Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: United Force,Gvozdeni Odred  (Pročitano 124668 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
иначе само да додам,форси у европи важе за веома јаку групу,пусти сад приче,добили смо и ми од њих батине и ако су много мања група,и то смо добили што нисмо од гробра добили тако,па додуше смо им и вратили на трошарини кад је била туча,можда у последњих 20 година највећа навијачка туча
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 01:19:11 od дај гол »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
to i ja pokuzavam da kazem, sigurno jedna jako respektabilna grupa pogotovo za nase uslove, koju ce retko koji navijac da omalovazava, a ovi internet gangsteri poput rokija mogu da pisu svasta po internetu kad bi do najsitnije akcije doslo ne bi izlazio metar dana sa gajbe, burazera bi po pljuge i novine slao
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Samo nemoj ti da me nazivas internet gangsterom. Eno Dane ne sme gajbu da napusti zato sto si ga 10 puta prebio preko neta. Smile

Kad budem video jednog forsa da ne vadi noz, kad budem video jednog forsa da ne pobegne od fer tuce, kad budem video jednog forsa da ne mraci neko dete koje nosi sal druge ekipe, e onda mozemo da pricamo o postovanju. Do tada mogu samo da kazem - Jajare...
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 02:29:37 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Samo nemoj ti da me nazivas internet gangsterom. Eno Dane ne sme gajbu da napusti zato sto si ga 10 puta prebio preko neta. Smile

Kad budem video jednog forsa da ne vadi noz, kad budem video jednog forsa da ne pobegne od fer tuce, kad budem video jednog forsa da ne mraci neko dete koje nosi sal druge ekipe, e onda mozemo da pricamo o postovanju. Do tada mogu samo da kazem - Jajare...

Danetu je pretilo milion i 400 iljada ljudi preko foruma zato sto je mali ekstremno kurcevit, a ja sam jedini stvarno otiso u Szentu sinovac.
Al jbg Dane je bas taj dan pomagao caletu u selu  Smile

A za ovaj drugi deo, jel ti mislis da na Severu nema ljudi koji nose nozeve, koji nekad ne zapale od tuce, koji ne cimaju salove drugima? Mnogo si subjektivan mnogo... Svako treba da polazi od svoje tribine, al' dobro kako oces....
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 02:39:51 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Normalno da postoje debilcine na svakoj tribini, ali za razliku od Radovca na drugim tribinama nije uslov da budes mentalno poremecena osoba. Poznajem ljude sa dosta tribina i bukvalno sam upoznao normalne ljude sa svake tribine (pricam o Beogradu naravno) i jedino normalnog radovca jos nisam upoznao. Naravno mislim na malo ozbiljnije glave, a ne na ljude koji su navijaci samo kad udju na stadion, pa dok ne izadju.
Znam naprimer jednog decka, koji je mozda sad i pajdoman, koji se preselio na Banjicu negde posle osnovne. I sreo sam ga pre mozda godinu dana i decko krenuo da mi prica kako mu je do jaja u grupi, kako je mnogo izdrogiran i kako mu je zivot ludnica. I onda isprica kako provodi svako vece sa svojim ortacima cekajuci da se neko pojavi sam na stanici i onda oni izlete i izotvaraju ga. Pa sto je valjda prosle godine izlomljeno neko dete sa caletom zato sto je imalo zvezdin sal. Ej bre neko dete iz unutrasnjosti prvi put ga cale doveo na utakmicu. Pa onda pre par godina sto su nekom klincu urezali nozem nesto na celo.

To je bre bolesna bagra koju treba jebati!
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 03:14:53 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
roki ne debilisi se, taj sa banjice sto mu je do jaja u grupi i nadrogirani su..nije na stadionu a ta grupa nepostoji...kapiram da te je lozio cisto da ispadne smeker..ae realno koja ekipa ce dozvolti pajdomane na tribini???ima pojedinaca koji su na pajdu ali takvi  su uvek podjebavani. na radovoj tribini kao i na svim tribinama nema 'cvecki' ali da kazes da su retardi i pjdomani, smesno, ko da citam klinca od 12 god. jedina tribina u bgd koj cuva duh beograda 80tih (pankeri, skinsi, metalci,....)  i za razliku od cigana i grobara koji su u fazonu kako vetar duva, forsi se nikad nisu kacili ni za jednu vlast, o srpstvu da ti nepisem...
« Poslednja izmena: 08. Nov 2012, 08:02:59 od Centar paznje »
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
To je jedan lik koga poznajem i koji je nekad bio normalan, a o prisutnima na radovoj tribini i akcijanju forsa znam iz nekih drugih prica...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
To je jedan lik koga poznajem i koji je nekad bio normalan, a o prisutnima na radovoj tribini i akcijanju forsa znam iz nekih drugih prica...
vidis to je razlika ti znas iz prica a ja znam iz licnog iskustva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Kapiram da imas 30+ godina, ali kad se kaze za nekoga/nesto da je iz druge price to ne znaci bukvalno da je iz price, vec da nema veze sa trenutnom pricom tj. u ovom slucaju da nema veze sa tim likom koga ja poznajem...

I stvarno nemam nameru da nastavim raspravu o ovim jajarama...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
hehehe kapiram da si na ulici manji od makovog zrna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.