Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upgrade WM Smartphone telefona preko USB-a  (Pročitano 47701 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
pozz zbavio sam qtek 8020.
zanima me da li posle flash-ovanja moram ponovo da otkljucavam telefon.
mozda je vec bio odgovor negdje ali ja nisam procitao.
skinuo sam ROM sa linka koji je postavljen. cekam odgovor. hvala unaprijed  Smile

Pa sve zavisi od roma ali verovatno nece trebati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung i300
acika zaglavio sam negde instalirao sam flesher i nista nasao je drajvere i tu je kraj.A da ti meni to malo bolje objasnis Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 23:00:21 od Quick83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
acika zaglavio sam negde instalirao sam flesher i nista nasao je drajvere i tu je kraj.A da ti meni to malo bolje objasnis Smile

Pa jesi li probao da ga povezes, imas posle objasnjenu lepo proceduru sta je sta, znaci nadjes onaj fajl kliknes na dugme za pocetak i sacekas da zavrsi nista nije tesko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung i300
acika pokrenuo sam ga ali mi kaze da nije prikljucen kabl ili nije pritisnuto dugme,a chain fajl ne moze da nadje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako ti nije instalirao drajvere lako ces da uspes samo prati uputstvo, znaci drzis crveno dugme i strelicu zajedno... Ako ti je instalirao drajvere moras da ih uklonis, znaci udjes u control panel, pa system, pa hardware, pa device manager, pa universal serial bus..., pa nadjes driver pise nesto MITS..., pa desni klik uninstall. Sada kad ga uklonis pa ponovis ponovo znaci ubacis u usb, crveno dugme i strelica, dok se ne ukljuci device manager kao po uputstvima i dok ne nadje drivere kad ih nadje,znaci, kad ides ono next i dodjes do finish nemoj zatvarati vec tada pocni da radis sa pda flasherom! Na PDA flasheru kad ides file open otvori se prozor ides ispod pise, files of type ,kliknes na strelicu i izaberes LST files (.lst). Kada to izaberes gore ce se pojaviti chain.lst. Izaberes to i ides download i malo sacekas i kad zavrsi ubacis bateriju i odmah reset i to je to. Budi uporan. Pooz
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 22:51:22 od zlatanpekmez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
Mislim ne znam sta ti nije jasno, eto zlatanpekmez ti je i za drivere jos detaljnije objasnio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i300
Na PDA flasheru kad ides file open otvori se prozor ides ispod pise, files of type ,kliknes na strelicu i izaberes LST files (.lst). Kada to izaberes gore ce se pojaviti chain.lst.
Sve je to lepo zlatanpekmez sve ja to uradim i idem na open i otvori mi my documents folder i kliknem na  LST files i nista.A putanja gore pise D:\SLove\release\NK.bin i sta sada ja da radim da li mozes da mi kazes gde da nadjem taj fajl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
Na PDA flasheru kad ides file open otvori se prozor ides ispod pise, files of type ,kliknes na strelicu i izaberes LST files (.lst). Kada to izaberes gore ce se pojaviti chain.lst.
Sve je to lepo zlatanpekmez sve ja to uradim i idem na open i otvori mi my documents folder i kliknem na  LST files i nista.A putanja gore pise D:\SLove\release\NK.bin i sta sada ja da radim da li mozes da mi kazes gde da nadjem taj fajl.

Aj izaberi all files, ako nema onda ponovo skini rom verovatno mu fali nesto ili ukljuci u folder options da prikazuje sakrivene fajlove Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako si unzipovao pojavice se folder PDA. U njemu su ti i bin. i lst. fajlovi. Pronadjes ih u pdaflashu i izaberes PDA folder. U njemu je i chain.lst. Ako nema onda skidaj ponovo jel ti fali! Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung i300
Ma sve sam to nasao ali sad mi kaze da je disconected ili da nije kabal prikljucen sta sad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.