Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umrežavanje laptopa i PC-a  (Pročitano 11035 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Ne mora se host prethodno konektovati nego ide automatski uspostava veze sa internetom kada to zahtjevam sa klijenta!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Reci da li se može koristiti i Outlook Express i Microsoft Outlook za dijeljenje pošte klijentima zavisno od toga za koga je pristigla pošta?
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Mislis da mail stize na server, pa da server prosledi mailove klientu u zavisnosti za koga je? Ako to mislis, moze ali ti treba mail server i fiksna ip adresa. Jednostavnije je da za svakog klienta u Outlook-u podesis proxy podesavanja i da koristis mail naloge kako ih inace i koristis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
OK, znači kad podesim proxy u Outlook-u i mail naloge svaki će klijent moći preuzimati poštu za sebe preko interneta. Kažeš da je potreban mail server i fiksna ip adresa (jel ona što dodjeli internet servis provajder ili lokalna)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Ili jedno ili drugo, zavisi sta hoces. Ako ti odgovara da:

Citat
svaki će klijent moći preuzimati poštu za sebe preko interneta.

Onda ti ne treba, ni mail server ni ip adresa, samo podesi Outlook da ide preko proxy-ja kad se konektuje na net, i podesi mail naloge, kao i uobicajno kad podesavas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Znaš imam ideju da na laptopu ne instaliram ništa ama baš ništa jer sve programe mogu koristiti preko mreže pa sam tako i mislio koristiti Microsoft Outlook jer on ima višekorisničku podršku tako da kupim poštu sa e-mail-a preko PC-a na kojem je instaliran Microsoft Outlook.
E sad mislim da to nemože uraditi Outlook Express nego Microsoft Outlook jesam li u pravu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Nista ja tebe ne razumem. Neces da instaliras nista na laptop a oces da primas mail? Ili oces da instaliras svasta a neces da primas mail? Ili sta? Outlook i Outlook Express mogu da se podese za vise korisnika na JEDNOM kompu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Evo ovako na laptop ima samo suhi win98 i ništa više sve programe koristim preko mreže sa PC-om znači ako mi treba Office XP ja ga pozovem preko laptopa putem mreže i on mi se pojavi kao da je prvi put pokrenut iako je već dugo radio na PC-a, pa me zanima jel može isto to sa Microsoft Oulook i Outlookom Expressom tako da preko laptopa pokrenem Outlook putem mreže te tamo nadjem svoj account te kupim poštu za sebe dok ostale accounte uopće ne vidim i netrebam im pristupiti i tako i ostali klijenti koji imaju svoj email account
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Evo ovako na laptop ima samo suhi win98 i ništa više sve programe koristim preko mreže sa PC-om znači ako mi treba Office XP ja ga pozovem preko laptopa putem mreže i on mi se pojavi kao da je prvi put pokrenut iako je već dugo radio na PC-a

A kako to radis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
mob
LG Cookie
Napravim shortcut na desktopu za program koji mi treba na mreži! Idem u network neighorbood.......itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.