Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Unable to perform bluetooth operation?  (Pročitano 5525 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Nokia E51
Bas me Oziris preduhitrio. Imam i ja slican problem.
Na 6600 mi je crko neki deo na ekranu,pa nekad radi nekad ne.Dobio sam sa popravke(dugme za paljenje)pre 2 meseca i da pre nedelju danad mi nije radio ekran.Bas sam ga upalio i sve je crkavalo, i uradio sam formatiranje(dugme za zvanje + * + 3) i od onda mi samo izbacuje gresku srean-savera i kad ocu daupalim blutooth kaze isto unable to performa bluetooth operation!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
Pa ja sam imao problem (zbog kojeg sam tel i odneo kod majstora) sa paljenjem. Jednostavno telefon mi se odjednom ugasio.. i vise nisam mogao da ga upalim. Jednostavno kao da dugme za paljenje nije radilo. Pokusavao sam razne stvari sa baterijom.. i nista.. i onda sam izvadio mem. karticu i vratio je nazad, vratio bateriju i upalio mi se tel. I sve je bilo ok... sem sto nisam imao mrezu. Stavio sam da trazi mrezu.. i tako je trazio mrezu jedno 2 minuta.. i onda je izbacio MOBTEL i YUG03 i kada sam hteo da izaberem Mobtel isto je dugo trajalo i nije mogao da izabere mrezu. Onda sam ga odneo kod majstora... naplatio  mi je 40 e, i mob mi radi.Ali BT ne radi...
IP sačuvana
social share
Don`t drink and drive, better smoke and FLIE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jingle bells!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6670
znaci majstori su stvarno majstori. ko im dade dozvolu? Smile

Pre dve godine, moj t720 je prso tj crko tj nije hteo da se upali. Odneo sam ga tamo gde sam ga i kupio (bio je pod garancijom) i zamisli molim te cika koji radi tamo kaze da je to zbog VIRUSA (o da, virus na t720, verovatno se zarazio od tostera ili sto sam imao kijavicu) i da to NE SPADA pod garanciju tako da sam prso 1200 dinara (sto je pre dve godine zbog inflacije bilo malo vise nego sto je sada)...

...i cekao sam MESEC i po dana da ga poprave (jer, kako je covek mene uveravao preko telefona, to flesovanje radi samo jedan covek u celom Beogradu... ma ne, na celom svetu!) i kad su ga 'popravili' prednji ekran je poceo da flesira i glumi stroboskop (citaj: pali se i gasi jako jako iritirajuce)...

Nisam vise imao snage da se makljam sa tim ljudima, pa sam nekako izdrzao i nabavio 6670, koji evo fala bogu radi dobro Smile

Naravoucenije: Platite 100 evra vise i kupite telefon u nekoj fensi original verziji kod oficijalnih distributera Smile
...da da.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
save   ,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,
the   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
marmots   °`°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`
!!!   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jingle bells!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6670
e, da, offtopic ali se nadovezuje na moje zlo iskustvo sa t720... letos izlazim ja sa ortakom i drugaricom do grada, i pricam im o mojoj falicnoj t720tici i kako joj je blinkovao ekran, i drugarica ladno vadi iz torbice t720... kome ekran blinka! Ako tad nisam slogirao, nikad necu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
save   ,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,
the   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
marmots   °`°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`
!!!   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa dobro ljudi i jer ima neko resenje? Ili samo da koknem majstora i da uzmem drugi tel? Smile
IP sačuvana
social share
Don`t drink and drive, better smoke and FLIE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
eliminisi majstora  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Pa dobro ljudi i jer ima neko resenje? Ili samo da koknem majstora i da uzmem drugi tel? Smile
Naravoučenije:
Bolje sledeći put biraj majstora za takvu operaciju. Sad ti je najpametniji potez da odvojiš iz džepa par stotina jevreja i kupiš sebi nov i ispravan tel.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
I meni je crkavao 6600 - nece da se upali i to ti je... nosio sam u servis, flesuju ga i radi jedno nedelju dana i opet isto... i tako nekoliko puta dok ih nisam naterao da mi zamene tel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
a nagovarali su te da su to neki virusi bili  Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Corporal Punishment

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 9500
najverovatnije da je problem softverski, posto su mu u servisu uradili full flash, ali pored toga postoji i opcija "enable bt flashing" na gotv svih flasherima, i cesto posle nece da radi bt ako se  i ovo ne uradi...a i sam bt (u telefonu) nije nesto previse skup, pa vidi da ti stavi novi...(90% da je softverski, ako ga on ne resi, odnesi ga negde gde znaju da popravljaju...)
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.