Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Jun 2025, 10:03:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upala jetre  (Pročitano 683 puta)
31. Dec 2013, 23:58:58
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Browser
Chrome 32.0.1700.55
Pozdrav raja
Mozda i nije pravo vrijeme za ovaku temu,ali evo pusten sam kuci iz bolnice preko nove godine pa da iskoristim ovo.Nedavno sam dizao temu vezanu za mucninu i tako to.Eh,posjetio sam doktora,nakon sto sam pozutio i nisam vise mogo izdurat.Ja kako sam shvatio imam upalu jetre.Bio sam veoma zut,od glave do koljena,ali evo nakon 20 dana u bolnici imam jos zutila malo u ocima i bjelorubin mi je 87 i ide nabolje kako kazu doktori.Radio sam nekoliko nalaza,prvo na hepatitis a,b,c-negativni,zatim na neki akutne hepatitise i oni negativni,potom na neku bakteriju i to je negativno,a evo jutros mi govore da sumnjaju na neki virus da je uzrok te upale jetre.
Sto se tice mene ja sam relativno dobro,imam dobar apetit,cak sam nabacio 2,3 kile u bolnici,nemam vise podrigivanja,mucnine,ali zadnja 3 dana u stomaku me streca.Sinoc je bol nekako bio oko zeluca pa se razilazio prema rebrima,dok evo sad nekako na desnoj strani gdje je jetra.To bi bilo ok da se bol nije izgubio na nekoliko dana.U pocetku sam imao bolove,vremenom su nestali i evo opet prije 3,4 dana su se vratili.Mislim da sam u ovom periodu poceo malo da popustam i na zivcima,nerviram se,krecem mnogo vise(doktorica mi je preprorucila strogo mirovanje),pa i dosada,u bolnici sam dosada i onda nemam o cemu razmisljat vec o bolesti.
Sve u svemu zanima me eto ako neko ima iskustva s ovim pa da mi malo i objasni i tako,preporuci sta da jedem pijem jer mi je ostecena jetra,pa i za ove bolove da li je ovo normalno jer bjelorubin je jos uvijek relativno visok a imam i zutilou ocima,i da li da ocekujem ove bolove sve dok se to ne regulise,mislim na bjelorubin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Jun 2025, 10:03:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.