Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Undercover in the secret state - North Korea  (Pročitano 9855 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Pa mogu Amerikanci da im pomognu , mada , mislim da nisu nesto bogati naftom i njenim preradjevinama tako da nista od toga . Da je drugacije , odavno bi bili sravnjeni .

Definitivno bi ih napali ameri ali cvikaju zbog nuklearke koju je "Vodja" spreman da frljekne...

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Koliko znam, razlog za napad na Irak je bilo neko nuklearno oruzje... Amerikanci su  kasnije priznali da su izvestaji bili lazni i upereni na potpirivanje medjunarodne zajednice...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Jedan od najbrutalnijih režima ikad nalazi se u Severnoj Koreji.Policijska ispitivanja,logori,mučenja,izgladnjivanje naroda,špijuni na javnim mestima...Sve je to realnost ljudi tamo.
 Postoji i na još nekim mestima na planeti ali S.Koreja je na mene ostavila poseban utisak.
Pogledajte Banovan video na youtube koji ko god da postavi-bude obrisano.
 Takodje pogledajte prokrijumčaren video: North Korea interrogation.
 Šta mislite o svemu?Kako pomoći?
 Svet se ne meša jer su po mom mišljenju isuviše geografski izolovani.Licemerje sveta je preveliko kad žmure na ovaj teror a vode nekakve ratove za "mir".

Kad ti toliko smeta sistem u Koreji zašto ne bi intsalirao "Crysis"a i izbacio svu tu energiju iz sebe  Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Ako su Srbi uspeli da promene vlast... onda svaka nacija to moze...
Mislim... Srbi su najnesloznija nacija na svetu... tako da...

Deluješ mi kao pametna devojka/žena. Zar zaista misliš da su se Srbi sami skupili, obrisali noseve, zavrnuli rukave pa promenili vlast na o-ruk ?
Ne deluje ti previše isto o-ruk u Ukrajni, Gruziji ili gde već još?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Zasto je toliko cudno? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ako su Srbi uspeli da promene vlast... onda svaka nacija to moze...
Mislim... Srbi su najnesloznija nacija na svetu... tako da...

Vlast je promenjena zahvaljujuci stranom kapitalu i Slobinoj nesposobnosti... On je bio demokrata tih dana za razliku od nekih rezima...

I ne znam Taksteks odakle ti ta potreba da svima pomazes? U ovom svetu postoje granice koje NISU imaginarne. Te granice odredjuju ko ce gde da uredjuje sebi zivot... Neka sami sebi menjaju vlast ako zele... Neka Avganistan sam sebi donese vece slobode za zene... Neka Iran sam uvede sekularizam...

Ti sa tvojom iskrenom potrebom da pomognes postajes zrtva propagande i jos veceg zla. A to je da se pod parolom "uvodjenja demokratije" ostvaruju imperijalisticki ciljevi jos vecih zlocinaca koji ne prezaju ni od cega kako bi zastitili "svoj nacin zivota"...

Tu energiju koju imas upotrebi u svojoj zemlji na svom narodu jer svet jednakih ljudi bez nacije ne postoji. Bar ne jos!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ti sa tvojom iskrenom potrebom da pomognes postajes zrtva propagande i jos veceg zla. A to je da se pod parolom "uvodjenja demokratije" ostvaruju imperijalisticki ciljevi jos vecih zlocinaca koji ne prezaju ni od cega kako bi zastitili "svoj nacin zivota"...

sustina svega.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nemam pojma što sam takav.Možda jedino objašnjenje koje mogu dati jeste da smo mi svi ustvari braća i sestre kojima je ispran mozak pa mislimo da smo "Srbi"-"Rusi",Novozelandjani" "Nemci","Pravoslavci","Katolici", ovi i oni...Pogubljeni u jadu i bedi ego umova,izgubljeni u iluzijama,brainwash-irani medijima...Čovečanstvo,obični ljudi se moraju buditi i pomagati jedni drugima.Ne postoji samo "moje" a za drugo me ne zanima..
   Pitajte prosečnog Amerikanca da li je za rat u Iraku-preko 87 posto je potpuno protiv ostanka snaga tamo.
  Jakih 95 posto stanovnika na ovoj planeti(tu govorim o običnom svetu koji ide na posao i izdržava porodice)-dakle pitajte da li smatra da sve može mirno da se rešava i videćete šta će vam reći..
  Ljudi dižu ruke jer obesne vlade uvek iznova i iznova pokreću ratove!Niko više ne zna šta da se radi.
   Jedno je sigurno-nasilja i boli svi se bojimo i nastojimo da ga izbegnemo.Oni koji ne mogu stradaju od brutalnih vojnih režima.
  Zar stvarno niko ne može ništa da učini?Toliko smo otupeli?Jbm li ga ako znam šta i kako u vezi ovog čudovišta u Severnoj Koreji ali još je mračnije ignorisati.Ustvari,ova tema je važna zbog informisanja onih koji nemaju pojma da je ovo moguće na kugli zemaljskoj.A kad su ljudi istinito informisani onda im niko ne može prodavati muda za bubrege.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Nemam pojma što sam takav.Možda jedino objašnjenje koje mogu dati jeste da smo mi svi ustvari braća i sestre kojima je ispran mozak pa mislimo da smo "Srbi"-"Rusi",Novozelandjani" "Nemci","Pravoslavci","Katolici", ovi i oni...Pogubljeni u jadu i bedi ego umova,izgubljeni u iluzijama,brainwash-irani medijima...Čovečanstvo,obični ljudi se moraju buditi i pomagati jedni drugima.Ne postoji samo "moje" a za drugo me ne zanima..
   Pitajte prosečnog Amerikanca da li je za rat u Iraku-preko 87 posto je potpuno protiv ostanka snaga tamo.
  Jakih 95 posto stanovnika na ovoj planeti(tu govorim o običnom svetu koji ide na posao i izdržava porodice)-dakle pitajte da li smatra da sve može mirno da se rešava i videćete šta će vam reći..
  Ljudi dižu ruke jer obesne vlade uvek iznova i iznova pokreću ratove!Niko više ne zna šta da se radi.
   Jedno je sigurno-nasilja i boli svi se bojimo i nastojimo da ga izbegnemo.Oni koji ne mogu stradaju od brutalnih vojnih režima.
  Zar stvarno niko ne može ništa da učini?Toliko smo otupeli?Jbm li ga ako znam šta i kako u vezi ovog čudovišta u Severnoj Koreji ali još je mračnije ignorisati.Ustvari,ova tema je važna zbog informisanja onih koji nemaju pojma da je ovo moguće na kugli zemaljskoj.A kad su ljudi istinito informisani onda im niko ne može prodavati muda za bubrege.

E moj ti...

Ljudi su u suštini životinje... Životinje koje zauzimaju teritoriju na kojoj žive...
To je počelo mnogo ranije... Od prvih rodovskih i plemenskih zajednica je tako... Te zajednice rastu i evoluiraju.

Utopija je razmišljati o pravednom svetu u našem trenutnom duhovnom stanju... To je moje mišljenje...
Zato, ostaje sasvim prirodna borba za teritorije i neku vrstu nezavisnosti...

Već sam rekao, Severna Koreja se brani na svoj način od globalizacije, Iran na svoj način, Avganistan je pokušao... Ti "načini" često nisu po volji naroda.

Sam uviđaš mane te globalizacije, a pitam se da li uviđaš nemogućnost svakog čoveka da se tome odupre???
Zato postoje državna vođstva koja odlučuju u njihovo ime... Vođstva se razlikuju od kulture do kulture. Od civilzacije do civilizacije... Vođe i sistemi se menjaju i jedino kad se to desi spontano, iznutra, možemo reći da smo nevini i čisti mi sa strane...

Spominjao si SAD i njene građane... Sve je to lepo oni su protiv rata... E pa ja kažem da nisu!!!
Rat i agresija SAD postoji samo zbog nakaradnog sistema vrednosti i življenja u Americi... To je organizam koji mora da se hrani... Najveći i najgladniji organizam na planeti... Taj oranizam mora da siluje ili će propasti...
Pitaj amerikance da li bi se odrekli svog "way of life"! To je možda bolje pitanje od onog da li su protiv rata u Iraku!

Odo ja u filozofiju... Dosta!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A mogli bi i Rusi da im pomognu. Oni su "dobri"  Smile Smile

taxtex

Sto se tice Severne Koreje, ljudi su se odlucili za takav zivot i to imaju. Ne znam cemu drama? Isti narod zivi u Juznoj Koreji, svi znamo kako ... dakle, stvar izbora. Smile
Vidi se, vrlo si upucena u prilike u S. Koreji...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.