Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 239789 puta)
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
uuuuu...strašno, Smile
hvala ti na trudu,mogu samo potvrdit da je naš odnos definitivno nije statičan i miran,puno je tu oscilacija. imam feeling da ono što nas razdvaja istovremeno nas i spaja i obrnuto...ah,ah

hvala ti puuuno puuno
  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Andjela hvala puuuuunooooooooooo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cao:)

Da li mozes meni da pogledas uporedni...ima strasno puno konukcija njegovih cvorova sa mojim planetama..cak i konukcija cvor asc....i inace je puno konukcija..
Moje planete su vecinom u njegovom 7 polju...a njegove u mom 11..pa me to buni
Podaci
Ja 6.10.1971 U 6:00am Beograd
On 9.10.1977 u 15:45 pm Beograd

Unapred puno hvalaaaaaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Cao:)

Da li mozes meni da pogledas uporedni...ima strasno puno konukcija njegovih cvorova sa mojim planetama..cak i konukcija cvor asc....i inace je puno konukcija..
Moje planete su vecinom u njegovom 7 polju...a njegove u mom 11..pa me to buni
Kao prvo pogledaj njegovu natalnu kartu,ima konjukciju Saturna i Mjeseca,posto Saturn simbolizuje stariju osobu,eto tebe na njegovom Mjesecu.Da tvoje planete ulaze u nejgovu sedmu kucu braka i partnerskih odnosa.Lijepo je kad lijepe palnete ulaze u sedmu kucu kao Sunce,Venera,Mjesec,ali tebi ulaze i Uran i pluton,sto bas nije sjajno,to su maleficne planete,koje mogu sve da pobrkaju,mogu a ne moraju.
Njemu su Venera i Mjesec i DC u Djevici,pa bi mu bolje taj znak odgovarao.
Jest da njegov Mjesec ulazi u tvoju 11 kucu,prijateljstava ali Venera i merkur su u 12 kuci,procitaj malo o njoj,kuca izolacija,tajni...
Tebi je idealan partner Ovan,Bik,Vodolija
Po Davison sistemu-fatalna ljubav-Venera konjukcija Pluton,kvadrat Saturn,koji moze da je zaledi.
Jupiter je upravo tranzitirao stelijumom planeta u Vasoj zajednickoj cetvrtoj kuci (po Davison sistemu),sad je na jednom kraku,velikog trougla u vodenim znacima,sreca je tu :flower:i svake cetvrte godine mogucnost ponavljanja i ako odete,mogucnost.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala ti pino na odgovoru:)....ali mene zanimaju ovi cvorovi

P.s  Njegova venera je na samom kraju mog 11 polja

Moje 12 polje pocinje na 21'17 stepenu....a njegova venera je 20'47 stepenu...merkur mu jeste u mom 12 polju

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 23
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6680 1.0
mob
Nokia 6680
A sta ako ne znam vreme rodjenja? Koliko precizan onda moze biti uporedni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta ako ne znam vreme rodjenja? Koliko precizan onda moze biti uporedni?
Vrijeme odredjuje podznak a samim tim i kuce,vazno je dal si nekom u vaznim kucama,a bez sata mogu neke druge stvari da se vide,trajnost veze.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Ovo je bila jedna nesrecna veza sa srecnim krajem. Mislim, imam jedno malo slatko zgebce koje na zalost raste bez oca. Kazi mi sto vise mozes a da ti opet ne oduzmem mnogo vremena. Pozdrav. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_xd6filePoskMq-u1146721384.42707.17739.gif
(29.03 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@alexana
Nisam bas shvatila da li si bila sa njim u braku...

Po Davison sistemu,vrh vase zajednicke kuce braka,sedme je u Raku,Mjesec koji vlada Rakom,otiso je u 12 kucu,losu kucu,izolacija.U teskom je T kvadratu sa Saturnom i Plutonom.
Saturn ledi,razara,Pluton,donosi fatalnost.Znaci lose za brak.

Venera,koja je vezana za ljubav,u Vagi,koja simbolizuje sedmu kucu,braka u konjukcijisa Uranom,veza se mora iznenada prekinuti,konjukcija Pluton,fatalna ljubav,fatalno nema sretan kraj,u kvadratu sa Jupiterom,koji dovodi do sudskog razvoda i ako dodje do braka.

Po komparativnom metodu,tvoj Saturn ulazi u njegovu kucu braka,sto nije bas sjajno za brak,truje,hladi odnose.

Inace Vodolija i Lav se slazu,posto su u opoziciji ,privlace se.Mjesec,tebi u Vodoliji,kao i Sunce,njemu u Skorpiji u kvadratu.Ti volis slobodu,on izuzetno posesivan.
Tebi posznak u Blizancu,njemu u Skorpiji,Blizanac i skorpija se dobro kace imaju jajko inetersantan odnos,samo ponovo ,Blizanac voli slobodu,Skorpija ,kad voli ,zahtjevna.

Tvoj Lilit-crni Mjesec,na njegov Mars u Djevici,budila si u njemu strasti,kao i on u tebi njegov Lilit na tvom Mjesecu,opcinjavao te.To je natalno,nije tranzitnom,mozda ta fizicka zelja jos uvjek traje,obostrana.Tvoje Sunce je na nejgovom IC ,vrhu cetvrte kuce,doma,a Mjesec ulazi u cetvrtu kucu,kao da iamet vezu iz proslog zivota.Njegov Jupiter u tvojoj jedanaestoj kuci,on bi ti mogao biti dobar prijatelj.
Njegova venera,Sunce i Merkur,u tvojoj kuci doma,kao da psotoji enka neraskidiva veza medju vama,samo ne valja za brak...e analizi nikad kraja...kad bi neko nastavio bilo bi super

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Hvala Andjela,zaista postoji neraskidiva veza, imamo dete medjutim nismo niti stigli do braka jer  je gospodin zbrisao kad sam ostala u drugom stanju. Da je bilo fatalno,bilo je, bar za mene. A sad bih voljela kad bi malo skoknula do moje natalne kartice Smile Smile Smile Smile Smile, u onoj prvoj sobici je. Hvaaala i pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.