Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upisati fakultet sa 23. god. Kasno ili ne?  (Pročitano 17120 puta)
08. Avg 2015, 01:32:42
Zodijak
Pol
Poruke 3
Browser
Chrome 44.0.2403.130
Pozdrav svim dobrim ljudima koji vole da citaju forume :D
Nadam se da mi neko moze pomoci u resavanju dileme koju vodim sam sa sobom, a takodje se i potajno nadam recima ohrabrenja.  :D

Dakle, kao sto naslov ove moje teme kaze, imam 23 god.  i zeleo bih da upisem istoriju.
Medjutim nisam ni siguran da to mogu.  Zbog gojaznosti sam proveo nekoliko godina zarobljen u svojoj sobi, gde su moji roditelji uz mene bili sve vreme. Njihova podrska mi je pomogla da pocnem da se borim i da krenem da mrsavim.
Sada mogu da se krecem i da izlazim iz kuce, ali i dalje imam puno ispred sebe.
Srednju skolu sam isao vanredno, a sada bih zeleo da nastavim dalje.  Samo moram priznati da se bojim. Bojim se ljudi i osudjivanja, a takodje iz nekog razloga me je strah da krenem u zivot.  A sto je najgore, ne bih znao sta da radim ako bi se desilo da sretnem ljude koji su mi se smejali ranije.
Dakle sta vi mislite? Da li uopste i ima smisla da se trudim dalje, ili je sada vec kasno?
Hvala, Dragan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
SonyEricsson W800i
Nikad nije kasno, sve dok ti imas volje da radis na sebi i da se boris.
A kad se bojis tad zapni jos jace i ne dozvoli da te strah "paralise" i da protracis vreme bezveze.
Ti koji su ti se smejali radili su to kad su bili klinci, sa 20 i nesto godina vec i sami vide koliko je glupo ismevati necije telesne mane. Sta ima da te bude sramota? U kranjem slucaju, ako neko otvoreno provorica i zeli ti zlo ne takve ni ne gledaj, sta ce ti, ni ne misli o njima. Ako imas mogucnost da jos smanjis kilograme i dovedes se u formu, guraj i to sto je vise moguce. Mlad si i mnogo toga jos mozes da zapocnes i da promenis  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Nikad nije kasno, covek se bori dok je ziv. Sa 23 faks je meni potpuno normalna stvar. Ja se razmisljam da upisem jos jedan sad sa 35.

Shvati da je sve u odnosu prema pojmovima. Ako volis istoriju zasto je ne bi studirao? Ako te vidi neko ko ti se ranije smejao - e tacno te zabole. Pa valjda si shvatio do sad da to nije ozbiljan zivotni problem. Ozbiljan problem je provoditi godine u sobi. I svaka ti cast na volji da to prevazidjes.

A bidaletine koje se smeju su nebitne koliko i proslogodisnji sneg. Upisuj faks  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
Kad sam ja upisao istoriju, sa mnom u generaciji su bili ljudi od po 22, 24, 27, 30, 35, a najstariji je imao mislim oko 45, vise se i ne secam.

Tako da...

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0.5
znam čoveka koji je upisao kada se penzionisao. upisao je zbog sebe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Ne bih da uvredim ovoliko akademskih kadrova...ali to je za budale...

Uzmi radi nesto...

Ako ti je bas da se obrazujes...to obrazovanje mozes da dobijes i u biblioteKi za dzabe...i bez da ustajes i trcis za nekim pacijentima koji nisu imali sta da rade u zivotu pa postali profesori... Smile

Zemo nemoj se ljutis... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Ako ti je bas da se obrazujes...to obrazovanje mozes da dobijes i u biblioteKi za dzabe..
Ne mozes zvanje da dobijes u biblioteci.  Smile

__________________________________________________________________________________

Upisi fakultet, zasto da ne? Samo guraj dalje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Znaci njegov problem je psiholoski... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
Pozdrav svim dobrim ljudima koji vole da citaju forume :D
Nadam se da mi neko moze pomoci u resavanju dileme koju vodim sam sa sobom, a takodje se i potajno nadam recima ohrabrenja.  :D

Dakle, kao sto naslov ove moje teme kaze, imam 23 god.  i zeleo bih da upisem istoriju.
Medjutim nisam ni siguran da to mogu.  Zbog gojaznosti sam proveo nekoliko godina zarobljen u svojoj sobi, gde su moji roditelji uz mene bili sve vreme. Njihova podrska mi je pomogla da pocnem da se borim i da krenem da mrsavim.
Sada mogu da se krecem i da izlazim iz kuce, ali i dalje imam puno ispred sebe.
Srednju skolu sam isao vanredno, a sada bih zeleo da nastavim dalje.  Samo moram priznati da se bojim. Bojim se ljudi i osudjivanja, a takodje iz nekog razloga me je strah da krenem u zivot.  A sto je najgore, ne bih znao sta da radim ako bi se desilo da sretnem ljude koji su mi se smejali ranije.
Dakle sta vi mislite? Da li uopste i ima smisla da se trudim dalje, ili je sada vec kasno?
Hvala, Dragan
Naravno da nije kasno,
pogotovo zbog toga sto ti kad budes upisao faks, imaces 23-24,
ako budes sve ispite davao u roku, mozda zavrsis i pre onih
koji su upisali na vreme, ali nisu faks shvatili ozbiljno,
pa su ga zavrsili sa 30 ili ga uopste nisu zavrsili Wink
Sto se tice osudjivanja drugih ljudi, nisi ubio coveka, pa da to budu ne znam kakve osude,
a ako sretnes one koji su ti se ranije rugali, imace sta i da vide,
jer sada si, kako kazes, resio problem koji te je mucio i videce bolju verziju tebe Smile
Samo napred, hrabro, jos ce ti se otvoriti vidici kad upises faks,
upoznas nove ljude, postignes neki uspeh, vidis da mozes mnogo vise nego sto si mislio.
Sve je u glavi i nacinu na koji vidis stvari oko sebe i kako dozivljavas sebe,
a to je promenljivo. I misljenje ljudi oko tebe o tebi samom se menja u zavisnosti od toga
koliko radis na sebi. Da ne pricam o onima koji u drugima ne vide nista lepo,
jer nemaju nikakav kvalitet. Misljenje drugih ljudi o tebi ne sme ni da te pokrece ni da te sputava,
ti si taj koji kreira svoj zivot, svoju stvarnost, sebe.
Opusti se, resi se kompleksa, tebi je bitno sta drugi ljudi misle o tebi bas zbog ega. Wink
Uvek ce postojati oni koji te vole ili ne vole, bitno je ono sto ti volis.
Svet voli pobednike i nije bitno ono sto si bio, vec ono sto si sad i sto ces biti.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
Hvala svakom od vas na pozitivnom stavu :D
sve najbolje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.