Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Under the Dome - TV serija (2013 - )  (Pročitano 35941 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Citat
najvise bih voleo na kraju sezone kad bi ova kupola 'pala', tj. restartovala se da tako kazem, i postala jos veca.

A sta mislis da postane manja?  Smile  Smile
Poubijali bi se unutra.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Pajkanka sve gluplja,gluma sve šmirantskija.Čini se da je jedino u Firefly-u ekipa davala svoj maksimum do poslednje epizode.Ovde mi svi glumom sve više liče na Nikolića kada podigne ruke i kaže : "...Reč je o dečjim životima..."  Smile
Od pre 2 epizode više nemam nameru da je sačuvam - odgledam je (lični tribute Stivenu Kingu) i ćušnem u kantu.
Ja je cusnem u kantu pre nego sto pogledam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Kol'ko sam mrzeo Dzuniora sad mrzim pandurku. Kilr vit fajr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Stvarno je postala antipaticna.  Smile

Btw spoiler cisto sumnjam da ce da ubiju Barbija koji je mozda i "najsimpaticniji" lik u celoj seriji.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Evo slika za vasabija... (takodje i mali spojler): http://www.dodaj.rs/f/f/vK/OF7wuib/2558949dome.jpg

Stvarno je postala antipaticna.  Smile

Btw spoiler cisto sumnjam da ce da ubiju Barbija koji je mozda i "najsimpaticniji" lik u celoj seriji.  Smile

Yep.. veoma 'jak' cliff-hanger Smile Toliko o ovome:

Citat
We have some real shocking stuff coming.

Ovo potpuno ima smisla:

Julia had to make a decision whether or not to take the egg and try to do something with it to bring the dome down or to protect the egg. She chose, as the Monarch, to protect the egg because there was a chance the egg could be the key to bringing the dome down.

Smile

Vise o ovome (spojleri):
Ovde I Ovde

Ne svidja mi se... procitah bas sada sta se u knjigi desilo, i mislim da bi bilo bolje da su se drzali knjige.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2013, 05:14:45 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57

Ne svidja mi se... procitah bas sada sta se u knjigi desilo, i mislim da bi bilo bolje da su se drzali knjige.
Nasao na nekom popustu knjigu danas i kupio. Krenuo da citam i mogu da ti kazem da su izmenjali skoro sve samo ne imena likova. Npr. "minor spoiler" Barbi je kuvar/bivsi vojnik koji je radio u onom restoranu i vec je bio u gradu neko duze vreme da ne pominjem "major spoiler" samu drugu-trecu glavu gde Dzunior lagano ubija Endzi dok je ona od vitalnog znacaja za sve u samoj seriji  Smile Cak i sam taj pocetak, likovi i sve, sve je mnogo bolje u knjizi odradjeno i mnogo mi se vise svidja makar za sada...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Nindza ti si neki nacitan lik  Smile
Kako se pravi spojler
« Poslednja izmena: 19. Sep 2013, 18:30:38 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66

Nasao na nekom popustu knjigu danas i kupio. Krenuo da citam i mogu da ti kazem da su izmenjali skoro sve samo ne imena likova. Npr. "minor spoiler" Barbi je kuvar/bivsi vojnik koji je radio u onom restoranu i vec je bio u gradu neko duze vreme da ne pominjem "major spoiler" samu drugu-trecu glavu gde Dzunior lagano ubija Endzi dok je ona od vitalnog znacaja za sve u samoj seriji  Smile Cak i sam taj pocetak, likovi i sve, sve je mnogo bolje u knjizi odradjeno i mnogo mi se vise svidja makar za sada...

Saglasan. Stig'o sam do rakete u knjizi i bataliodok se ne zavsi serija. Sad cu nastavim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Ma idioti. Mislim nije problem sto su promenili pricu, vec je barem meni problem sto deluje dosta losije od te price. Bas procitah negde da su od pocetka planirali da ce imati nastavak (ako prodje dobro), tako da me i ne cudi toliko jer tesko bi mogli da nastave da su sve odradili po knjizi.

Al' opet, mislim da bi serija bila mnogo bolja da jesu, jer me licno ne interesuje zasto su vanzemaljci poslali taj dome (da ih zastite - od cega), jer bila nuklearna bomba, drugih vanzemaljaca, ili sta vec, to ne menja nista.

Osim ako ne bude ni jedna bolja druga serija kad krene nova sezona, mozda i pogledam..
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Nije valjda da si i ti Plej procito knjigu  Smile
A lektira  Smile
Ovde ko da sam u biblioteku doso  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.