Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde pobednici cuvaju svoje Oskare ?  (Pročitano 855 puta)
28. Feb 2011, 20:36:31
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902

Najpopularnije mesto za čuvanje Oskara? Toalet!

Za one koji se profesionalno bave filmom, nominacija za Oskara je, u najvećem broju slučajeva, velika stvar. Iako se manji broj filmskih ličnosti buni protiv koncepta nagrada i bespotrebno pompeznog holivudskog stila, izvesno je da eventualno osvajanje „zlatnog ćelavka“ svima diže i cenu i ugled. Ipak, mnogi dobitnici Oskara se posle ceremonije nađu u dilemi – gde da čuvaju svoju nagradu? Pomislićete da bi polica u dnevnoj ili spavaćoj sobi bila idealan izbor, ali veliki broj nagrađenih ima zanimljivije ideje... Hollywood Reporter je, u čast 83. dodeli Oskara, pisao o nekonvencionalnim izborima poznatih, kada su u pitanju mesto i način čuvanja nagrade...

Susan Sarandon (najbolja glumica, Deam Man Walking, 1995) je godinama svoju statuu čuvala u gostinskom toaletu u svojoj kući – tačno gde i sve ostale nagrade. Njen Oskar je trenutno na turneji po SAD-u, koju organizuje Prirodnjački muzej. „Svog Oskara nisam videla nekoliko godina“, rekla je Sarandon.

Timothy Hutton (najbolja sporedna muška uloga, Ordinary People, 1980) je za USA Today izjavio da je njegova sestra predložila da se Oskar drži u frižideru, kako bi ga ljudi videli kad vade pivo, ili hranu… i još uvek je tamo.

Jodie Foster (najbolja glumica, The Accused, 1988, The Silence of the Lambs, 1991) je svoje nagrade čuvala u kupatilu, “pošto su izgledale dobro u kombinaciji sa slavinama. Ali sam morala da ih prebacim u sanduk s nagradama, pošto su zarđali na dnu”.

Robin Williams (najbolja sporedna muška uloga, Good Will Hunting 1997) nagradu čuva u svojoj kući u Kaliforniji, u “sendviču” između dve Screen Actors Guild nagrade. “SAG nagrade se nalaze sa obe strane, tako da Oskar ima zaštitu”, kaže Williams.

Reese Witherspoon (najbolja glumica, Walk the Line, 2005) je, nakon ceremonije, izjavila za People da bi najviše volela da preradi statuu i napravi ogrlicu, ili zvekir za vrata. “Ipak, nijedna od tih opcija nije bila praktična, sada ga samo držim u dnevnoj sobi”.

Catherine Zeta Jones (najbolja sporedna ženska uloga, Chicago, 2002) je Oskara čuvala “na toplom”. “Držim ga u kući na ostrvu Bermuda. Verujem da vrlo malo Oskara živi tamo. Naravno, svi koji nam dođu u posetu hoće da se slikaju sa njim”.

Holly Hunter (najbolja glumica, The Piano, 1994) je izjavila da svoju nagradu čuva u kancelariji braće Joela i Ethana Coena u Njujorku. Tamo stoji i Oskar Frances McDormand za ulogu u fimlu Fargo. “To je jedna velika srećna porodica Oskara”, izjavila je Hunter.

Cuba Gooding Jr. (najbolja sporedna muška uloga, Jerry Maguire, 1996) je priznao da je njegova statua sada već pomalo oštećena. “Šest godina sam ga čuvao u svojoj staroj kući u Coldwater Canyonu. Imali smo vitrinu za čuvanje vina, a Oskar se nalazio iza stakla na jednoj od polica. Pošto je u vitrini zbog vina kontrolisana temperatura, Oskar je i posle nekoliko godina sijao kao nov. Kada sam ga izvadio i premestio u svoju bioskopsku salu, počeo je da rđa i da se prlja, što mi se sviđa. Počeo je da stari i da menja karakter. Kao i ja”.

Cate Blanchett (najbolja sporedna ženska uloga, The Aviator, 2005) je priznala da njen Oskar nema stalno mesto prebivališta, već da putuje sa njom i njenom porodicom. “Ipak, ne gledam u njega svaki dan. Život ide dalje”.

Kate Winslet (najbolja glumica, The Reader, 2009) je ponudila možda i najbolje objašnjenje zašto svog Oskara drži u kupatilu, odnosno tamo gde ljudi mogu neometano dag a pipkaju i ispituju. “Uvek svi žele da dodirnu oskara, svi žele da ga drže, da mu se dive, da vide koliko je težak… Zato sam mislila da mi je najlakše dag a stavim u kupatilo, jer tamo ljudi mogu da izbegnu neprijatnost raspitivanja za Oskara”.

Tom Hanks (najbolji glumac, Philadelphia, 1993, Forrest Gump, 1994) svoja priznanja drži na polici gde se nalaze i – priznanja odata njegovoj deci za juniorske turnire u fudbalu. “Čini mi se da je tamo i nagrada za Najbolju mamu, dodeljena na Dan majki”.

Hilary Swank (najbolja glumica, Boys Don’t Cry, 1999, Million Dollar Baby, 2004) je rekla da je njenim statuama mesto na velikoj polici sa knjigama.
Emma Thompson (najbolja glumica, Howard’s End, 1992) svog Oskara drži, pogađate, u kupatilu. “Svugde drugde izgledaju previše ekstravagantno. To je velika, zlatna, šljašteća statua. Najbolje da stoji u kupatilu i polako rđa, kao i sve drugo što imam, uključujući i moje telo”.

Anna Paquin (najbolja sporedna ženska uloga, The Piano, 1994) je samo kratko prokomentarisala: “Oskar mi je na dnu ormara i skuplja prašinu”.

Izvor:B92
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
amerikanci.... Smile
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
Neki se i brinu o njemu ...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.