zahvalna... sve je istina...  . Da li mogu da ti se obratim kad budem htela? nisam htela da te pitam javno,pa pitam privatno.... da li postoji mogucnost veye izmedju mene i ove osobe. Ja mislim a je to sudjeno...al on je daleko

JA 1.9. 1992 U 19:40h u NS
ON  25. 10. 1990 u 08:25 u Cacku

hwala unapred...

U narednom periodu Vi cete biti u mogucnosti da sopstvenom inicijativom pokrenete odredjena desavanja u vezi sa deckom rodjenim 25.10.1990. godine. Ne bi trebalo da cekate da se on prvi otvori jer je jako neodlucan i nesiguran u sebe. Osmislite dobru taktiku

kojom cete mu se pribliziti i intenzivirati kontakt. Budite spremni na cekanje, nece Vam biti lako da ga osvojite.

astrolog Vera Jovanovic

kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
« Poslednja izmena: 23. Jun 2008, 23:29:21 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Lav iz in the air
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k810i
Pozdrav  Smile

JA: 20.08.1985, 9.45am, Sarajevo, BiH
ONA: 11.09.1989, 00.45am, Beograd, SRB

Buducnost?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2008, 13:14:56 od andesmile »
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pozdrav  Smile

JA: 20.08.1985, 9.45am, Sarajevo, BiH
ONA: 11.09.1989, 00.45am, Beograd, SRB

Buducnost?

Veza je zasnovana na snaznim emocijama i traje dok traju i fluidi izmedju Vas.
Medjusobno je moguce ispuniti ocekivanja koja imate ukoliko odnos negujete kroz razumevanje i toleranciju. Ovo je godina otezanja i iskusenja.

astrolog Tanja Joksimovic

kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 38)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.