Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:48:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umro Slobodan Milošević  (Pročitano 32835 puta)
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung neki
Placi Srbijo!!!
Za covekom koji te je doveo do prosjackog stapa.
Za covekom koji je obogatio sebe a osiromasio Tebe.
Za covekom koji nije umeo ili hteo da spreci ostale lopove da Te kradu.
Za covekom koji je vodio ratove iz kojih si izlazila sve manja i manja.
Za covekom koji nikad nije zatrazio oprostaj barem od Tebe, ako ne od naroda koji je ubijao.
Zasto mu onda oprostiti!!!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson k700i
uz njega previse dragocjenog vremena u nepovrat
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Placi Srbijo!!!
Za covekom koji te je doveo do prosjackog stapa.
Za covekom koji je obogatio sebe a osiromasio Tebe.
Za covekom koji nije umeo ili hteo da spreci ostale lopove da Te kradu.
Za covekom koji je vodio ratove iz kojih si izlazila sve manja i manja.
Za covekom koji nikad nije zatrazio oprostaj barem od Tebe, ako ne od naroda koji je ubijao.
Zasto mu onda oprostiti!!!
Ljudski je oprostiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Za mene je Srpstvo nesto najvise sto sam mogao da dobijem rodenjem. Srpstvo se nosi u sebi i ne bih ga dao ni za sta"

Dr. Radovan Kradzic, 3. februara 1997 na Palama
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Apple 15
Sad rekose da tvrde da ga je neko trovao lekom za lepru...
cek.. zar to nije antibiotik...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung neki
Onda mu ti oprosti
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
SPREMAO SE DA POBEDI TRIBUNAL

BEOGRAD - Ništa ti ne brini, sve ćemo da ih rasturimo. Evo, sa Momirom Bulatovićem sam se sve dogovorio, imamo sjajne svedoke. Razbićemo ih. Spreman sam da ih pobedim. Čućemo se sutra - bile su poslednje reči Slobodana Miloševića koje je dan pred smrt razmenio sa funkcionerom SPS Miloradom Vučelićem.

- Bio je vedar i raspoložen. Nije odavao utisak da je bolestan i nije se žalio, kao ni do sada - rekao je Vučelić na jučerašnjoj vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu SPS. Vučelić je, vidno potresen, rekao i da niko iz stranke još nije uspeo da kontaktira sa Miloševićevom porodicom.

- Predsednik Socijalističke partije Srbije Slobodan Milošević ubijen je juče u Hagu - izjavio je juče Ivica Dačić, predsednik Glavnog odbora SPS. On je rekao da je time završen proces dugogodišnjeg sistematskog ubijanja Miloševića i da je njegova smrt posledica odluke sudskog veća u Hagu da ga ne puste na lečenje u Moskvu.

Funkcioneri SPS sumnjaju da je Milošević umro prirodnom smrću i zahtevaju da u obdukcionom nalazu učestvuju medicinski stručnjaci iz Srbije.
- Tražićemo od srpskih vlasti da učine sve da naši stručnjaci učestvuju u utvrđivanju uzroka smrti našeg predsednika, jer verujemo da je ubijen - rekao je Ivica Dačić i dodao:

- U Tribunalu kažu da oni vrše kontrolu nad zatvorenicima svakih pola sata, pa kako je onda moguće da je on ležao mrtav nekoliko sati a da to niko nije primetio - pita se Dačić.
Rukovodstvo SPS nije imalo komentar na pitanje novinara da li će Milošević biti sahranjen u Moskvi.

- Ukoliko Milošević bude sahranjen u Beogradu, tražićemo da se sahrani u Aleji velikana, uz sve počasti, kako i dolikuje - rekao je Dačić, koji je u ime stranke izjavio saučešće Miloševićevoj porodici.
Vučelić je osudio izjave predstavnika srpske vlasti, naročito Vuka Draškovića zbog izjava koje daje povodom Miloševićeve smrti.

- I ovoj vlasti i onoj prethodnoj treba da služi na čast što je Miloševićeva porodica rasejana po svetu i što njegova supruga Mira ne može da dođe na sahranu jer će biti uhapšena zato što je nekad, nekome, preko nekoga, omogućila da dobije stan od 30 kvadrata - naglasio je Vučelić i dodao da je Sheveningen postao "groblje srpskih velikana".

- SPS će učiniti sve što je u njenoj moći da Milošević bude sahranjen u Beogradu i da njegova porodica bez straha i neometano može da prisustvuje sahrani - zaključio je Ivica Dačić.
Na pitanje da li će SPS organizovati javna okupljanja i protest na ulicama, Dačić je rekao da će se o tome dogovoriti na sednici Izvršnog odbora stranke.

(D. N.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Moje lichno misljenje:

Zajebao ih je sve za medalju i to ih jede sve! Nishta od genocida, nishta od optuzbe! Hrvati se pojedoshe, zeleni josh vishe! Klara samo shto nije dobila infarkt! Ja sam bio spreman da pokojnika lichno ubijem pogledom, unishtio nam je svima zivote, nama mladjima mnogo vishe nego nashim matorcima (koji i pamte neki dobar zivot) a ja pamtim ratove, ubistva klanja, bombe, ratove, ubistva klanja, bombe,....

Nije izdrzao josh jedan dan da po ko zna koji put zjb Djindjica!

Shto se tiche nashe politike:

Ko je josh video da se neko ko je bio pretsednik izruchi stranom sudu! Pa ni u Nirnbergu toga nije bilo To smo samo mi uradili, mi Srbi budale! E ne radujem se nichijoj smrti, ali mi je drago shto ih je zajebao! A mi smo trebali da mu sudimo! Pogledajte nasheg Ministra inostranih poslova Zar to treba da kaze chovek koji nas pretstavlja u svetu?!

Jao Srbine jebao te ponos!

A ja sam Srbine
« Poslednja izmena: 12. Mar 2006, 16:45:13 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
A shto se tiche trovanja, trenutno me ne zanima da li jeste ili nije otrovan, ali da smo pametni pa da svakodnevno to ponavljamo i okrecemo sad tu VODENICU
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Sa druge strane zao mi je sto ako je vec umro nije bio sa porodicom i najblizima, u svojoj kuci ili bolnici jer su to i tudjman i alija mogli...

Upravo to i jeste najtuznije- 3. god nije video sina, suprugu ko zna koliko, unuka veoma retko... sve u svemu, veoma tuzan kraj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:48:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.