Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:54:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Unuk zaklao babu  (Pročitano 931 puta)
20. Dec 2007, 23:23:18
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ZAJEČAR - Meštane Zaječara u četvrtak ujutru probudila je još jedna stravična vest. Saša Milosavljević (25), najpre je u porodičnoj kući u prigradskom naselju u Đerdapskoj ulici broj 15, brutalno pretukao, a potom kuhinjskim nožem zaklao svoju babu po ocu Zagorku Milosavljević (86).
Kako je ustanovljeno, Saša je tri sata iza ponoći Zagorku više puta kuhinjskim nožem udario u leđa i grudi. Dokusurio ju je tako što joj je sečivom - prerezao vrat! Nakon zločina, pozvao je policiju i mirno sačekao da stignu. Uhapšen je pod sumnjom da je počinio teško ubistvo i određen mu je pritvor od 48 sati.
- Bio sam na poslu, kada me je pozvali iz policije i rekli mi da odmah dođem kući - nevoljno, paleći cigaretu za cigaretom, priča Sašin otac Srboljub, portir u zaječarskom preduzeću "Put" a. d. - Pred kućom su me zatekli organi reda. Izrazili su mi saučešće i kazali da je Saša zaklao Zagorku. Ušao sam u kuću i u sobi gde mi je majka spavala zatekao užasan prizor - krv na sve strane, izgužvana posteljina, majčine cipele pod krevetom...
Srboljub, koji je u kući živeo sa sinom i majkom, kaže da se Saša lečio na Odeljenju neuropsihijatrije Zdravstvenog centra u Zaječaru, ali da terapiju nije uzimao redovno. Znao je njegov sin, kaže nesrećni čovek, i da popije, mada to nije smeo da čini.
- Na stolu me je sačekala cedulja, koju mi je ostavio Saša. Policajci mi nisu dali da je diram i vidim šta piše. Međutim, kada su je uzimali, primetio sam da mi je sin ostavio poruku na kojoj je pisalo - "Zdravo, ćale" - u šoku je Srboljub.
On kaže da je u sredu s posla pozvao Sašu. Pitao ga je da li je sve u redu i šta radi baba.
- Kazao mi je da je sve u redu i naglo spustio slušalicu. Mislio sam da je to učinio jer je pas ušao u kuću i da je Saša otišao da ga istera. Moj sin je, kada bi ga bolest uzela pod svoje, znao da polomi sve po kući. Nisam, međutim, ni pomišljao da bi mogao da ubije babu - neutešan je Srboljub, koji nije mogao da nam kaže od čega se lečio njegov sin.
- Ne znam kako je mogao to da učini - plače Zagorkina ćerka Divna, Sašina tetka, kojoj je vest o zločinu javila rođaka, koja je to čula na lokalnom radiju. - Moja majka je pazila svog unuka. Uprkos godinama, sama je sređivala kuću, kuvala, prala i održavala bašticu. Lekari nisu smeli da puste Sašu, jer se lečio proteklih sedam godina. Morali su da ga zadrže u bolnici, na lečenju...

BAČENA KLETVA
- ĆERKA Sanja, težak invalid, umrla je pre nekoliko godina. Supruga Vida, koja je sve to preživljavala u sebi, više nije mogla da izdrži. Nedavno je, bez reči, izašla iz kuće. Došla je na obalu Timoka i bacila se u nabujalu reku. Nakon nekoliko dana, našli su je mrtvu. Kao da neka kletva leži na mom domu - kroz suze kazuje Srboljub.

NEMAJU DOZVOLU
U ZAJEČARSKOM Zdravstvenom centru u četvrtak nisu mogli da nam kažu od čega se lečio Saša Milosavljević. Kako nam je predočeno, za tako nešto nisu dobili dozvolu od policije, a i u obavezi su da čuvaju profesionalnu tajnu. Takođe, nismo mogli da dobijemo ni odgovore na pitanja da li je osumnjičeni za ubistvo bio opasan po okolinu i da li je trebalo da se leči u bolničkoj ustanovi zatvorenog tipa.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Apple 15
Saša Milosavljević priznao zločin
Baba me molila da je ne ubijem

Autor: S. B. | 22.12.2007 - 06:54

ZAJEČAR - Neprekidno je zapomagala: „Nemoj, Saša, da me kolješ“. Pre nego što sam uzeo nož, tukao sam je oko pola sata. Molila je da prestanem, bila je svesna i znam da ju je bolelo - priznao je na saslušanju Saša Milosavljević (25), osumnjičen da je u četvrtak zaklao babu Zagorku Milosavljević (86) u njihovoj porodičnoj kući.

Na saslušanju Milosavljević je rekao je se prethodno posvađao sa babom, ali ne i zbog čega. Rezultati obdukcije su pokazali da je Zagorka pre smrti pretučena i davljena, da je bila svesna kada joj je unuk polomio nekoliko režnjeva štitaste kosti. Na leđima i grudima imala je sedam uboda nožem, a smrt je nastupila kada joj je unuk prerezao grlo. Istražni sudija odredio mu je pritvor do 30 dana, a utvrđeno je da je u vreme zločina bio pijan, jer mu je u krvi nađeno 2,02 promila alkohola. Ovaj mladić, kako nam je potvrđeno, patio je i lečio se od duševne bolesti. Saši Milosavljeviću za ovo ubistvo, ukoliko se proglasi krivim, preti kazna zatvora do 40 godina.
Ukoliko se utvrdi da je bio neuračunjiv zbog duševne bolesti, biće mu izrečena mera bezbednosti i obaveznog lečenja u ustanovi zatvorenog tipa.
Njegov otac Srboljub Milosavljević kaže da se Saša nekoliko godina lečio na zaječarskoj psihijatriji i da je nekoliko puta dobijao napade. On je rekao da je Saša često lomio nameštaj po kući, zbog čega je u više navrata ležao na odeljenju.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Kakav naslov teme....  Smile  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Pola sata klao babu

ZAJEČAR - Saša Milosavljević (25), koji je krajem prošle godine u porodičnoj kući u zaječarskoj Đerdapskoj ulici broj 15, zaklao svoju babu Zagorku Milosavljević (86), u utorak je, iz Okružnog zatvora u Zaječaru, prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde veštaci treba da utvrde njegovo stanje u trenutku izvršenja zločina.
Kako je utvrđeno, Saša je Zagorku najpre brutalno pretukao i gušio, o čemu svedoče višestruki prelomi režnjeva štitaste kosti. Pre nego što joj je prerezao vrat, unuk, koji je u trenutku zločina imao 2,02 promila alkohola u krvi, svojoj babi zadao je sedam udaraca kuhinjskim nožem u predelu grudi i leđa.Saša Milosavljević je na saslušanju priznao zločin i kazao da je Zagorku, pre ubistva, mrcvario više od 30 minuta. Pri tom, nesrećna žena je bila svega svesna i, trpeći stravične bolove, molila je unuka da prestane.
Milosavljeviću, kome je podneta krivična prijava zbog „teškog ubistva na svirep način“, ukoliko se oglasi krivim, preti zatvorska kazna u trajanju do 40 godina. Ali, ako se ustanovi da je u trenutku izvršenja zločina bio neuračunljiv, usled duševne bolesti, biće mu izrečena mera bezbednosti i obaveznog lečenja u bolničkoj ustanovi zatvorenog tipa.

Izvor:    Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:54:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.