Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umesto Brazila gledacemo Hrvatsku !!!  (Pročitano 4012 puta)
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Ja bi licno vise voleo da gledam Hrvate, kao sto rece neko gore, bice borbenija utakmica, brazilici ce da daju gol, dva u prvom pol. i onda ce da cuvaju loptu k'o nezdravi... Mogu oni da budu kraljevi fudbala ali jebi ga, kad nemas motivaciju... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Meni je bolje da gledamo hrvate,ovo je mozda poslednji put da ih gledamo na ovom svetskom prvenstvu a Brazil ce mo gledati jos dosta puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Samo se ti nadaj...  Smile Smile Smile
Buraz...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Burazu navijam za vas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Znam!  Smile
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Evo jos jednom da potvrdim da su RTS i Tijanic mogli da izaberu Brazil umesto Hrvatske.

Na jednom stranom  forumu pitao sam jednog Belgijanca "Koju cete utakmicu da gledate na vasoj TV u direktnom prenosu ?"
Belgijanac je odgovorio  :"luckily they show Brazil-Japan live and after that they show a replay of Croatia - Australia (the whole match)."
Ja se osramotih, jer sam rekao da je nasoj TV vaznija neka Hrvatska od Brazila.

Po cemu se to Belgijancima vise isplati prenos Brazila, a nama neprijateljski raspolozenih Hrvata, gde je tu logika i koga oni zavaravaju.
Pitacu jos neke forumase iz zapadne Evrope, koja je vaznija utakmica za njih i koja se prenosi direktno.
Bice da samo mi i Hrvati gledamo Pletikosu i njegove balerine.

p.s. ja necu da gledam sacekacu reportazu, ali sa gorcinom zbog ove nepravde.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Ja stvarno ne znam sto se ti ljutis... Pa, zar ovde nije cuvena izjava: "Nek komsiji crkne krava"

S druge strane, brazilske igrace gledamo tokom godine po evropskim ligama, evropskim takmicenjima, i iskreno... toliko su cenjeni i precenjeni da jedino sto moze da bude zanimljivo su ovi piksijevi malci u pokusavaju da daju gol...

Mislim.. malko je dosadno gledati utakmicu ciji se ishod vec zna... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Isplati?  Rts je kupio prava za sve utakmice, bilo koju da prenose isto ih kosta.
Na jednom stranom forumu si nasao jednog kome je to bitnije, nacices jos 5 koji hoce da gledaju to.. i kakve to veze ima? Pitaj ih da li bi izmedju CIV - SCG i NED - ARG izabrali nas.
Koga uopste briga sta neko van ove zemlje misli o tome?
Zasto je bitno da li je i nekog ovde briga kad niko ne pise rts-u, niko ne zove, ne jebe majku i ostalo?
Ne, sad cemo da se raspravljamo iako ti nema nikakve svrhe.. a jako puno ljudi koliko ja vidim, hoce da gledaju Hrvatska - Australija jer ce sigurno biti odlicna utakmica, i hoce da gledaju da vide, zavisno od opredeljenja, kako hrvati gube, kako hrvati prolaze, kako hrvati ginu za karirani dres za razliku od nasih..

Napisi Tijanicu da te je povredio njegov izbor.. siguran sam da nece moci da spava zbog toga...
Citat
Bice da samo mi i Hrvati gledamo Pletikosu i njegove balerine.
Te balerine su bile ravnopravne sa Brazilom, dobar deo utakmice stvarali i bolje sanse od Brazila. Niti su losiji od nas, niti igraju u manjim klubovima od nas, niti imaju imbeciilan stav i odnos prema igri kao dobar deo nasih.
Mozes ti njih da volis, ili da tako otvoreno mrzis, ali ti ljudi ginu za svoju zemlju, ne izigravaju depilirane majmune koji u pola prvenstva idu na letovanje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Evo sta kaze jedan Holandjanin, kada je cuo da mi pricamo o tv prenosima:"haha I feel sorry for y'all...
On dutch television u can watch both games live".

A evo sta je jos dodao Belgijanac "damn why the fuck did TV show Holland-Argentina, most boring game ever, when Ivory Coast finally won and my favorite player Aruna Dindane scored twice? Goddamned I was so mad at that.."

Neki forumas sa nepoznate lokacije:"Brazils gonna win 4-0. They haven't played that good, but tonight they gonna show that they are one of the favorites. i just know."

@Anea, neka im crkava krava, ali ne u direktnom prenosu. Pa zar ti i ostali ne vidite da ceo svet gleda Brazil.
Jos nisam cuo ni jednog da je rekao da su Hrvati sa svojim australijanskim Hrvatima vazniji.

edit

Odgovorio mi je i englez:"Yeh over here they show both games, the Brazil one on the main channel and the other game on a digital channel, but its a free channel so most people have it  i hope they play Ronaldinho in a more attacking role tonight, hes being wasted ".

Brate Brazil na glavnom kanalu svuda.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2006, 19:02:43 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Nek se u svim zemljama utakmica Brazila  prenosi uzivo,ali kod nas nece i zavrsena prica i to ne mozes da promenis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.