2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:18:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uleb kup 2005/2006  (Pročitano 25684 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Zvezda je praktichno zavrshila posao,a Hemofarm ce dobiti u Vrshcu sa vishe od 10 sigurno...FMP je u loshoj situaciji,pa mislim da ce oni ispasti...
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ja i dalje mislim da ce svi proci...  Smile
Moze FMP da se potrudi malo...jest' da je debelo usrao,al' nije gotovo...
Hemofarm ce proci valjda...
Zvezda 100%  Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
31/01/2006 | Izvor: B92
ULEB kup: Favoriti po planu

Odigrano je sedam mečeva prve runde osmine finala košarkaškog ULEB kupa.

U derbiju večeri Roma je pobedila izuzetno jak sastav UNIKS-a iz Kazanja sa 91:86 i tako potvrdila veliki rast forme. Dejan Bodiroga bio je jedan od ključnih igrača u trijumfu Rome sa 15 poena.

U grčkom derbiju Aris je u drugom poluvremenu načinio preokret i savladao Panionios u Atini.

Ukoliko sačuvaju +20 iz Beograda košarkaši Crvene zvezde već sada mogu da računaju da će im nardni protivnik biti Dinamo koji je sigurnom završnicom došao do visoke pobede u Belgiji.

Polaganjem Rikija Klemonsa u poslednjoj sekundi Ventspils je pobedio italijanski Lendi Renco sa 87:86. Junak večeri pored sjajne role Džeroda Hendersona u Beogradu, bio je plej Dinama Četmen koji je predvodio seriju 16-3 moskovskog tima u samom finišu i utakmicu završio kao MVP runde sa 23 poena i 12 skokova.

Kompletni rezultati osmine finala:

Alikante (Španija) - Hemofarm (SCG) 72:63
(de Migel 20p - Konli 17 p, Rajt 14)
Asvel (Francuska) - FMP (SCG) 90:67
(Zane 19p, 13 sk, Polding 19p, Sangare 16p - Rasic 17p, Marinovic 13p, Savanovic 11p)
Crvena zvezda (SCG) – Lukoil (Bugarska) 91:71
Panionios (Grčka) – Aris (Grčka) 70:72
Ventspils (Letonija) – Lendi Renco (Italija) 87:86
Šarlroa (Belgija) - Dinamo Moskva (Rusija) 67:81
Lotomatika Rim (Italija) - Uniks Kazanj (Rusija) 91:86

U poslednjoj utakmici Bri u Belgiji dočekuje ekipu Hapoela u sredu.

izvor: b92
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
01/02/2006 | Izvor: B92
Težak poraz FMP-a u Vilerbanu 90:67

Košarkaši FMP-a doživeli su ubedljiv poraz u prvoj utakmici osmine finala ULEB kupa. Tim iz Železnika izgubio je u Vilerbanu sa 90:67 i pred sebe postavio „nemoguću misiju“ za revanš koji se igra za 7 dana u Železniku.

Najefikasniji u domaćem timu bli su Amerikanac Gejns i Riki Poulding sa po 19 poena, dok je iz veoma bledog izdanja FMP-a iskočio jedino Rašić sa 17 poena.

Osim nekoliko uvodnih minuta igrači Vlade Vukoičića odigrali su veoma slabo, uz izuzetno slab skok i nisu 35 minuta bili ravnopravan protivnik na parketu.

Pored Rašića, dvocifren broj poena postigli su Marinović – 13 i Savanović 11.

01/02/2006 | Izvor: B92
Podnošljiv poraz Hemofarma 63:72

Košarkaši Hemofarma poraženi su u Alikanteu sa 72:63 u prvoj utakmici osmine finala ULEB kupa. Naš predstavnik je u samoj završnici uspeo da ublaži poraz i tako stekne solidne izglede da se plasira u četvrtfinale. Najefikasniji u Hemofarmu bili su Amerikanci, Konli je ubacio 17, a Rašard Rajt 12 poena.

Kod domaćih nezaustavljiv je bio reprezentativac Ignasio De Migel koji je utakmicu završio sa 20 poena. Solidan učinak imao je i Lusio Angulo koji je postigao 12 koševa.

Pred 2300 gledalaca u lokalnoj dvorani domaći su do trijumfa odšli praktično već posle prve deonice koju su dobili 23:11. Hemofarm je od tog trenutka non-stop bio u zaostatku, iako su u jednom trenutku na startu drugog poluvremena prišli na samo jedan poen zaostatka (38-39).

Ipak, Naćo Rodrigez je trojkom zaustavio seriju Hemofarma i Alikante odlazi na poslednji odmor sa +10 (55:45). Usledila je nova serija 7-2, domaći su čak došli do +15 u samom finišu, ali su sa nekoliko pogodaka zaključno sa trojkom Konlija Vrščani stigli do 'podnošljivih' -9.

Etosa: DeMigel 20, Angulo 12, Hernandez 11.
Hemofarm: Stefanović 7, Topić 4, Radinović 4, Rajt 12, Vukosavljević 9, Konli 17, Bolić 10.

izvor: b92
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Ovako:

Zvezda.

20 poena razlike je solidna prednost, ali ono što mene brine je naš mentalitet "lako ćemo", sa takvim stavom u Bugarskoj, kada (ako) ljute protivnike krene Zvezda gubi sa 30 razlike. Tu je najveći uticaj trenera, on je zadužen da motiviše ekipu i idu i na pobedu i u Bugarskoj e ne na rezultat od -19  što je dovoljno za prolazak.
U svakom slučaju očekujem prolazak Zvezde.

Hemofarm

minus od 9 mala razlika i možemo se nadati prolasku Hemofarma. To je dostižno.

FMP

imaće najteži posao u Železniku. -23 se može stići ali to je više u domenu teorije. Asvel treba da odigra kao Hemofarm protiv grka prošle sezone i eto nama prolazka. Moram reći da je razlika dostižna, u svakom slučaju nada umire poslednja.
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Navecu mogucnost da prodje ima Hemofarm, a FMP mislim da nema bas neku sansu za dlji prolaz. Zvezda je najnesigurnija za procenu revansa. Ona igra veoma promenljivo ove sezone, a i treba videti da li ce i kako igrati play Bugara, njihov najbolji igrac
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Ok, Zvezda igra promenljivo, ali mi je smesno reci da je Zvezda najnesigurnija za prolaz dalje... kad je realno najsigurnija! Ne kazem da je gotovo, ima da jos jedna utakmica ali u odnosu na fmp i hemofarm, sigurno ima vece shanse za prolaz dalje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Nisi me razumeo. Nisam ja rekao da je Zvezda najnesigurnija za prolaz dalje, nego da je nesigurno prognozirati revans. A Hemofarm mi je sigurno najsigurniji za prolaz dalje.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Bez obzira, i Hemofarm ima svojih padova a Alikante je veoma ozbiljna ekipa.. tako da i dalje bez obzira na to sto sam zvezdas, mislim da je najrealnije da Zvezda prodje nekih 90% (naveo bih kao kljucnu stvar, pored 20 razlike, dugu klupu, koja moze da zadrzi visok ritam u odbrani svih 40 minuta), Hemofarm 40% (pre ocekujem neku pirovu pobedu negu ubedljivu, npr. 5-6 razlike), a FMP 1% (nemaju bucnu publiku, mladi, 23 razlike...)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Osmina finala druga utakmica

Aris BSA vs. Panionios       7 Feb.   20:15                       (72-70)
BC FMP vs. Adecco Asvel       7 Feb.   18:00   (67-90)   
Hemofarm vs. Etosa Alicante      7 Feb.   20:00  (63-72)   
Landi Renzo vs. Ventspils       7 Feb.   20:30     (86-87)
Dynamo Moscow vs. Charleroi      7 Feb.   20:00   (81-67)   
Lukoil Academic vs. Crvena Zvezda      7 Feb.   18:15 (71-91)       
Hapoel Migdal vs. Euphony Bree      8 Feb.   19:00   (69-68)
Unics Kazan vs. Lottomatica Roma   7 Feb.   19:00   (86-91)
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:18:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.