Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Unable to perform bluetooth operation?  (Pročitano 5529 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
a nagovarali su te da su to neki virusi bili  Smile

Yeap... ladno me lik mesec dana ubedjuje da su mi virusi s*ebali fon, jedva sam ga ubedio da nije do mene i da mi zameni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Corporal Punishment

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 9500
 Smile
hehehe
stupid salesman....i ja sam imao slucaj da mi dodju ljudi i kazu kako imaju virus u 3310, rekli im u nekoj radnji i poslali ih da im se "ocisti virus"...neki ljudi su normalni pa skontaju sta je "bug" u softveru teleona, ili "corrupted" fajlovi zbog gprs-a, pa im prodavci ispadnu smesni kao i tebi...a opet ima likova kojima nista nemozes objasniti jer s glupi, i onda ti ostae samo da klimas glavom i slazes se sa njima:"da,da, virus,da..." (u ovom textu ne racunam symbian i slicne teleofne) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ahh ljudii . . Imam i ja isti pwoblem. . . I fras me vishe drma jer ja nikako ne bih menjala telefon. .

daklem. . .
imam 6670. . I da sam imala virus,imala sam. . . Da mi je otishao softver jeste i to. . Ali. .
bt nikad vishe nije radio. . . Telefon mi je posle toga crkao josh jednom. . . Drugi majstor i opet bt nije radio. . .
daklem. . . . Bt mi je vishe nego potreban. . . Telefonn necu da menjam. . . Znaciiii moracuu kod majstoraa da miii objasnjavaa kakkk too nije do njega. . . Virus. . . Ii blallalalal
help. .
eee da. . . Moze li da se instaliraa btkb installer i gde njega da nadjem? ? ? ? ? ? ?
jojj judii pwizz help

[Edit by kope: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 20. Apr 2006, 20:02:16 od kope »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Gospodo,vaš blutooth je najvjerovatnije u redu,međutim nakon falshiranja je potrebno upisati PM file koji popravi bluetooth,a na nekim flash boxovima ima ta opcija koja to sama riješi.Ako upišete 2820 i ima adresu a ne radi,onda vam je hardware,ako nema adresu onda je software.Tjerajte majstore da nauče nešto i za svoje pare imate pravo na uslugu,jel tako:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 5800
I ja imam isti problem na N70 i probao sam ovaj kod *#2820# ali meni nista ne pokazuje vec me pita bluetooth is currently switched off. Switch on. I idem na yes i nista. E sad da li je to hardware ili software?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.