Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 10:11:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: On je
Lud
78.6%  (11)
Zbunjen
14.3%  (2)
Normalan
7.1%  (1)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog mene će da padne vlada  (Pročitano 3397 puta)
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
evo ga ovaj ludjak opet   Smile Smile Smile
pismo koje je poslao ivici dacicu

Alexandar Cvetkovic

DRAGI GOSPODINE IVICE DACICU JA ALEKSANDAR CVETKOVIC IZ SMEDEREVA NAJBOLJI PADOBRANAC SRBIJE VAM "NAREDJUJEM'' DA MI DATE DVA HELIKOPTERA MUPA REPUBLIKE SRBIJE ZA MOJU AKCIJU "NOVOGODISNJI PADOBRANCI DEDA MRAZOVI" AKCIJA CE SE ODVIJATI PO SLEDECM REDU. HELIKPTERI CE POLETETI IZ NOVOG SADA SA NAMA PADOBRANCIMA OBUCENIM U KOSTIME DEDA MRAZA I SA TORBAMA SA NEKOLIKO PAKETICA U NJIMA. TAKODJE U HELIKOPTERIMA CE BITI PO JEDAN KAMERMAN I VODITELJ RTS KOJI CE DIREKTNO PRENOSITI SLIKU ! TRI PADOBRANCA SKACU U NOVOM SADU ZATIM PRODUZAVAMO ZA SRENJANIN ,ZATIM BEOGRAD ,ZATIM SMEDEREVO I NA KRAJU U NIS. DOLE NA ZEMLJI CE TAKODJE BITI U SVIM GRADOVIMA NA TRGOVIMA GDE MI TREBA DA DOSKOCIMO KAMIONI -SLEPERI SA PAKETICIMA GDE NAS I DECA CEKAJU SA SVOJIM RODITELJIMA I NARAVNO MOJI BAJKERI NA MOTORIMA TAKODJE OBUCENI KAO DEDA MRAZOVI IZ SVIH GRADOVA SRBIJE ZAJEDNO SA NAMA U OVOJ AKCIJI DELIMO PAKETIC SVAKOM DETETU U DRZAVI . TAKODJE IDEMO U SVE USTANOVE ZA DECU OMETENU U RAZVOJU I NAPUSTENU DECU BEZ RODITELJA I TAKODJE JAVNO PRED KAMERAMA JA DELIM TOJ DECI PAKETICE . ZA OVO MI JE POTREBNO DOVOLJNO NOVCA DA SE KUPE I NAPRAVE SVI TI PAKETICI DA SE PLATE LJUDI KOJI MI ORGANIZUJU OVU AKCIJU I DA DEO NOVCA ODE ZA LECENJE BOLESNE DECE OD RAZLICITIH VRSTA BOLESTI. AKCIJA CE SE ODRZATI 13 JANUARA U U 10 CASOVA UJUTRU POLECEMO I DA DO MRAKA SVE BUDE GOTOVO. NOVAC ZA GORIVO ZA SVE MOTORISTE TAKODJE MORA BITI OBEZBEDJEN A TO CEMO NAKNADNO UTVRDITI KOLIKO. OVO BI TREBALO DA KOSTA NE VISE OD 2 000 000 EURA I TAJ NOVAC KOJI JA TRAZIM BIH VAS ZAMOLIO DA MI OBEZBEDITE IZ TERMOELEKTRANE "KOLUBARA" !!! U KOLIKO VAM ENSTO NIJE JASNO JA BIH VAS ZAMOLIO DA ME POZOVETE NA 064 340 75 80 STO HITNIJE A MOZEMO I DA SE VIDIMO DA VAM DAM JOS NEKE DETALJE . U KOLIKO MI NE IZADJETE U SUSRET OCEKUJTE KATASTROFALNE POSLEDICE !! JA VAM NE PRETIM JA VAS NE HAPSIM JA VAS NE UBIJAM JA OVIME KUPUJEM KARTU ZA SASTANAK SA VAMA GOSPODINOM VUCICEM I GOSPODINOM TOMISLAVOM NIKOLICEM . TAJ SASTANAK MORA DA SE DESI NAJKASNIJE DO SUTRA JER IMAM NESTO JAKO VAZNO DA VAM PRENESEM ON "NEKIH LJUDI " JA JESAM NAJBOLJI PADOBRANAC SRBIJE I PETOSTRUKI SAMPION U SVOM SPORTU KOJI J3E ZBOG VAS OSTAO NA ULICI BEZ ICEGA I KOME STE VI UNISTILI ZIVOT ! ZATO JA SAD VAMA MORAM DA OCITAM JEDNU LEKCIJU I DA VAM POMOGNEM DA VAM SPASIM ZIVOT ! VAS TROJICU SE SPREMAJU LJUDI IZ INOSTRANSTVA DA LIKVIDIRAJU I LI UHAPSE I ODVEDU U HAG A JA HOCU DA VAM SPASIM ZIVOT ! NE SAMO VAS NEGO I VASE DECE . JA OVO RADIM ZA DECU .UNAPRED ZAHVALAN - A. CVETKOVIC IH.. ZABORAVIO SAM DA VAM KAZEM DA SAM SKUPIO SVE DOKAZE O VAMA ZA AFERU KOLUBARA,AGROBANKA, SARICI,KOFER .. I JOS MNOG AFERA U KOJE STE UMESANI TE DOKAZE SAM POSLAO SVOJIM LJUDIMA Z AKOJE RADIM I DA ZNATE DA AKO U SLUCAJU BUDEM BIO UBIJEN,UHAPSEN ILI PROGLASEN LUDIM ISTOG MOMENTA CE VAM ODLETETI TE TE VASE GLAVE ! ZNACI DA REMIZIRAMO ??? JA VAM DOLAZIM U MIRU KAO PRIJATELJ DA POPRICAMO I DA ME SASLUSATE STA CEMO DA URADIMO I DA VAS SVE SPASIM CAOSSS

http://prntscr.com/2avg11

Ovde su u pitanju neke teške droge  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
kad pre  Smile Smile

Juče su ga uhapsili.

Al dobro,bilo je samo pitanje vremena,jbg. Ipak je ovo još uvek zemlja DBa. Al pustiće ga verovatno za par meseci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
kad pre  Smile Smile

Juče su ga uhapsili.

Al dobro,bilo je samo pitanje vremena,jbg. Ipak je ovo još uvek zemlja DBa. Al pustiće ga verovatno za par meseci.

juce je i poslao tu poruku

ZABORAVIO SAM DA VAM KAZEM DA SAM SKUPIO SVE DOKAZE O VAMA ZA AFERU KOLUBARA,AGROBANKA, SARICI,KOFER .. I JOS MNOG AFERA U KOJE STE UMESANI TE DOKAZE SAM POSLAO SVOJIM LJUDIMA Z AKOJE RADIM I DA ZNATE DA AKO U SLUCAJU BUDEM BIO UBIJEN,UHAPSEN ILI PROGLASEN LUDIM ISTOG MOMENTA CE VAM ODLETETI TE TE VASE GLAVE

sad da vidimo dal ce da se razrese afera kolubare , agrobanke ,  kofera i sarica  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Igrom slucaja sam ga upoznao kada sam se raspitivao o ovim tandem-gej-skokovima.

Ja sam jednom dobio na poklon takav skok ali hebi ga, covek nije tica, mani ti taj sport, nije mi potrebam visak straha, ja nisam od onih koji misle da u zivotu treba bas sve da se isproba  Smile

sad da vidimo dal ce da se razrese afera kolubare , agrobanke ,  kofera i sarica  Smile Smile Smile

Zamisli da ne blefira  Smile Smile

...Dobro, znam, al malo fantazije nije na odmet  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 23:12:34 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
ATENTATOR NA VUČIĆA: Ja sam Isus, radim za rusku službu, iza sebe imam plaćene ubice i kamikaze!

Aleksandar Cvetković, koji je uhapšen zbog slanja pretećih poruka Aleksandru Vučiću, ispričao da je šest meseci pratio Dačića, Vučića i Nikolića
Aleksandar Cvetković

BEOGRAD - Umislio da je bog!
Šest meseci sam pratio Ivicu Dačića, Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića. Radim za rusku obaveštajnu službu, iza sebe imam plaćene ubice i kamikaze.
Hteo da postavi

14 kila eksploziva

Ovo je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju kod tužioca, između ostalog, rekao bivši reprezentativac u padobranstvu Aleksandar Cvetković (32) iz Smedereva, koji je u petak uhapšen zbog sumnje da je slao preteće poruke vicepremijeru Aleksandru Vučiću i najavljivao da će u sedište SNS postaviti 14 kilograma eksploziva. Njemu je istražni sudija smederevskog osnovnog suda odredio jednomesečni pritvor zbog postojanja opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

- Cvetković je na saslušanju priznao da je Vučićevoj savetnici slao SMS poruke s pretećim sadržajem. Nakon toga počeo je da priča nepovezano i besmisleno. Govorio je kako je on bog i Isus - navodi izvor Kurira blizak istrazi.

Tu je da bi spasao svet

Naš sagovornik kaže da je Cvetković pričao kako će zbog njega izbiti rat i kako je tu da bi spasao svet.
- Vidno uzbuđen, govorio je kako će morati da pohapsi vodeće političare u Srbiji. Prisutni su ga smirivali, ali utišao se tek kad mu je istražni sudija odredio pritvor. Čini se da ga je tek ta odluka trgnula iz nekog njegovog sveta. Izgleda da je shvatio da ide u pravi zatvor, a ne u neki izmišljeni, što je delovalo otrežnjujuće - naveo je naš sagovornik.

Kako saznajemo, u narednom periodu trebalo bi da bude urađeno psihijatrijsko veštačenje Aleksandra Cvetkovića kako bi se utvrdilo da li je bio svestan krivičnog dela koje je počinio.
Petnaest godina bavio se padobranstvom... Cvetković je osvojio 170 medalja na raznim takmičenjima Petnaest godina bavio se padobranstvom... Cvetković je osvojio 170 medalja na raznim takmičenjima

Besneo u policiji
RAZLUPAO KAMERE

Kako saznajemo, Cvetković je razlupao dve kamere koje su ga snimale u policijskom pritvoru.
- Ne znam šta ga je tu iznerviralo. Iznenada je dohvatio kamere i polomio ih. Verovatno je mislio da ga neko špijunira. Imao je još nekoliko sitnijih ispada - naveo je izvor Kurira.

Činjenice
„VUČIĆU, KAKO SPAVAŠ?“

- Cvetković je u jednoj poruci napisao: „Vučiću, kako spavaš?“
- Na saslušanju u policiji ponovio je pretnje
- U njegovoj kući nađeno je više mobilnih telefona i laptopova s pretećim porukama
- Cvetković je krajem prošle godine izbačen iz padobranske reprezentacije

preuzeto sa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 10:11:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pasti padne vlada

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.