Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ultimate Survival" ~ Discovery Channel  (Pročitano 83759 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Mislim da dosta ljudi ustvari mashi poentu ove emisije..Nije to reality show pa da on mora da sve to zaista prozivljava. Ideja emisije je da pokaze ljudima  neke osnovne principe prezivljavanja i snalazenja u divljini. A uz sve to je i veoma zabavna.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung XYZ1004
U tome i jeste stvar...mnogo stvari koje izvodi u emisiji ne koriste bas mnogo u realnim situacijama, a neke se cak kose sa pravilima prezivljavanja u prorodi, pa cak i zdravim razumom - skakanje i plivanje u hladnoj vodi = pozdravi se sa zivotom  Smile Vodene prepreke (kada je u pitanju hladna voda  Smile ) se po pravilu uvek zaobilaze, a ni u ludilu se ne skace u njih i pliva...cak je i on to objasanjvao u jednoj emisiji, ali vec u drugoj uradio upravo to isto - jbg. izgleda cool na TV.  Smile Takodje, tesko da ces naici na mrtvog jelena u Sibiru i od njega napraviti kaput i sanke ili u Africi na zirafu koju su upravo rastrgli lavovi, pa se sakrijes u njenu utrobu....misliiiimmm  Smile
Tako da, nema tu mnogo edukativnih elemenata, ali je zato emisija uzbudljiva i avanturisticka pa je nije lose pogledati. Sto se tice prave edukacije o prezivljavanju u prorodi gledajte Ray Mears bushcraft
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Није он ускакао онако у ледену воду, већ да покаже како да се извучемо из тога. Колико год га пљували и тврдили да је преварант, мој ћале чак престао и да гледа после овог клипа што сам качио, мени је он најјачи лик на дискаверију!!!

Медвед рулез!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ne znam za vas, ali ja sam nasao gomilu interesantnih stvari u njegovim emisijama. Fora sa jelenima i zirafama je u tome da pokaze, ako naletis u prirodi na tako nesto da to iskoristis a ne da prodjes pored toga....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Covek je cist ludak...  Smile
Mnogo me nervira kada ubija kornjace, veverice, rakune i posle se gosti i sve pojede u slast...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 561
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung d900i
Ne pratim redovno emisije ali kad naidjem odgledam do kraja. Bear je ziva legenda, stvarno ima dosta zanimljivih stvari u njegivom emisijama. Ne znam koliko su one tehnike prezivljavanja od pomoci ako se neko izgubi u nedodjiji, iz licnog iskustva mogu reci da je najbitnije da se ne upada u paniku, mada sam samo 2 sata lutao po sumi ne znajuci gde se tacno nalazim  ipak me je uhvatila prpa jer je bio sumrak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Ta emisija mi je ok,ali ima kada mi se zgadi za medalju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Ovu emisiju gledam stalno pa i reprize sa uzitkom Smile stvarno nesto neubicajno sto ranije nismo imali da vidimo...izgleda mi kao ok momak ne znam...najbolji mi je deo kad jede zive zabe, zmije i kad pije vodu iz kamiline utrobe Smile al kad je skocio u onu ledenu vodu ja sam se smrzao dok sam ga gledao a mogu da zamislim kako se samo njemu smrzla ona stvar Smile stvarno extra emisija!
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

uzivati u zivotu i doziveti stotu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 625
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung d900i
gledao sam jednu epizodu na discovery,kada je naisao na neku reku u kojoj su bili krokodili,a morao je da predje preko nje.on je presavio jedno stablo popeo se na njega i skocio na drugu stranu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Covek je tezak mazohista, kako inace objasniti potrebu da jedes zive crve i stavljas popisanu majcu na glavu. Mislim, moze to i usmeno da se prezentuje.................ovo za led i ledenu vodu ajde i nekako, al' ono pentranje po drvecu i liticama isto mlacenje slame jer nisu svi izgubljeni u pizdoj materini bivsi SAS-ovci u vrhunskoj kondiciji pogotovu ako uzmemo u obzir iscrpljenost. A vidim batalio je i trenjem da pali vatru, izvukao neke poruke iz prvih emisija pa koristi kremen Smile

Samo cekam sledecu S & M epizodu, kako ga bicuje medved "ti ces mog malog zeku balvanom u glavu" a on vriska " jeeee udri me medo, da prezivljavam, volim to daj daj........." Smile

Zanimljiv show program, u svakom slucaju bolje da izivljava nad sobom i jadnim zivotinjama nego negde na ratistu nad drugim ljudima, vidi mu se na faci je psihopata Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.