Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 16:37:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: UN o predlogu rezolucije Srbije  (Pročitano 12518 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Englez je rekao ovako(ispravite me ako gresim) u svom finalnom izlganju posle objavljivanja konacnih rezultata glasanja,,rekao je:
"Bez obzira sto se ovo telo UN-a izjasnilo za Rezoluciju,Medjun. Sud pravde ce to ponistiti i bice za nezavisno Kosovo,donece takvu odluku".

I
Kako mi sad trebamo da se ponasamo prema englezima,sta bi radile druge drzave i njeni gradjani da su na nasem mestu?
Bilo koje drzave i njeni gradjani?
Da li smo mi tolika gofna pod ovim nasim domonokratama da samo cutimo na ovo otvoreno prejudiciranje buduce presude ili cemo nesto da preduzmemo povodom ove izjave ,ukratko da satremo sve englesko u zemlji Srbiji?

Secam se jednog primera kada je neki evropski zvanicnik,neki sitni birokrata,nekih 10 godina posle zvanicne podele Kipra na evropski i turski deo,otisao u zvanicnu posetu turskom delu..tj bio najavljen da ce da ode Smile
Do tada su ssve posete i razgovoru obavljali isklucivo sa Grcima.Kiparskim grcima.
Jel znate sta se desilo sa tim evropejcem...jedva je zivu gavu izvukao pri sletanju od Kiparskih Grka koji su hteli da ga lincuju na licu mesta..bio skandal nevidjen.

Sta bi mi trebali da radimo nekom englezu,evropejcu,"civilizovanom,kultivisanom,modernom,liberalu ,demokrati,demokrati na kub,na kvadrat jbt." kad on tako otvoreno nipodostova,negira neko Pravo a istovremeno se naziva,on i njegova nacija jednim od Lidera Covencastva?

Da li cemo i dalje da pognemo glavu pod nepravdama,da li cemo i dalje da slusamo ove prodane nase poltrone na Vlasti,da li cemo da pokazemo bar delu sveta koji je glasao za nas da se mi takodje ne plasimo njih kao sto se ni oni nisu plasili da glasaju za nas i nas predlog?

Da li cemo biti gofna u njihovim ocima ili ponosni Ljudi?
« Poslednja izmena: 08. Okt 2008, 18:23:45 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Englez je rekao ovako(ispravite me ako gresim) u svom finalnom izlganju posle objavljivanja konacnih rezultata glasanja,,rekao je:
"Bez obzira sto se ovo telo UN-a izjasnilo za Rezoluciju,Medjun. Sud pravde ce to ponistiti i bice za nezavisno Kosovo,donece takvu odluku".

I
Kako mi sad trebamo da se ponasamo prema englezima,sta bi radile druge drzave i njeni gradjani da su na nasem mestu?
Bilo koje drzave i njeni gradjani?
Da li smo mi tolika gofna pod ovim nasim domonokratama da samo cutimo na ovo otvoreno prejudiciranje buduce presude ili cemo nesto da preduzmemo povodom ove izjave ,ukratko da satremo sve englesko u zemlji Srbiji?
Treba odmah spaliti englesku ambasadu.Tamo se Soros krije.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Motorola k1 razr
Englez se malo uzvrpoljio jer Evropa nije usaglasila jedinstveni stav.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Englez se malo uzvrpoljio jer Evropa nije usaglasila jedinstveni stav.
ma brljave, ne svidja im se. Jos cini vecu gresku pa prejudicira sta ce sud da odluci? Smile Smile Smile
Nimalo engleski.
A i voi uzdrazani sta su hteli da kazu: uzdrzavamo se ako jedna nasa clanica trazi miljsnje medjunarodnog suda koji smo mi osnovali.
I Kanadjanin se zaleteo pa kaze da bi i Kosovo trebalo to da trazi. Trebao mu je neko reci da Kosovo nije clan UN.
Jasno je da je to srpska pobeda. I nikako im se ne sv idja. To vuce druga pitanja. Ako sud kaze: nije po medjunarodnom pravu, onda ide pokretanje: a sto ste bacali boce na nas? Cek polako, znaju oni zasto su uznemireni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Cemu se nada Srbija uopste?
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Treba da Vam bude jasno da, u ovakvim vremenima, nema mesta za diplomatsko vracanje Kosova i Metohije. Diplomatski nacinom ne, ali srecom postoje drugi nacini... koji se su sve dostupniji zbog ekonomske krize koja najavljuje ogromne probleme na zapadu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Prvo nadamo se da će odluka suda biti kako je proglašenje nelegalno. Drugo do odluke suda rasterećene su druge zemlje pritiska da priznaju Šipniju. Treće nikakva granica Šipnije i okolnih država ne može biti legitimizovana na osnovu nelegalnog proglašenja, nikakav zakon, ustav ili međunartodna obaveza. Četvrto Šipnija ne može u međunarodne institucije kao UN, MMF i slično.

A to i sve stvari vraća u poziciju ponovnih pregovora.

Britansko zakonodavstvo za razliku od američkog priznaje supremaciju međunarodnog sudstva. Kad je mogao mali Indus pre 100 godina da im izvrne imperiju nije ni čudno da su se sad unervozili.

Treba da Vam bude jasno da, u ovakvim vremenima, nema mesta za diplomatsko vracanje Kosova i Metohije. Diplomatski nacinom ne, ali srecom postoje drugi nacini... koji se su sve dostupniji zbog ekonomske krize koja najavljuje ogromne probleme na zapadu...
O tom po tom. U ovom momentu Srbija nema genetske i materijalne resurse za rat.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2008, 18:38:34 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Srbija bez oruzja ne moze nista sta se tice Kosova, moje skromno misljenje.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Nemojte pricati gluposti. Aku sud donese odluku da je to protivno medjunarodnom pravu, to nece imati pravno dejtvo, ali ce biti debeli samar vodecim silama, da se ne zalecu i rade sta hoce. Bice pitaje, bombradovanja koje i inace je ucinjeno bez rezolucije SB. Sve to ide nama u korist.
Isto tako Siptari ce birati dal ce u jeuropu quickly ili ce gi cekaju na red.Oni pre nas nece moci, sa nama nece moci, pa cemo da vidimo dal su za kompromis ili ce uspravno. Ako ce uspravno eno im Toma i Velja svinjar da ih vode.Gologuzi, gladni, zedni a uspravni sa neovisnom Kosova, gde brljaju sve moguce medjunarodne institucije. bem ti takvu nezavisnost.
Ako ostavi im Tachija i Chekua. Bice sretni.
nema pasosa, nema milion stvari koje normalan covek treba da ima.
A tek sada ce morati da vrate izbegle Srbe, da pokazuju, dokazuju cuvaju itd. Ovo je velika pobeda i voleo bih da cujem zmirkavu spodbu i vas ove zmije sto ste napadali tadica da je izdajnik. Odlicno Jeremicu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
Тадић никада не би покренуо овај предлог резолуције, да му Европљани нису јасно рекли да Србија неће бити члан Е.У.
Сада Тадић може да се игра са стпљењем Е.У., јер нема шта да изгуби.
Ово је гурање прста у око западу, а евентуална пресуда у корист Србије би омогућила Тадићу да скине са себе пре свега, али и Милошевића одговорност за губитак КиМ.
Та пресуда ће утицати и на будућност Србије, која ће чекати тренутак да силом поврати оно што јој са правом припада.
Ако пресуда не буде у нашем интересу, онда треба разбити лажну државу БиХ.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 16:37:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.